Açıkçası yumuşak kalkacaksam hiç gaz vermiyorum, seri gitmem gerekince eski şekilde devam ediyorum. Kalkış bu şekilde çok pürüzsüz zaten ekstra hızlı kalkmayınca gerek kalmıyor gaza basmaya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben gaza da basıyodum yumuşak kalkışlarda bir garip oluyordu. o zaman sizin dediginiz gibi hiç gaza basmaya gerek yok yumuşak kalkışlarda ztn kendisi gaz veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10. gündeyim 200 km oldu ortalama hızım 24 km ve 100km de 5.1 lt görünüyor bence cok iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler...Merak etmeyin sizin araç değil :)....easy paket 1.4 fire sancaktepe bayii < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
:) niye kastınız hocam salın gitsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanki -- 14 Kasım 2020; 20:16:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasseikon -- 22 Kasım 2020; 21:46:0 > |
Bende şubatta aldım. 1.4 benzinli. Kaliteye gelince, araba havalı duruyor ama özellikle boya çok zayıf. 2 gün duran kuş pisliği boyayı attırdı. Tamam güçlü diyorlar ama önceki aracım opeldi ve kalite ondan inice çok düşük geldi. Tabi olay parasına bakıyor. Ne kadar para o kadar köfte misali. İçinin pilastikleri bile çok zayıf. Gaz pedalinin yanındaki pilastik yırtıldı. Inanamadim. Diger türlü konfor fena değil. Alınır mı, bu fiyata sıfır araçlar başka markalarda yok. Bagaj harika. İç genişlik güzel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ulaaaaa benim arabama da pislemişlerdi unuttum yıkatmayı |
Koş sevim koş 🤣🤣🤣 yıka kardeş hemen yıka, vallahi hemen astarı çıktı meydana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
malesef tatsız bir kaza geçirdik, ayrı konu açtım fikirlerinizi almak isterim. https://forum.donanimhaber.com/sifir-arac-hasar-ve-deger-kaybi--146522333 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgitarx -- 17 Kasım 2020; 1:44:7 > |
Bende 1.3 easy stil paket aldım.Ses sistemi hariç diğer kısımlar bizim için gayet yeterli.Birde şu AD blue diye birşey var ilk defa göedüğüm için biraz garip geldi. |
Şu ana kadar yaptığım ölçümler her zaman yol bilgisayarından 0.5 fazla çıkıyor. |
temizledim bugün çok şükür bir şey olmadı |