Şimdi Ara

YENİ FOCUS HAYAL KIRIKLIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır merakla beklediğimiz ve almayı düşündüğümüz yeni Focusu, bayide yakından incelediğimizde büyük bir şoka uğradık. Malzeme kalitesi artmış ve park asistanı gibi kullanışlı yenilikler var AMA en yapılmaması gerekeni yapmışlar maalesef. Bagaj hacmine önem veren sedansever Türkiye'mde Yeni Ford Focus sedanın bagaj hacmini, selefine göre tam %30 oranında küçültmüşler. Bu kadar büyük saçmalık olur mu? Mecburen vazgeçtik yeni kasa almaktan. Umarım yaptıkları büyük hatayı anlarlar ve bu hatadan bir an önce geri dönerler. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum???

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

Uzun zamandır merakla beklediğimiz ve almayı düşündüğümüz yeni Focusu, bayide yakından incelediğimizde büyük bir şoka uğradık. Malzeme kalitesi artmış ve park asistanı gibi kullanışlı yenilikler var AMA en yapılmaması gerekeni yapmışlar maalesef. Bagaj hacmine önem veren sedansever Türkiye'mde Yeni Ford Focus sedanın bagaj hacmini, selefine göre tam %30 oranında küçültmüşler. Bu kadar büyük saçmalık olur mu? Mecburen vazgeçtik yeni kasa almaktan. Umarım yaptıkları büyük hatayı anlarlar ve bu hatadan bir an önce geri dönerler. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum???
    Focus'lar artık ince stepne ile geliyor. Bayi size elinde kalan kalın stepneli aracı satmaya çalışıyor olmasın.

Eski kasanın bagaj hacmi 526lt. Yeni kasanınki (ince stepne ile) 420lt. Hacimde küçülme var ama %30 değil.

Ama yine de 100lt'lik azalma kabul edilebilir değil. Zaten fiyatı da çok arttı, alınası bir araç olmaktan çıktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 31 Ocak 2012; 10:39:53 >

• bende yeni focusu sevmedim bagaj hacmini geçtim 1,83 boyum var ve araca sığmıyorum dizlerim çarpıyor sağa sola ..
  • Arkadaşlar lütfen bu düşünceleriniziwww.ford.com.tr sitesine yazılı olarak iletin. Kesin cevap veriyorlar..Bu gerçek bir saçmalık..Biz sedan olsun bagajı büyük olsun, arabaya benzer bir araba olsun istiyoruz...Olmadık tip, model arabaları getirip satmaya çalışıyorlar..Bu saçmalıkları hem kendilerine hemde çevrenize duyurun..Sesinizi yükseltin...Başka insanlara faydanız olsun..MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATILMAZ DERLER...Biz sedan istiyoruz ve seviyoruz ve arka bagajı büyük olacak..Ve yakışıklı olacak..SEAT EXEO ve SKODA OKTAVİA tip olarak fena değiller.Tercihimiz ve zevkimiz bu tip sedan araçlar..Bunları yazın...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Şubat 2012; 1:11:39 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Focus'lar artık ince stepne ile geliyor. Bayi size elinde kalan kalın stepneli aracı satmaya çalışıyor olmasın.

Eski kasanın bagaj hacmi 526lt. Yeni kasanınki (ince stepne ile) 420lt. Hacimde küçülme var ama %30 değil.

Ama yine de 100lt'lik azalma kabul edilebilir değil. Zaten fiyatı da çok arttı, alınası bir araç olmaktan çıktı...

özellikle son cümlenize tamamen katılıyorum.

alınası değil...

zeytinköy yeni focus için manşet olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz112 -- 1 Şubat 2012; 16:59:56 >
  • yeni focuslar tam bi hayal kırıklığı oldu benim için birde türkiyedeki versiyonlarında dokunmatik ekran flanda yok bomboş araba
    jettalar daha güzel açıkçası
  • focus 3 ün dış tasarımı, hele o ön tamponun saçma üçgenleri hiç olmamış...bir önceki makyajlı kasa daha cekici bi tasarımdı..ama iç dizaynını beğendim..focus 3ün en kısa zamanda güzel ve dinamik bir makyaja ihtiyacı var...ben şu an focus 1 sedan kullanıyorum ve aracımı ilk günkü gibi çok seviyorum..
  • Lütfen şu düşünceden kurtulun artık Ford Focusu 5 nüfüslü aileler binsin diye türkiyeye özel üretmiyor.. Avrupa üretilen bir araç ... İstenen türden üretilen son türk arabası Kartal dı ... Onuda artık beğenmezsınız :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.