Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.399
Cevap
173
Favori
896.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce Egea 1.3 Urban+ aldım. Aracın muhtelif yerilerinde boya sorunu mu dersin. Klimanın zırıl zırıl çalışması mı dersin. Cam kauçukların çıkmayan lekeli pis görüntüsü mü dersin, servisin ilgisizliği mi dersin. Ne dersen de. Hayatımız da ilk ve son defa Fiat almış olduk. Buradan herkese duyurulur. Ayrıca kullandıkça trim sesleri artmaya başladı. Özellikle klima sesi konusunda kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İki adet kayıt oluşturdum bende ki klima sesine ait. Dinleyip yorumlarsınız. Neredeyse her Egea da bu sorun var fakat bazılarında rahatsız edici seviyede değil. C segmenti diyorlar bir de 2 ancak olur. 15 yıllık Clio 2 dci aracımızda klimadan çıt çıkmıyor!
    https://sendvid.com/y27h5jdj
    https://old.vocaroo.com/i/s1927KIO27pQ

    Aşağıda ki linkte 2019 klima sesi şikayetleri bulunmakta.
    https://fiategea.net/konu-egea-1-4-hb-2019-klima-ugultu-sesi.

    Aşağıda ise şikayetvar sitesinde ki şikayetim. Henüz yayınlanmadı.

    #12571932
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/12571932




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmetalizm -- 9 Eylül 2019; 11:40:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: a z i z

    merhabalar
    1.3 urban aracımi Ocak ayında 15.500km'de iken aldım ve ilk bakımıni ben yaptırdım.. birkaç gün sonra ekrandaki bilgilerden bu işlem için güncelleme yapılmadığını, bakım uyarısı verdiğini gördüm ve Servisi (gurses) aradım.. bana yardımcı olan elamanın dediğine göre beyin güncellemesi unutulmuş, "müsait bir zamanda uğrayın güncelleriz önemli bir konu değil" dedi.. bir ara uğradım o zaman da sistem çalışmıyor dendi ve öylece bıraktım gidemedim, daha doğrusu onemsemedim ben de..
    geçen gün yenibosna taraflarında idim, ordaki servise gidip durumu anlattım, oradakiler ilk is olarak bakıma sokmam gerektiğini (1300 tl) yoksa garanti dışı kalacağını söylediler, ben de ilk bakımda direksiyona asılan yağ bilgisi kartını gösterdim ve orda daha zamanı olduğunu görünce, o zaman uyarıyı silelim dediler ve sildiler.. ancak ekranda şimdi de, bir sonraki servis bilgisi 360 gün veya 19.800 km sonra olarak görünüyor..
    aracım 22000 km civarı su an..
    Bu şekilde 3..4 ay daha bıraksam, garanti yönünden sıkıntı olur mu,
    İlk bakımını serviste yaptırdıysanız ve servis faturası ve kayıtları duruyorsa keyfe keder garanti dışı bırakamazlar. Bakım süresi dizel motorda her yıl veya 20.000 km de birdir, hangisi önce dolarsa. Siz üzerinize düşeni yapmışsınız.




  • maxmetalizm M kullanıcısına yanıt
    Her markada sorunlar olabilir, hakkınızı arayın. Fiat servisleri müşteri memnuniyeti konusunda ortalamanın üstündedir. Dilerseniz farklı bir servise de gidin.

    Onun dışında benim aracımda ne boya sorunu, ne klima uğultusu ne de trim sesi problemleri yok. (2018 Urban HB) Çok bozuk yollarda mutlaka sağından solundan ses geliyor ama aynı yollarda Opel MokkaX ile de Hyundai İ20 ile de VW Jetta ile de gittim hepsinden mutlaka ses geliyor. Onun dışında öyle bir trim sesi ben de henüz başlamadı. (Aracım 10500 km de) Ama er geç mutlaka olacak çünkü yollarımız berbat durumda, aracın her yeri sabit demirden olsa yine ses yapar o yollarda.

    Dediğim gibi bahsettiğiniz sorunlar kronik olmayabilir, farklı serviste şansınızı deneyin.
  • 1.6 benzinli otomatik için periyodik bakımlarda rutin değişenler hariç (yağ ve filtreler) hangi bakımda ne değiştirmek gerekiyor yardımcı olabilecek var mı? Yetkili servise gitmediğim için kendim takip etmem gerekiyor. Teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S.a, uzun zamandır yazmiyordum aklıma geldi bi bakayım dedim. Servis fiyatlarından dem vurulmuş ne söylense yeridir ama bayiden bayiye fiyatların değişmesi de garip.
    Geçen sene Aralık ayında 3. Bakım için 1500_2000 arası fiyatlar aldım ama sonunda samsun birmotta 1150 liraya yaptırdım.
    Bu sene 4. Bakıma girecek ins bize giren çok olmaz
    Not; araç 2015 model 1,6 mjet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde Haziran ayında karteri patlatmam sonucu yağ filtre vs değişti, sizce Aralık ayında yağ yeniden değişmeli mi yoksa sonraki yılın Aralık ayına kalmasinda sakınca olurmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu neden sönük kalıyor, spoiler sebebiyle kalkmayan bagaj kapağı hakkında ne yaptınız nasıl bir çözüm buldunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sizin bakim yaptirip yaptirmadiginiz arabanin bilgisayarina veya yag kartina gore degil servisteki kayda ve faturaya gore olur. serviste bakim yapilip fat kesildiyse iciniz rahat. olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxmetalizm M kullanıcısına yanıt
    gecmis olsun hocam umarim duzelir.
    ben de az onve 2019 1.6 easy otm icin kapora verdim.
    torpidoyu acilip kapanmasini gordukten sonra cok bi beklentim yok zaten :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    hocam bugun arabayı sattım valla:) ikinci bakımıni da yaptım geçen hafta, bugun nasibi çıktı verdim... sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. bende bugün çıkan düşük faiz haberleri üzerine araştırmaya başladım manuel 1.4 fiyatı uygun geldi ama otomatiğe alışkınım. sakıncası yoksa hangi bayiden kaça anlaştınız
  • Arkadaşlar 1.3 sedanın Yakıt deposu kaç litre?
    Göstergede diş kalmayana kadar kullanıyorum maximum 38 lire yakıt koyuyor pompa yakıt kesiyor.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Teknik verilere göre depo 45 litre

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Pompada 2 kademe var. Yavaş olan ile dolunca aynı şartta 41 litre aldı. Zaten 4 litre falan kalıyordur en kritik uyarıda bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize iyi forumlar 2 hafta önce 2016 model 1.6 multijet manüel vites lounge plus la araniza katıldım. 60000 km de, 82bin e bitti. Biraz pahali oldu ama keyfine bakmaya calisacagim bundan sonra.. ilk turbo dizel deneyimim. Tavsiyeleriniz varsa dikkatle dinlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 1.3mj easy 60 binde bulut beyazı araçla egea ailesine giriş yaptık. herşey dahil 70 bin tl'ye mal oldu.45 civarı kredi kullandık 0.87'den.3 gün kiralık urban paket kullandım, easy ile arasında can alıcı bir nokta bulamadım (hava yastıkları hariç) piyasada 80 bine urbanda bulabilirdim ama 10 bin fazla versem direkt 1.6 dizel otomatiğe geçiş yapardım.araç hatasız boyasız, milletin yıprattığı araçlardan usandığım için modelli araç almak istemiştim. ilk 1300 km' de karma 4.7 yaktı, geçenlerde kullandığım 301'den fazla elbet ama ondan daha konforlu. ortalama 5.5 civarı yaksam razıyım, azıcık sert kullanıyorum :) borcu biterse ve denk gelirse diesel otomatik urban'a geçmek niyetim. bakalım zaman neyi gösterecek.
  • Bende 2016 model 1.3 Easy Multijet (35 000 km) ile aranızdayım...
    Arabama Navigasyon Multimedya adı tam ney bilmiyorum ama müzik dinleme youtube dan müzik dinleme radyo navigasyon vb. cihazlarından hangisi tavsiyeniz olur...?
    Veya servislerinde orjinali var mıdır? Fiyatları nasıl bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
    Şimdiden teşekkürler...
  • 2018 Egea Hb 1.4 benzinli aracıma Fiat servisinde garantisi bozulmayan markanın lpg sini taktırmayı düşünüyorum. Aklımı kurcalayan bir soru var; araç benzinliyken bile motor performansı beklediğimi vermezken tüp taktırırsam performans ne kadar azalır?
  • Arkadaslar 1.3 easy arka koltuklara deri kilif aldim ama bunlari takmak icin sokmek lazim nasil sokuluyor bilgisi olan var mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.