Şimdi Ara

Yeni Fiyat/Performans telefonu 'GM 5 Plus video inceleme' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrKemal17

    quote:

    Orijinalden alıntı: kozmonot271

    YouTube kanalında gerçek zamanlı olarak neden paylaşılmıyor? Ben burdan değil de youtube'dan takip etmek istiyorum. Boşu boşuna abone oluyoruz YouTube kanalınıza

    Youtube kanalı korsan paylaşımı engellemek için var. Donanımhaber kendi sitesinden izlenmesini tercih ediyor, youtubedan zarar ediyorlar.

    burdaki videoyu idman ile indirip youtube a yükleyemezler mi?

    Yükleyebilirler ki bu şekilde yüklüyorlar da. İçeriğin sana ait olduğunu youtube'a kanıtlayınca youtube o hesabı banlıyor ama bu süreç Türkiye'de uzun sürüyor. Bu esnada o video hit aldığı için korsan para kazanıyor.

    Mesela ben 3-4 ay önceki telefon inceleme videolarını buradan indirip youtubeda kendi kanalıma yüklüyorum ama donanımhaber kendi kanalına onları önceden yüklemiş olduğu için büyük oranda dh kanalı hit alıyor. Video silinene kadar daha az zarar ediliyor. Bir nevi zarardan kar ediliyor aslında.

    Güncel videolar ise direkt youtube'a yüklenmiyor ki dh hit alsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qrolica

    quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrKemal17
    quote:

    Orijinalden alıntı: kozmonot271 YouTube kanalında gerçek zamanlı olarak neden paylaşılmıyor? Ben burdan değil de youtubedan takip etmek istiyorum. Boşu boşuna abone oluyoruz YouTube kanalınıza
    Youtube kanalı korsan paylaşımı engellemek için var. Donanımhaber kendi sitesinden izlenmesini tercih ediyor, youtubedan zarar ediyorlar.
    burdaki videoyu idman ile indirip youtube a yükleyemezler mi?


    bunlar ilk yükleyen kişi olduğundan, diğer kişilerin yüklediği videolar çalıntı olarak geçiyo.sonra da sildiriyolar işte

    İlk yüklemek önemli değil. Zaten geç yüklüyorlar videoları. O sırada youtube'a ilk koyan herhangi biri olabilir ama yine de o kişinin hesabı banlanır.
  • Ben şunu demek istiyorum hırsıza çare bulmak zor. Ha videoyu youtube a yüklediler ha buraya. Pek fark etmiyor. İkisinde olsa iyi olurdu. İsteyen istediği yerden izlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    Ben şunu demek istiyorum hırsıza çare bulmak zor. Ha videoyu youtube a yüklediler ha buraya. Pek fark etmiyor. İkisinde olsa iyi olurdu. İsteyen istediği yerden izlerdi.

    Bana kalırsa da eşzamanlı youtube'a yüklenmesi daha kullanışlı olur. Telefona bildirim geliyor anında, daha rahat ama youtube'a komisyon vereceğimize kendi sitemizden izletelim diyor herhalde Gün bey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: system electronıc

    quote:

    Orijinalden alıntı: mfurkan0

    Mesut Çevik'in tanıttığı övdüğü telefonu almam. Bu hatayı Discovery Elite alırken yaptım...

    Bende LG webos lu tv alırken yapmıştım o hatayı.

    bende lumia 620 almıştım dokunmatik ekran sorunu çıktı kronik iade ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavizaman

    quote:

    Orijinalden alıntı: system electronıc
    quote:

    Orijinalden alıntı: mfurkan0 Mesut Çevikin tanıttığı övdüğü telefonu almam. Bu hatayı Discovery Elite alırken yaptım...
    Bende LG webos lu tv alırken yapmıştım o hatayı.
    bende lumia 620 almıştım dokunmatik ekran sorunu çıktı kronik iade ettim.


    bende monster laptop alırken yapmıştım driver sorunlarından bıktım fanların kalitesiz oluşundan ayrı yıldım laptop un

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: YandexBin lira altı olacak dediği 999 TL. Hemen almayın bu modeli biraz kullanıcı yorumlarını bekleyin. Zira tüm General Mobile telefonların saçma sapan bir kronik sorunu var.
    Yanılmıyorsam kronik sorunlarda garantiye verip değiştirebiliriz. Eğer öyleyse telefonu verip telefonsuz kalmak tek sorun .


    kronik sorun demek, ne kadar değiştirirsen değiştir aynı sorunun tüm modellerde olması demek.

  • Merak etme onlara karsi bireysel durusumda ayni .

    Samsung Note serisi ile malesef alternatifsiz olan S-PEn ve S_PEn arayuzu sebebiyle Samsung dan bir turlu vazgecemedim . Note4 ile donus yaptim tekrar ( Note3 almadim kasasi ekrani berbatti ) Note4 64 bit dediler aktiflencek yalan oldu kasasi guya metal ama metali yumusak cabuk koseleri ciziliyor karariyordu normal cebe sokup cikarmalarda ! ve ustelik kaplama boyasi da pul pul dokuluyordu . Kulaklik jack giris kismin etrafi zaten ben dahil herkeste ilk defa pul pul soyulmaya basladi. Samsung hatasini kabul etmis ama degiism yaptirmadi neden dersen bu tasarimsal hatasini Note5 ile giderdi. Apple i taklit eden Samsung kulaklik giris yuvasinin cervesine ayrica plastik bir koruyucu ile kulaklik giris takilip cikartilirken olusabilecek korozyona karsi da koruma saglanabildigini COK GEC YENI URUNLE fark ettiler 1 yil sonra ! ..

    Daha cok var eksik olan seyler bahsetmek istemem konu dallanmasin ilgili olsa da ...


    Benim icin yerli yabanci fark etmez cunku bilesenlerin uretimi onemli olanlari Turkiye uretimi ve hammadesi dahi Turkiyeden degil . Zaten herkes Cin den de uretmiyor Vietnam Tayvan Hindistan gibi ulkelere de uretilmekte .

    Zaten General Mobile TELPA New York merkezli bir firma yoneticileri filan Turk olmasi birsey ifade etmiyor artik.

    Galaxy S3 guncelleme alabilirdi Touchwiz UI inadina guncel elde gecmis olani cikartmadilar oldugu gubu biraktilar malum sorunlu idi halen de sorunlari var iyilestirmeler olsa da . Neymis RAM yetmiyormus! ... Gerci S3 almadim o donemler Note2 vardi bende ama tum bu sorunlari o zaman da iyi biliyordum.


    Turkiye ye gelmis en guncel Nexus cihazi Nexus5 tir.


    ANdroid One guncelleme veriyor General Mobile 4G ile ama ayni anda herkese vermiyor ve firmware factory imaj dosyalari bile yok ayrica tam kaynak kodlari driver kaynak kodlari filan yok Android One serilerinde . Hatta CameraAPI2 tam destegi hic hicbir bileseni de halen desteklemiyor.

    Nerden biliyorum General Mobile 4G Android One cihaz sahibiyim .

    Radyo yu da TRT badrolu yoktur diye engellediler ! Bu kadar cimri hizmet vermeyen bir sozde Yerli firma .

    CIN de uretilmesi merkezi New York ta olan ( inanmayan Garanti belgesine bakabilir ) bir firma Turk denilmez yabanci bir firmanin Turkiye de urun satmasidir derim fark yok.


    600 TLlik cihaz hic olmadi. Bazi banka sanal ortam kampanyalari ilk ciktiginda 650 TL ye getirenler vardi TELPA General Mobile kampanyasi degil .

    700 TL ile basladilar suan 750 TL ...

    Android One projesi geregi cevrim disi donanimsal radyo standart gelmeli ama Turkiye engellemis TRT bandrol derdi icin neden cunku bandrol bedelini odemek istememis. Nasil bir yerli firmaysa devlete vergi vs.. kismanin yollarina bakiyor !!! Sonucta varken hizmet alamiyoruz !!! .


    Vestel vergisi cikartildi yani fazladan daha da vergiler ile suclu ithal firmalar olmadi dikkatini cekerim .

    Sozde yerli mali tesvik makroekonomik dengeler baglaminda butce acigina karsi bir cozum ! diye avunan aymazlar cok var Turkiye cunku uretimi Cin ve bilesenleri de onemli olanlari yine yabanci olunca bari montaji burda yapsalar diyecekken TELPA General Mobile firmasi CIN de yapiyorlar merkezlerini de New York Amerika ya aldiriyorlar yani yerli denilemez vergisini Amerika ya veriyorlar . Sadece Samsung LG HTC Sony vs.. Turkiye ye nasil vergi veriyorsa TELPA General Mobile de ayni sekilde bir yabanci gibi vergi veriyor ama YERLI OLARAK DEGIL . Yoksa neden New York ta olsunlar !?
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için çok teşekkürler.
    Meğerse yerli dedikleri firma abd firmasıymış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yerlisi ne amerikalısı arkadaş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Piyasadaki telefonları işlemcileri amerikan, çin ve kore malı grafik işlemciler de öyle. patentler ingilterenin elinde ram ler çin, güney kore yapımı lensler japon malı kasa tayvan malı ekran panelleri kore :D yazılım desen amerkan yapımı ios, windows, android. Yerli? Türkiye bu döngünün içinde değil yine seyirci :(

    Şimdi gelelim telefona isteyen ve performansını beğenen kesesine göre değerlendirir alır, istemeyen performans-para mevzusunu değerlendirir. Gerisi boş laf, yok amerikalı yok koreli yok çinli., bla bla bla bla Yerli malı diye bir şey yok ayrıca kanmayın lütfen, bir mühendis olarak söylüyorum :D

  • 800 küsürlere Redmi Note 3 alınabiliyorken bana pek akıllıca gelmiyor maalesef. Hatta hiç bir telefon akıllıca gelmiyor :)
  • benim bildiğim kadarıyla firma türk firması. general mobil ilk ismi duyulduğunda (2012 felan) web sitelerinin açılış sayfası ingilizceydi, yabancıymış gibi görünmeye çalışıyorlardı sanırım. general motors'un ve general electrics'in ününü kullanıp isim benzerliğiyle onların ekmeğini yemeye çalıştıklarını düşünüyorum :) lakin, o zamanlar web sitesindeki iletişim kısmına girdiğimde new yorkdaki adresin ofis adresi, istanbuldaki adresin merkez adresi olduğunu görmüştüm.
  • USDUL U kullanıcısına yanıt
    Demek Gm alamamak yada kötülemek Yerli Sermaye Düşmanlığı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey bence incelemeyi zorla yapmış :)

  • 5 dakika öncesine kadar tamam ben bu telefonu alacağım diyordum ama şimdi vazgeçtim. Arkadaşım yekpare bir kasa mı var sen sabit batarya yapmışsın? İlla bir yerde bozacak güzelim aleti. Fiyat ve performans (kağıt üzerinde) olarak süper bir telefon ama dediğim gibi batarya değişmiyorsa alınmaz. Yinede çıktıktan sonra inceleme videolarını izleyeceğim umarım batarya kullanıcı tarafından kolaylıkla değişebiliyordur. Batarya için telefonu servise yollamak kadar kötü bir şey yok!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_kingpin

    5 dakika öncesine kadar tamam ben bu telefonu alacağım diyordum ama şimdi vazgeçtim. Arkadaşım yekpare bir kasa mı var sen sabit batarya yapmışsın? İlla bir yerde bozacak güzelim aleti. Fiyat ve performans (kağıt üzerinde) olarak süper bir telefon ama dediğim gibi batarya değişmiyorsa alınmaz. Yinede çıktıktan sonra inceleme videolarını izleyeceğim umarım batarya kullanıcı tarafından kolaylıkla değişebiliyordur. Batarya için telefonu servise yollamak kadar kötü bir şey yok!

    Aynen öyle.
    Ben Huawei P1 i batarya sebebiyle garantiye
    verdim yapamadılar. Başka telefon satın almasaydım 7 ay telefonsuz kalacaktım.
    7. Ayın sonunda ücret iadesini (parayı ) verdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 24 Şubat 2016; 14:46:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

    quote:

    Orijinalden alıntı: by_kingpin

    5 dakika öncesine kadar tamam ben bu telefonu alacağım diyordum ama şimdi vazgeçtim. Arkadaşım yekpare bir kasa mı var sen sabit batarya yapmışsın? İlla bir yerde bozacak güzelim aleti. Fiyat ve performans (kağıt üzerinde) olarak süper bir telefon ama dediğim gibi batarya değişmiyorsa alınmaz. Yinede çıktıktan sonra inceleme videolarını izleyeceğim umarım batarya kullanıcı tarafından kolaylıkla değişebiliyordur. Batarya için telefonu servise yollamak kadar kötü bir şey yok!

    Aynen öyle.
    Ben Huawei P1 i batarya sebebiyle garantiye
    verdim yapamadılar. Başka telefon satın almasaydım 7 ay telefonsuz kalacaktım.
    7. Ayın sonunda ücret iadesini (parayı ) verdiler.

    7 ay çok uzun bir süre. Daha öncesinde de alabilirdiniz. Kötü bir durum gerçekten.

    GM 5 Plus'a bakınca arka kapak çıkıyor gibi duruyor. Çıkmaması aşırı derece saçma. Yorumda belirttiğim gibi incelemelerden sonra bakacağım eğer batarya kullanıcı tarafından kolayca değiştirilebiliyorsa alırım ama onun dışında kesinlikle alınmaz. Bunun yerine Lenovo Vipe P1 alırım onunda batarya çıkmıyor ama en azından devasa bir batarya ve pil ömrü sunuyor.
  • 3.25x199=646TL Avrupa fiyatı. Avrupada vergiler dahil fiyatı. Türkiye de olsa olsa 700TL. Avrupa vergileri ile Türkiye vergileri hemen hemen aynı. Türk malıysa Türkiyede de aynı fiyata satsınlar. 700TL den fazla etmez. LG G4 paralel ithalat 1200TL ye sahip olunabiliyor. GM 5 PLUS çıkana kadar 1100 e alınabilir. 800 TL üzerinde bence hiç şansı yok. Maximum 799TL veririm.
  • Önce şu yerli malı mevzusu konusuyla başlayayım. vergiler yabancılar için olsa yerliler ucuz olsa anlarım ama aynı donanıma yerlisi de yabancısı da aynı para vergi aynı mı orasını bilmem ben cebimden çıkana bakarım. yerli yerli diyenleri bu konuda anlamıyorum. Birde yanlış olmasın xiaomi redmi note 3 pro daha iyi işlemci ve parmak izi okuyucuyla daha ucuza satılabiliyor. aynı donanım ile 999 tlye alan çok olurdu diye düşünüyorum. İnsanlar dışarıyı, çeşitli donanımları ve fiyatları biliyor.çok güzel tasarımlar iyi donanımlar ve çok iyi fiyatlar var o yuzden buradan itiraz eden beğenmeyenleri çok iyi anlıyorum. General mobile önceden üst seviye donanım düşük fiyat diye çıkmıtı. ama şu anki görüntü alt-orta seviye oldu. Bu durumda yurdum insanına fiyat çok tabi.
    NOT: ayrıca usb type c olunca tek değişen ters takma derdi olmaması öyle bi özellik sanmayın sonuçta bağlantı hızı usb 2.0

  • Olmuş bu telefon , hem şık hep de uygun fiyatlı

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.