Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11.398
Cevap
174
Favori
896.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Lounge aracımda çok az süre kullandığım 2018 tarihli Continental Premium contact 6 marka yazlık 225x45x17 ebatında lastiklerim var uzun zamandır forumdayım yabancıya gitmesini istemem lastik ihtiyacı olan varsa uygun yollu göndereyim işimiz görülsün, forum kültürü tekrar ayaklansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Fiat bayisine gittiğimde 1.4 motorlar için bu yıl itibariyle satışa kapandığını söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mıdır yoksa sadece gittiğim Kocaeli bayisi ile mi ilgilidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragar 74 D kullanıcısına yanıt
    böyle bi söylenti var bir iki haftadır. Ben 25 eylülde kapora verdim, bayi kasım aralık teslim edilecek şekilde kapora almaya devam ettiklerini söyledi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.4 fire motorlarda lpg taktırabiliyormusunuz? Ne kadara yapılıyor montajlar garanti bozulmadan? Fiat yetkili servisi mi yapıyor yoksa yönlendiriyor mu? Atiker ,brc,lovota,prins hangileri yapılıyor? 1.3 dizele göre neredeyse 30 bin tl fark var, 1.4 alıp lpg taktırılıp kullanılsa daha mantıklı mı acaba? 1.4 lpg yakıt tüketimi şehir içi ve şehir dışı ne kadar tüketiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt

    1.4 fire motora LPG takılıyor. LPG ye en uygun motorlardan birisidir. Servisler bu motor için özel yazılımlı olduğunu söylediği Landirenzo marka takıyor. Fiyat 5000-5500 arasıydı en son. Servise montaj yaptırırsanız garanti devam ediyor.

    Yok bu pahalı dışarda yaptıracağım derseniz tüm marka kitler bu motor ile sorunsuz çalışıyor, istediğinizi güvenilir bir yerde montaj yaptırabilirsiniz. Ama bu seferde aracın motor aksamı garanti dışı kalıyor diğer yerlerin kaporta, mekanik VB. garantisi devam eder.

    Fakat bir de şöyle bir durum var. Şimdi LPG markaları ufak bir fiyat farkı ile motoru kendileri garanti altına alıyor.

    Ben benzinli biniyorum km de ne yakar diğer arkadaşlar cevap verebilir.

    Araştırın hangisi sizin için uygunsa artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRCLK -- 11 Ekim 2020; 10:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki göstergesi vs nasıl oluyor landirenzo taktırsak veya dokum ağzı benzinin olduğu yerden mi yapıyorlar yoksa tampondan mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pusat1249

    Peki göstergesi vs nasıl oluyor landirenzo taktırsak veya dokum ağzı benzinin olduğu yerden mi yapıyorlar yoksa tampondan mı?
    Serviste takılan LPG'nin göstergesi eşya koyma bölümünün oraya monte ediliyor, dolum ağzı da depo kapağının içerisine yerleştiriliyor. Dışarıda taktırdığınızda dolum ağzını tampona yerleştirenler de oluyor, hatta simit tip tank yerine silindir tipte tank takanlar bile var.

    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • aracı teslim alan arkadaşlar, trafik sigortalarınız ne kadar tuttu? eski aracımı yüzde 45 indirimle en üst 7. basamaktayken trafik sigortam yapılmıştı, herhangi bir kazam, kusurum vb. yok. şimdi kontrol ettiğimde sigorta şirketi 4. basamaktan sanki yeni trafiğe çıkıyormuş gibi trafik sigortası gözüküyor. sıfır araçlarda benim bilmediğim böyle bir durum mu var?

  • le_tatative kullanıcısına yanıt

    Hangi bayi alıyor sipariş ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenan2028 K kullanıcısına yanıt
    Kars. sipariş değil de sıraya sokuyorlar işte. klasik muhabbet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 1.4 fire easy aracına ben de 15 eylülde yazıldım . Bugün tam 26 gün oldu fakat herhangi bir haber alamadık . Bazılarına bayimizden dağıtıldığının haberini aldım ama bize fabrikadan çıkacak sayı ve buna bağlı olarak bize kaç araç düşeceği daha belli değil dediler yakın zamanda . Fakat bazı arkadaşlar araçların üretim tarihini falan öğrenmişler bunları bayiden mi haber alıyorsunuz ? Bu konu hakkında bilgi verecek birileri var mı ? Bize ekim ayı içerisinde kesin teslim edilir denmişti aydınlatırsanız çok sevinirim .

  • Arkadaşlar, 2019 model, 13 bin km, metalik mavi 1.4 fire Mirror + LPG; sağ arka ve ön kapıda sürtünmeden dolayı boya var. Ne kadara satabilirim sizce?

  • pusat1249 kullanıcısına yanıt

    Benzin deposundan montaj yaptırmamanızı öneririm. Egealarda benzin depo kapağındaki LPG Dolum ağzı takılan kısmı ince bir plastiktir.

    Lpg servisime sorunca yaparız ancak pompacı lpg yi doldururken sert çekerse ya da kitliyken çekmeye çalışırsa o parça komple kopar gelir dedi. Bana da mantıklı geldi. Kendilerine aynı şekilde pompacının kopardığı civic gelmiş. Ki civicte metal o kısım, nasıl becerdiyse artık.


    Tampon altı gizli montaj daha risksiz. LPG göstergesi çakmaklığın yanında gayet güzel oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0 multiair 120 hp motor direk enjeksiyonluymuş. Yani yeni gelecek motor lpg açısından pekte elverişli değil. Gerçi 1.4 fire dan daha az yakıp daha iyi kaçacağını düşünebiliriz. Çok yol yapmayanlar benzinle binebilir yol yapanlar dizel devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar aracım 4 gün önce ön ısıtma bujilerini kontrol etirin diye uyarı verdi.soğukken veriyor uyarıyı doğal olarak.Değiştirteceğim netten takımını 100 tl ye beru marka buldum bu marka nasıldır sıkıntı çıkarırmı acaba değerli yorumlarınızı bekliyorum.

  • shareware_cun kullanıcısına yanıt

    Beru da alman malı, vw lerde orjinal çıkar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fth

    Beru da alman malı, vw lerde orjinal çıkar.

    ok teşekkürler bilgilendirme için.Peki bu beruların falanda çıkmaları varmış onun nasıl ayırt ederiz.

  • eylül ortası araç siparişi vermiştim ve ekim sonu teslimat dediler. bugün öğrendim ki aracım aralık başı teslimat olacakmış. çok canım sıkıldı...

  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Sıfır araçta öyle oluyor maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hangi aracı bekliyorsunuz hocam? bi de fiyat ne zaman sabitlenecek bi bilgi var mı?

  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.