Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.370
Cevap
172
Favori
894.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    ben bayiden çıktığım gibi dışarıdan taktırdım, farlarla ilgili sorun yaşadım garantiden farlar değişti.
    garantiden çıkıyor durumu falan yok yani olamazsa.
    Atiker obd 2 ecofast taktırdım direk beyinle uyumlu calisiyor dışarıda onun belki yarı parası gerek yok bence bayiden taktirmaya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zippocakmak kullanıcısına yanıt

    motorla alakali sorun olursa problem cikarirlar diye dusunuyorum ya :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar fiat egea 1.4 fire urbanplus aracım var.Fiat yol arkadaşımda bakıma kalan km 20.000 olarak gözüküyor ama bu videoda bakın 10.000 km olarak ayarlanmıs nasıl yapabilirim.

    İsmail Demiryoutube
    #Fiat #Egea #Yolarkadaşım #Conncet #Doblo #Fiorino #FiatYolArkadaşım #Fiat #FiatYolArkadaşım #İstanbul #FiatConnect #MobilUygulama Merhaba arkadaşlar bugün Fiat yol arkadaşım connect uygulamasını inceledik aklınıza takılan tüm soruları videonun altındaki yorumlar kısmına bekliyorum. Fiat Yol Arkadaşım Connect’ten Ambulans Hizmeti! Olası bir kaza anında Müşteri İlgi Merkezimize aracınızdan sinyal gider. Size ulaşılamazsa, bulunduğunuz yere ambulans gönderilir. Hayat devam eder, size de mutluluklar getirir.
    https://www.youtube.com/watch?v=_wxOxBUxSD0&t=286s
  • Arkadaşlar 2021 Urban aracımda bugün 7" multimedya ekranı açılmadı. ses var tuşlar çalışıyor ama görüntü yok.. ne yapabilirim? tecrübe edenler var mı acaba çözümü nedir?

  • arkadaşlar bakım için fiyat alan varmı yada son günlerde yaptıran varmi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zippocakmak kullanıcısına yanıt

    Ağustos ayında güzel zam gelmiş. 1.4 20 bin bakımı için 2500-3200TL aralığında fiyat verdiler. Muhtemelen garantiyi bozup dışarda yaptıracağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 1.0 turbo benzinli Egea almayı düşünüyorum. Kullanıcısı veya bilgisi olan arkadaşlarımız varsa, motor hakkında olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi yazabilirseniz sevinirim.

  • toz-koparan kullanıcısına yanıt

    akü negatif kutubu 5 saniye kadar sök tak

  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    1.0 araç güzel araç kardeşim yani bi 2.0 gibi değil fakat günlük kullanım uzun yolda felan üzmez. Bende de 1.0 ecoboost var. Memnunun. Bence ideal araç. Yalnız ben benzinlisi için konuştum. Tüp atılacaksa araştır derim. Gönlünce olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tonodias kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. 1.0'ı araştırdım, sıvı soğutmalı intercooler falan da var. Hep iyi yanları anlatılıyor da bazen son kullanıcıya geldiğinde, işler bam başka boyutlar kazanabiliyor. Arıza olayı falan var mı diye merak ettim. Bir de sedan da ve birkaç kasasında daha 2022 model olarak satışa sunulmamış! Talep mi olmadı yoksa çip krizinden dolayı mı anlamadım. Çok fazla kullanıcısı da yok 2021 modellerde bile. Düz vitesi ve turbo benzinliyi ben çok severim. Tüple işim olmaz. Bir de bazı düz viteslerin senkromeç problemleri olmuş sanırım.

  • 3 silindirli motor illa ki problem çıkarıyor diyorlar ama sanırım bir kaç yıl önce yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı böyle bir algı oluşmuş. Siz 1.0 125hp olan modeli mi kullanıyorsunuz?

  • yağ yakma sorunu galiba çözüldü


    2020 egea 1.4 6 vıteslı benzınlı 3000 devırde 110 km ıle gıdecek sekılde ayarlı,ıl dısı yol 4 bın devırde kullananlar pıston daha hızlı calısır yag sıkısır yag eksıltır


    motor yatagı ve pıston arası uretım mm lık sorundan kaynaklı sorun


    normalde 10-30 motor yag konuyordu galıba...ama yag satıcı dedıkı 2021 modellerde fabrıka 0-20 koymaya basladı yanı yag azdaha ınce


    bızde 10-30 katalok yagı yerıne 0-20 koyduk sonuclar soyle


    arac 1 senede 7 bın km yapınca yagda 1 lıtre eksıltme oldu devır 3 bın 4 bın devırı cok gecmıyordu


    yanı 20 bın km yapanlarda 2 lıtre yag eksıltme olabılır bılemem


    dedılerkı yok motor yenı acılmamıs,onuda bılmem


    0-20 yag konunca 1 senede 4 bın km yol yapınca yagda 1 damla eksıltme olmadı,usta 4 lıtre yag koyunca cubuk maxımumum yarım cm dahada gecmısse,hala maxımumum yarım cm daha gecmıs durumda


     

  • Selamlar, bir kaç gündür easy paketlerde gelen standart teybin (356 vp1 emea bt) AUX, bluetooth aktivasynu için yabancı forumları inceliyorum. Tam emin olmamakla beraber "MultiECUScan" programı veya ELM327 aparatı vb. ile bu işlemin olabileceğini tahmin ediyorum. Henüz net bir bilgi edinemedim ama bazı tunning firmaları "proxi ile AUX aktivasyon" yapılır diyorlar. Fikri ya da tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

  • Arkadaşlar son günlerde Egea kasko yaptıran oldu mu? Varsa fiyat yazabilir mi?


    Benim aracım 2021 Ağustos çıkışlı, 1.4 Benzinli - Sedan Easy Plus model. Bugün aracı aldığım bayiden arayıp fiyat verdiler;


    Allianz Kasko: 5,374 TL

    Zorunlu trafik sigortası: 2,425 TL (Ak Sigorta)


    1 yıllık kullanım süresi boyunca herhangi bir kazaya karışmadı araç. Arayan temsilci, bu fiyatların %30 indirimli olduğunu söyledi.

    Sizce makul fiyatlar mı, yoksa dışardan başka acentelerden de teklif alayım mı?

  • noktvrn kullanıcısına yanıt

    7.000 ₺ kasko (mapfre), 3.100 ₺ trafik(otokoç) ödedim 4 gün önce. 2022 easy 0 km için.

  • TrickyBogard kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler yanıt için.

    Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.  

  • noktvrn kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, sizinde :)

  • Fiat Yol Arkadaşım kullananlara bir sorum olacak:

    Uygulama kafasına göre arabaya bağlanıp, bağlantı kestiği oluyor mu? Benim araç uygulamada 10 gün önceki şehir dışı seyahatimi gösteriyor hala. Yakıt vs güncellenmiyor uygulamada. Bu sorunla karşılaşan var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni fiat arac tanıtıldı,nıhayet koltukları tak cıkar olan,yatak olan koltukları yapabıldıler



    Frank Stephensonyoutube
    Hi! This week, I'm going to be giving my thoughts on the concept Fiat Centoventi. I love the idea of modular design and think that customisability is going to be a huge factor in the next generation of design, so I thought I would let you into how I perceive a design like this. I hope you enjoy! Please subscribe for more original content.
    https://www.youtube.com/watch?v=tYYQ1RDHfrQ
  • noktvrn kullanıcısına yanıt

    Fiyatlar muhteşem biçimde zamlanmış. Yanlış olmasın ama bu Mayıs ayında 2021 1.4 Easy Egea için yaklaşık 2500 lira gibi bir fiyata yaptırmıştım kaskoyu. Sigorta da yaklaşık 1900 ilraya hallolmuştu. Aldığınız bayi de yaklaşık piyasa fiyatını verebilir ancak klozları çok zayıf. Dışarıdan daha uyguna yaptırabilirsiniz muhtemelen.

  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.