Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.399
Cevap
174
Favori
896.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bace3434

    1..sıcaklar basladı,ön cam kısma,göğüs üzerine yayarak.parlak standart guneslıgı serıyorum

    soldag saga en olarak yeterlı ama ılerı en dıbe dayarsam dıreksıyon ve teyp acıkta kalıyor

    en dıbe dayamazsam 10 cm boslık kalırsa gunes az gorur...o zaman dıreksıyon ıle teyp tam ucu ucuna guneslıge denk gelıyor..herkeste aynı sorunmu,derınlık olarak daha buyuk guneslık yokmu..havalar ısınmadı cok sıcak,azcık gunes vursa gogus cok ısınıyor


    2..sol elımle bakmadan on camı acayım dıyorum,kol gergınlıgıne gore parmaklar arka cam tusuna denk gelıp herseferınde arka camı acıyorum bu sureklı oluyor sızede oluyormu


    3..arac yenı 3 aylık ve her oturusta surucu koltugu sankı sola hafıf yan yatmıs hıssı gelıyor acaba 110 kıloyum ondanmı bana oyle gelıyor yoksa ınıp bınerken sol yana cokmu baskı oldu ama toplasan 50 kere oturulmus koltuk

    sol yana egık hıssı sızdede varmı

    1- Oto güneş gözlüğü kullanın, ben 2 yıldır kullanıyorum, tam kapatıyor, çok memnunum.


    https://www.trendyol.com/olunca/tum-araclara-uygun-oto-on-cam-gunesligi-oto-gunes-gozlugu-siyah-p-36495478



    2- Maalesef bende muzdaribim, 3 yılı geçti aracı alalı, halen daha kontrol etmeden elimi ilk attığım yerde arka cam tuşları denk geliyor, o kısmı biraz ileride yapmışlar. Olmamış. Ama elimi uzatırken ön cam tuşlarının ileride olduğu ve çok uzanmam gerektiği aklıma gelirse ön cam tuşlarına ulaşıyorum sorunsuz.


    3- Koltukla ilgili dediğiniz gibi bir durum hiç hissetmedim.





  • @hayatgezi


    Hocam sizi her gördüğümde bloğunuza bakıyorum ama maalesef hiç yeni paylaşımınız olmuyor, keyifle okuyordum, devamını dilerim.

  • Arkadaşlar selamlar, bir sorum olacak.


    Bu xenon h7 led diye satılan xenon lambalar, aküyü çok tüketiyor mu? Dikkat edilmesi gereken bir konu var mı?


    Inwells xtreme h7 lerden satın almıştım 2 paket, meğerse kutuda 2 şer tane varmış, bende hem uzunlara hem kısalara taktım. Görüntüsü çok hoş oldu, yandaki ledlerle birlikte müthiş bir görüntü var. Ama bazı yorumlarda aküyü bitiriyor, pır pır ediyor vs. okuduğum için merak ettim, daha önceki araçlarımda hiç böyle bir değişiklik yapmadım.



    İkinci olarak, araç mirror paket, android autolu çok beğendiğim bir ekranı var. Fakat navigasyon için telefonu kabloyla bağlamak zorunluluğu insanın canını sıkıyor. Telefonda google uygulamaları bir ton izin istiyor, bu da hiç sevmediğim bir konu, bu sebeple navigasyonu kullanamıyorum. Bu ekrana yazılım attırıp navigasyon yükletme ve telefon olmadan ekranı kullanma gibi bir seçeneğimiz var mı?



    Son olarak farlar çok hafif buğulanıyor, bunun çözümü var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7530426AB -- 29 Nisan 2021; 17:49:43 >




  • Navigasyon sorusunu cevaplayayım. Sonradan sadece yazılım yüklenerek navigasyon aktif edilemiyor. Çünkü dahili navigasyonlu araçlarda anten farklı oluyormuş. Yapılamaz değil ama yapılsa bile pahalı tutacağını sanıyorum. Muhtemelen anteni ve ekranı değiştirip yapılabilir.
  • Nemesis-Prime kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, en azından mirror paketin ekranına navigasyon koysalar iyiydi ama neyse, çok da önemli değil.

  • Telefonu bağlarken bende de aynı uyarı çıkmıştı farklı kablo ile denedim çözüldü.

  • 3., parti uygulama ne kadar güvenlidir bilmiyorum ama telefonu bağlıyor kabloyla. Herhangi bir hdd ye de yükleyip olur o zaman maksat video oynatmaksa diye düşünüyorum.


    Teşekkürler hocam paylaşım için.YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne_demek

    3., parti uygulama ne kadar güvenlidir bilmiyorum ama telefonu bağlıyor kabloyla. Herhangi bir hdd ye de yükleyip olur o zaman maksat video oynatmaksa diye düşünüyorum.


    Teşekkürler hocam paylaşım için. 

    Rica ederim, yorumlarında Egea dahil birçok araçta çalıştığını söylemiş deneyenler. Şimdilik Huawei ve Oppo telefonlarda çalışmıyormuş.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Video oynayabilir fakat göz kayar ne olur ne olmaz diye tercih edeceğimi sanmıyorum hocam şahsen.

  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    Ben de uygulamadım, uygulamam zaten ama sanki siz bir ara bakınıyordunuz onun için paylaştım. Belki başka ilgilenen arkadaşların işine yarar.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Birisi sormuştu bende ona cevap vermiştim hocam ama tabii ki de ihtiyacı olan vardır. Elinize sağlık.

  • Merhaba arkadaşlar, 2018 model 76bin km de 1,3 mjet dizel egeam la her gün 12 km lik mesafedeki işime gidip geliyorum, araç garantisiz olduğu için bakımlarını dışarda kendi ustamda yaptırıyorum aldığım günden beri yaklaşık 2 senedir. Yaklaşık 1 aydır ekranda yap değişimi uyarısı veriyordu ancak benim kendi km e göre daha 4 bin km olduğu için değişime zamanı gelince yağ değişimi ile beraber ustam bilgisayara bağlar halleder diyordum.


    Ancak dün işe giderken ayrıca motor arıza lambası yandı ve motoru gösterin uyarısı çıktı, aracın gidişinde yada çekişinde bir problem yok ancak uyarı neden çıktı bilmiyorum, şu dönemde götürüp gösterecek yerde yok, sizce yağ bakımı uyarısı ile bir bağlantısı olmuş olabilir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaYa

    Merhaba arkadaşlar, 2018 model 76bin km de 1,3 mjet dizel egeam la her gün 12 km lik mesafedeki işime gidip geliyorum, araç garantisiz olduğu için bakımlarını dışarda kendi ustamda yaptırıyorum aldığım günden beri yaklaşık 2 senedir. Yaklaşık 1 aydır ekranda yap değişimi uyarısı veriyordu ancak benim kendi km e göre daha 4 bin km olduğu için değişime zamanı gelince yağ değişimi ile beraber ustam bilgisayara bağlar halleder diyordum.


    Ancak dün işe giderken ayrıca motor arıza lambası yandı ve motoru gösterin uyarısı çıktı, aracın gidişinde yada çekişinde bir problem yok ancak uyarı neden çıktı bilmiyorum, şu dönemde götürüp gösterecek yerde yok, sizce yağ bakımı uyarısı ile bir bağlantısı olmuş olabilir mi?

    yağ ile ilgili olarak araç düzgün yağlama yapamazsa motor sekman sarar.Yağ bakım uyarısı ile ilgili değildir bence.





  • Merhaba arkadaslar bende 2018 egea dizel manuel arac var bakimlarini garanti disi kalmasin diye hep serviste yaptirdim gecenlerde aku bitmis arac calismamis abim yolda kalmis baska bir aractan takviye yapip yakin bir akucuden akuyu degistirmis simdi aracim garanti disimi kaldi acaba yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyyup53 E kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde bir garanti kapsamı bildirileri var. Servissen bir ara bilgi alın tabi.

    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
  • Sol ön teker üstü. Sürtmüşler. Nazarlık dedim ama bilemedim. YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) 




    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
  • 1) otururken elleri uzatıp direksiyon ardına parmak ucu deyip..kollar 45 derece acıyla diteksiyonu tutarken..yani koltuk tam ayarlıyken baktım..sol el el ileri kol maximum gerginken.sol cam acma tusuna erismiyor..arka cam acma tusuna erisiyor..tasarım hatası var..cam tusu 10 cm geride olması lazım..cogu kisi aynı duruma yakalanıyor

    2) araba agırlıgındanmı nedir..hafif yokus assagı frene basarken iyice bastırmak lazım..ayak kendi agırlıgı yetmiyor..arac kayıyor..iyice bastırınca bacagı yoruyor

    3)el freni normal cekince arac kayıyor..araba agır..el freni 3 tık fazladan cekmek lazım

    4) soru su..hafif bayır yukarı 1.viteste cıkarken..gazı azaltıp sonrada gazı bırakırken.debriyaja basma sırasında arac silkelenme..debriyaja basınca volan ayrılırken..belkide gaz pedalı gazı hızlıca bırakmıyor ondanmı..sanki gazı bırakmadan debriyaja basar gibi birsey oluyor

    tasarım sorunumu..duzlukte olmuyor

    5)sabah ilk calıstırmadan alttan trank diye calısma sırasında ses

    ama gun icinde olmuyor..oda tasarım hatası galiba..baskalarıda duruyor..ama dikkat eden anlar..debriyajla alakalı..ilk sabah calıstırma arada trank sesi

    arıza olsa gun icindede yapardı

    zaten arac sıfır..yeni





  • bace3434 kullanıcısına yanıt

    Aracı ne zaman aldınız? Direkt bayiden mi aldınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bace3434 kullanıcısına yanıt

    1) Kesinlikle katılıyorum cam açma tuşu çok ileride kalıyor ergonomik değil.Voleybolcu gibi uzun kola sahip olmak lazım :)

    4) Araç bir tek 1.viteste böyle saçmalıyor.Hafif rampa aşağı kalkış yaparkende yapıyor. 1.vitesten 2.vitese geçerken debriyaja bastığınız anda öne yığılıyor.Bunu tek bir şekilde azaltabiliyorum, 1.viteste deviri yüksek tutuyorum gazdan ayağımı çektikten sonra debriyaja basana kadar bir süre bekliyorum bu şekilde sorun yaşamıyorum.Yani gaz ve debriyaj aralığı bir tık uzun tutmak gerekiyor.Sanırım gaz kelebeği geç kapanıyor.Diğer problemleri yaşamadım.Araç Sedan 2021 1.4 Fire urban...

  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.