Şimdi Ara

Yeni Flash Oyun Siteniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [B]site adı[/B]:http://www.oyu.gen.tr
    [B]site yaşı[/B]:2
    [B]site pr değeri[/B]:2

    Bir çoğumuz yaş fark etmeksizin canımız sıkıldığında oyunlar oynarız. 7den 70, yaşlı olanı, genç olanı, yapmam desede arada sırada oyun oynar. Çünkü oyun bir eğlencedir!

    Eğlenmek için en iyi etkenlerden biri oyun oynamaktadır. Biz Nöbetçi Oyuncu olarak, sizlerin eğlenceli vakitlerinizi daha eğlenceli geçirmeniz için buradayız. [B]Bu yüzden web sitesi var, bu yüzden varız! [/B]


    İşten sıkıldınız yada boş bir zamanınız var, bu zamanları oyun oynayarak değerlendirmek istiyorsunuz. İşte bu esnada oyun oynayabilmeniz için öncelikle bilgisayarınıza güzel bir oyun indirmeniz gerekmektedir, daha sonra onu kurmanız gerekmektedir ki eğlenceyi doruklarda yaşayın! Ama gelin görün ki, bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Kimi zaman kota, kimi zaman ise iş yeri kuralları önünüze geçebiliyor.
    [B]
    Bu oyun oynamanıza engel mi?[/B]
    Elbette değil. Çünkü flash oyun siteleri var. Mesela bu oyun sitelerine örnek vermek gerekirse, [link]www.oyu.gen.tr[/link] var.

    oyu.gen.tr sitesi ile her yerde eğlenceyi yaşayın!
    oyu.gen.tr sitesi, Dünyaca bilinen ve ücretsiz olarak flash oyun oynamanıza olanak sağlayan bir flash oyun sitesidir. Flash oyun sitelerini hepimiz biliriz. Hiç bir yükleme yapmadan evde, işte, okulda, cafede kısacası bilgisayarın olduğu her yerde oyunlar oynayabiliriz. Bize kimse engel olamaz. Tabi Adobe Flash Player dışında, çünkü oyu.gen.tr ve benzeri sitelerden oyun oynayabilmeniz için Flash Player'ın bilgisayarımıza yüklü olması gerekmektedir. Bu da yüklü olduğunda hiç bir engeliniz kalmadı demektir.

    Herşey tamam, öyleyse oyun oynamaya hazırım diyorsanız, hemen oyu sitesine giriyorsunuz ve oyun oynamaya başlıyorsunuz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.