Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.584
Cevap
8
Favori
754.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ

    nisanın 18 inde antaldayada lansmanı yapılacak gidip görecez


    Dün en son Mayısın ilk haftası İstanbulda yapılacağı idi lansmanın.Bugün bir değişiklikmi oldu acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ronintr


    quote:

    Orjinalden alıntı: FİAT SATIŞ

    nisanın 18 inde antaldayada lansmanı yapılacak gidip görecez


    Dün en son Mayısın ilk haftası İstanbulda yapılacağı idi lansmanın.Bugün bir değişiklikmi oldu acaba?

    cenevrede istanbulda mayıs 2 de demişti
  • Tofaş kendini kanıtladı yeni görev verilecek
    Fiat Group Automobile Ceo’su Sergio Merchionne, İtalya’nın başkenti Roma’da yapılan 10 bin kişilik dev gösteride Türkiye’ye övgüler yağdırdı. Fiat markasının yeniden konumlandırılması için çok önemli bir model ilan edilen yeni Bravo lansmanı için yapılan etkinlikte konuşan Marchionne, “2010 planımızı hayata geçirmeye başladık. Yeni Bravo, yeni Fiat kimliği hakkında önemli ipuçları içeriyor. Bravo ile başlattığımız teknolojileri ve donanımları bundan sonraki modellerimizde de uygulayacağız. 2010 yılında daha çok satan, daha kârlı, daha çok istihdam yaratan bir marka olacağız. Bu arada yeni ortaklıklara da imza atacağız” dedikten sonra, önümüzdeki üç yılda Tofaş’ın yeni görevleri olacağınıda belirtti. Marchionne, Fiat’ın 2010 stratejisinde Türkiye’nin rolünün daha da artacağını söyledi.

    TÜRKİYE’YE GÜVENOYU

    Fiat’ın kaptan köşkünde oturarak, geminin yeniden yüzdürülmesinde en önemli rollerden birine sahip olan Marchionne, “Türkiye’deki üretim kalitesini ve başarısını kanıtladı. Türkiye’deki operasyonlarımız, dünyadaki operasyonlarımıza paralel devam edecek” diyerek, yeni döneme yönelik güvenini gösterdi. Marchionne’nin Türkiye ve Tofaş’a yönelik güvenoyu vermesi, Bursa’daki tesislerin 500 bin adetlik kapasiteyi aşmasının da habercisi olarak değerlendiriliyor. Halen 360 bin adetlik kapasite artışını realize eden Tofaş, 2010 yılına kadar elde edeceği 23 modelden biriyle 500 bin adetlik kapasiteye koşuyor.

    Halen Fiat’ın Türkiye planında bu yıl satışına başlanacak yeni Linea ilk sırada geliyor. Yine bu yılın son aylarında lanse edilip, 2008 yılında volüm yapacak Mini Cargo Panorama, ikinci büyük proje olacak. 2009 yılında yenilenecek Doblo Panorama’nın üretileceği yer olarak henüz kesin karar verilmedi. Bu yatırımın Türkiye’de yapılması konusunda hükümetin üzerinde çalıştığı yeni ar-ge teşvikleri önemli rol oynayacak.



    Linea lansmanı mayısın ilk haftası

    Tofaş Bursa tesislerinde üretilecek yeni sedan Linea’nın dünya lansmanının ardından test sürüşü de İstanbul’da yapılacak. Tofaş CEO’su Ali Pandır, Fiat’ın yeni modeli Linea’nın uluslararası test sürüşlerinde yer seçme konusunda sona yaklaştıklarını söyledi. Pandır, ulaşım ve tarihi doku gibi avantajları nedeniyle İstanbul’u tercih edeceklerini söyledi. Toplam 1.500 kişiyi İstanbul’da konuk etmeye hazırlandıklarını ifade eden Pandır, Fiat Auto Başkanı Sergio Marchionne’nin de davetliler arasında yer aldığını belirtti. Bursa’da üretime hazırlanan Linea’nın uluslararası lansmanı bir hafta sürecek.

    Linea’nın D200 olarak yola çıkıldığında Grande Punto’nun sedan versiyonu boyutlarında planlandığını söyleyen Pandır, “Ancak zaman içinde modelin boyutları büyüdü ve gerçek bir C segmenti otomobili haline geldi. Şimdi Ford Focus, Toyota Corolla gibi modellere rakip olarak yola çıkacak” dedi.

    Halil OKŞİT / ROMA
    05.02.2007


    alıntıdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 24 Mart 2007; 10:05:39 >




  • en sonunda fiat'ın da şöle kalıplı jetta gibi bir arabası çıkıyor
    üstelik performanslı dizel ve benzinli motorlarıyla
    1.4 benzinli 120 hp'lik motoru merak ediyorum doğrusu
    çıksa da bi test etsek
  • Fiat Linea görücüye çıkacak

    Fiat tarafından Bursa'da üretilerek Avrupa'ya ihraç edilecek “Fiat Linea”nın, “Bursa Oto Show 2007” de sergileneceği bildirildi.
    31 Mart 2007 17:00
    Yazı boyutunu büyütmek için
    Fiat Linea görücüye çıkacak
    Fiat'tan yapılan yazılı açıklamada, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde 3-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara, Fiat ve Alfa Romeo'nun en yeni ürünlerinin damgasını vuracağı kaydedildi.

    Koç Holding-Fiat Auto ortaklığı ile Türkiye'de faaliyet gösteren Fiat Grubunun, Fiat ve Alfa Romeo markalarıyla “Bursa Oto Show 2007”nin stantlarında ziyaretçilere yeni modellerini tanıtacağına işaret edilen açıklamada, her iki markanın “canlı, keyifli, dinamik ve sportmen kimlikle İtalyan stilini birleştiren” stantlarının 3 Nisan'da düzenlenecek basın toplantısıyla görücüye çıkacağı belirtildi.

    Açıklamada, 170 milyon avroluk yatırımla Bursa'da üretilen ve Avrupa'ya ihraç edilecek Fiat Linea'nın, dünya lansmanından kısa süre önce fuarda sergileneceği, aracı Fiat Marka Direktörü Okan Baş'ın tanıtacağı ifade edildi.
    Fuara iddialı hazırlanan diğer markanın da Alfa Romeo olduğuna dikkat çekilen açıklamada, Bursalılarla fuarda buluşacak otomatik vitesli “Alfa 159” ve Alfa Brera”nın tanıtımının da, Alfa Romeo Marka Direktörü Altan Aytaç tarafından yapılacağına işaret edildi.

    Bu arada, Fiat stantlarında, 2005 Türkiye Güzeli Hande Subaşı'nın da Bursalılarla buluşacağı bildirildi.




  • fuarı sabırsızlıkla bekliyorum
  • ne kadar doğru emin değilim ama fiat servisinde fiyatının 35.000 ytl civarında olabileceğini söylediler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: avcihuan

    ne kadar doğru emin değilim ama fiat servisinde fiyatının 35.000 ytl civarında olabileceğini söylediler


    28 milyardan başlaması öngörülüyor.

    2 hafta içinde belli olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Akincl

    quote:

    Orjinalden alıntı: avcihuan

    ne kadar doğru emin değilim ama fiat servisinde fiyatının 35.000 ytl civarında olabileceğini söylediler


    28 milyardan başlaması öngörülüyor.

    2 hafta içinde belli olur.


    umarım sizin söylediğiniz rakam doğrudur
  • Eeeee hani nisan ayıydı. Hala bekliyoruz. Biraz karamsar olacak ama bu araçta inşallah marea gibi türkiyede hak etmesi gereken yerlere gelemediğinden geri planda kalmaz. Ha birde millet jetta jetta diyorda aracı o kadarda abartmasalar iyi olur. Ne olur ne olmaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Orrepbebe

    Eeeee hani nisan ayıydı. Hala bekliyoruz. Biraz karamsar olacak ama bu araçta inşallah marea gibi türkiyede hak etmesi gereken yerlere gelemediğinden geri planda kalmaz. Ha birde millet jetta jetta diyorda aracı o kadarda abartmasalar iyi olur. Ne olur ne olmaz.

    fiat linea jettadan daha üstün üretim özelliklerine,teknik altyapıya ve daha gelişmiş mühendislik tasarımlarına sahiptir.




  • havnitekin hocam dizel motor seçenekleri netleştimi bir de kısa süre sonra iç resimleri göstereceğim diyordunuz 15 nisanımı bekleyecez bizde?
  • bende merakla bekliyorum linea yı ben fiatı hiç sevmezdim ve gözümde hep kötü bir araç olarak eyri vardı ama grande punto dan sonra önyargım yıkıldı ve artık fiat beyenen birisi olarak line scudo ve bravo yu merakla bekliyorum
  • 35.000 biraz fazla gibi 28.000 mantıklı duruyo..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HMSNeptun

    havnitekin hocam dizel motor seçenekleri netleştimi bir de kısa süre sonra iç resimleri göstereceğim diyordunuz 15 nisanımı bekleyecez bizde?


    Dizeli 1.3 90 hp olacak ilk etapta. Daha sonra 1.6 dizel de olabilir. Ama 2008'i bulur o motor. Benzinlisi de 1.4 77 hp olacak. 1.4 T-Jet Eylülde gelecek. Motorlar bu şekilde.
  • Bu motor ları nie hepsini aynı zmn da vermezler ki
  • Ben dalga geçmek için söylemedim. Ülkemizde bir alman sempatisi oluştuğu için ve şu ana kadar üretilen ve türkiyede kullanılan çoğu( bazı modeller hariç) fiat modelleri ile alman araçları kıyaslanamaz durumda. O yüzden insanımızın genelinde fiat araçlara karşı bir ön yargı mevcut. BU konudada hiçde haksız sayılmazlar. Ama marka kendini buldu kardeşim gerçekten harika bir araç üretecekler, diğer rakiplerinden de geri kalır tarafı yok derseniz fikrinizede saygı duyarım. Araç çıkar biraz satılır gerçek test edecek olan son müşteri kullanır ve fikirlerini söyler o zaman herkeste inanır mühendislik tasarımlarına.
    Dış cepheden dehşet duran bir araç ama şunuda hatırlatmalıyımki lada bile bir araç yapmış fuarlarda gösteriyor oda harika görüntü veriyor. O yüzden araç ne zaman yollara çıkar millet kullanır o zaman karar verilir. Belkide dediğiniz gibi patlama yaparda bizde yerli üretim bu kadar harika aracı alırız inşallah. (Nt: Lada' ya ait aracı kıyaslamak için değil örneklemek için söyledim.) Saygılar...
    quote:

    Orjinalden alıntı: havnitekin


    quote:

    Orjinalden alıntı: Orrepbebe

    Eeeee hani nisan ayıydı. Hala bekliyoruz. Biraz karamsar olacak ama bu araçta inşallah marea gibi türkiyede hak etmesi gereken yerlere gelemediğinden geri planda kalmaz. Ha birde millet jetta jetta diyorda aracı o kadarda abartmasalar iyi olur. Ne olur ne olmaz.

    fiat linea jettadan daha üstün üretim özelliklerine,teknik altyapıya ve daha gelişmiş mühendislik tasarımlarına sahiptir.




  • haklısınız...
  • 1.3 dizeli bence çok ideal çünkü vwegi avantajı var ve sınıfındaki 1.4 .1.5 ve 1.6 motorlardan performans bakımından kalır yanı yok 1.3 dizeli ne kadar fiyat etiketiyle çıkar fikri olan varmı
  • arkadaşlar dün oto show başladı bursada giden varsa linea hakkında bilgi verirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.