Şimdi Ara

Yeni Focus 1.0 Ecoboost 125 bg (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
18
Favori
173.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

eski motora piyasaya çıktıktan 2 yıl sonra (2014) tüp onayı geldi. hatta benzin depo kapağının yanına konumlandırıldı..

belki buna da takılıyordur ama normal bir tüp kaç para ise 3 le çarpın.. prins veya landirenzo falandı sanırım. forumlardan araştırabilirsiniz. belki de brc..

yılda 20 binden fazla km yapmıyorsanız ve 8 yıldan önce aracı satıp değiştirecekseniz kesinlikle değmez.

ben konya da sakin sürüşle 5.6 lt yaktırıyorum. bu değer kışın ve yazın klimalı 6-6,5 a kadar çıkabiliyor.

yeni dizel focuslar da dpf sorunu var. yağı 10 bine gelmeden eskitip değişim uyarısı veriyor.

otomatik 1.0 lar 2. el 1550 civarı 7 ileri çift kavrama.. para varsa, çift kavrama sorunlarında oluşabilecek maliyetleri karşılarım diyorsanız alabilirsiniz.

şimdilik bir sorun okumadık bu şanzımanlarda.. sanırım ıslak kavrama olabilir.

manueller 1250-1350 bandında..

paket olarak ya stil yada x paket almalısınız. 12.3 inç ekrandan dolayı.. bir önceki ayarı hafızada tuttuğundan bir tıklama ile klima açılıyor aslında..

amaç sesli komutları kullanarak yönetmek. fiziki tuş daha iyi olurdu elbet..

dune pro 4k

philips 55" 7502 4k tv

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim , still paket klima icin evet ama kaloruferi giderken acmak ,yonlendirmesini ekrandan yapmak riskli ,trafik guvenligi acisindan cunkugiderken sicklik ayarini dijital ekrandan yapmak yonlendirmesini yapmak tehlikeli bana gore ,tesla vari bir ekran kontrolufakat unutulan bir sey var ,teslada otonom surus var ,manuel vites yok debriyaj yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dediğim gibi her ayarı sesli komutla yapabiliyorsunuz.

sıcaklığı 23 e ayarla. iklimi aç..kapat.. vb..

babam ı ara.

whatappdan mesaj geliyor.. okuduktan sonra cevap vermek ister misiniz diye soruyor..

evet..

mesajınız ne olsun..

söyleyin..

gönderilemey hazır mı

evet

gönderildi..

ama sesli komuta alışmak zaman alacağından çoğu şeyi dokunmatik yapıyorum  Yeni Focus 1.0 Ecoboost 125 bg 

dune pro 4k

philips 55" 7502 4k tv
  • Merhabalar, bir müşterim yazılım yapıyor, malum bizim araçların torku düşük (1.0 gtdi 170nm) bugün kontrol ettik stage 1 yaparsak (aracın motorunun kendi sınırlarına sadık kalınarak, sağlıklı bir şekilde, 5 dakika içerisinde beyine dosya aktarımı ile kolayca yapılıyor) araç 145 beygire(+20bg) ve 240 nm torka (+70nm) çıkıyor. Deneyimleyen, yaptıran var mı acaba? Garanti vb durumlarda sıkıntı çıkarırlar mı? Bu arada aracın orjinal dosyasını da saklıyorlar, istediğin zaman geri yükleyebiliyorsun.

• Araç sıfır km veya sıfıra yakınsa bu 5 dkda atılan dosyalar işe yarayabilir ama belli bir yıpranmaya gelmiş araçların daha ayrıntılı çalışılarak harita çıkarılmasını tavsiye ederim. Her araç aynı şekilde yıpranmaz çünkü. Tabi ki gene bu sabit harita atılır ama her araçta farklı verimde çalışma ihtimali çok yüksektir.

Benim aracım 27.000 km de, bugün 2014 octavia ya yapılırken tanık oldum hatta öncesi sonrası testine çıktık, baya farkettiğini gördüm. o araç da 175.000 km de. Beni düşündüren kısmı, garantiden çıkarmak için bahane ederler mi açıkçası..

Güvenli sınırlar içinde kalınırsa faydalı olur. Bazen motorlar zaten dolu geliyor üzerine eklenecek bir şey kalmıyor.

Garantiden çıkarmaları için önce o değişikliği görebilmeleri gerekir. Ben pek böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Ancak bazı üretici yazılım güncellemelerinde sonradan yapılan bu yazılımların silindiğini daha önce okumuştum.

ingiltere de 140 bg lik versiyonu focuslarda mevcut..

bg artışı demek artan yakıt tüketimi demektir.

2012 deki test motoru ise 200 bg dir..

yani 170 bg lik motorun gövde kalitesi 125 bg lik motor ile aynı ise garantide bozulmaz, zararlı da olmaz..

yanlış bilmiyorsam güç artışı sadece yazılımla değil.. yakıt bar artışı ve turbo büyütme ile oluyor.

dune pro 4k

philips 55" 7502 4k tv
  • mdmrx M kullanıcısına yanıt

hocam benim aracın bilgilerini sisteme girdik, sağlıklı olarak sadece yazılımla torku 240 nm beygir de 145 beygir olacak şekilde gözüküyor. Yakıtı da daha verimli olur diyorlar. Bugünkü Octavianın torku 310 nm ye çıktı hatta, dizellerde daha iyi sonuçlar alıyorlar, 1.6 dizel o araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 12 Kasım 2025; 22:7:45 >

Evet anlama şansları pek yok =) hatta satarken eski dosyasını yükleriz istersen dediler.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.