Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.399
Cevap
174
Favori
896.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elktrnkdls

    aaaa 2016 fiestada tüm modellerinde arkalar kampana .çok ayıpppppp
    Bu mesaja eklenen görseller:



    B sinifi Fiesta ile Egea yi karsilastiriyorsan ya Egea B kalitesinde yada Fiesta C kalitesinde

    Secimini yap

    Burda millet disk var diger araclarda derken C sinif araclari kastediyor

    Yani burada Fiesta ile kiyas yaparak bastan kaybetmissin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Trip ekranındaki ortalama yakıt tüketimi, doğru sonucu veriyor mu? Depoyu doldurup deneyen arkadaşların TRİP'le ilgili yorumu nedir?
  • baştan kaybetmişim miş miş miş.kardeşim kaybetmeye kazanmaya çok takmışsın.kaybeden belli seviyesini düşüren de belli.şu forumu gereksiz tartışmalarla kirleterek kazandığını sanıyorsan hemen bir psikolağa görün.elma elmadır armut armuttur.bu araç her haliyle resmi yada gayriresmi c sınıfı.kampana mevzuunda sınıf farkı konuşulmadı bu devirde kampanalı araç mı kaldı dendi.anlayan anladı birader bu saatten sonra allah size akıl fikir saağlık sıhhat versin.tekrar yazıyorum ben bu sayfaya arabamla ilgili kullanıcıların olumlu olumsuz paylaşımlarını takip etmek için açıyorum.gereksiz konularla meşgul edip vaktimi çalan arkadaşlardan hakkımı helal etmiyorum.paçanız yiyorsa sizde bir konu başlığı açın paşa paşa tartışın.paçanız yiyorsa!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilen Biri

    Trip ekranındaki ortalama yakıt tüketimi, doğru sonucu veriyor mu? Depoyu doldurup deneyen arkadaşların TRİP'le ilgili yorumu nedir?

    doğrudur kardeşim ben 1000 kmdir 3 5 kez yakıt alarak takipledim sıkıntı yok.birebir tutuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elktrnkdls

    baştan kaybetmişim miş miş miş.kardeşim kaybetmeye kazanmaya çok takmışsın.kaybeden belli seviyesini düşüren de belli.şu forumu gereksiz tartışmalarla kirleterek kazandığını sanıyorsan hemen bir psikolağa görün.elma elmadır armut armuttur.bu araç her haliyle resmi yada gayriresmi c sınıfı.kampana mevzuunda sınıf farkı konuşulmadı bu devirde kampanalı araç mı kaldı dendi.anlayan anladı birader bu saatten sonra allah size akıl fikir saağlık sıhhat versin.tekrar yazıyorum ben bu sayfaya arabamla ilgili kullanıcıların olumlu olumsuz paylaşımlarını takip etmek için açıyorum.gereksiz konularla meşgul edip vaktimi çalan arkadaşlardan hakkımı helal etmiyorum.paçanız yiyorsa sizde bir konu başlığı açın paşa paşa tartışın.paçanız yiyorsa!

    Allah Allah

    Ne hakaret ettim,ne de yanlis bir sey soyledim

    Tabi baktin verebilecek cevap yok,sacma bir kiyaslamaya girmissin hemen atar yap

    Seviyemi dusurdugum konusunda ise haklisin.Gercekten sana cevap vererek seviyemi dusurmusum

    Pacaniz yiyorsa vs diyen birinin zaten seviyeden bahsetmesi isi iyice trajikomik hale getiriyor

    Selametle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu disk fren takıntılı şahıslara cevap vermeseniz daha iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten şu kampana ve sınıf olayı konuşulmasa artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz firmada mazot kaç tl hocam ben Nadiren opetten aliyorum onun dışında ltsi 2.9-3 olan yerlerden de alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yargicc kullanıcısına yanıt
    Acikcasi buna takik olanlar Egea kullanicilari

    Yukardaki karsilastirmayi yapan arkadastan gordugunuz gibi icten ice bu durumu hakli cikartmaya yonelik tutarsiz kiyaslara giriyorsunuz,sonra bunlara cevap verince biz suclu oluyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet benim açımdan cevap verme olayı bitti
    biraz konumuza dönelim.aracımız modifiyeyede uygun işte bir örnek gayet hoş olmuş.


    Bu mesaja eklenen görseller:





  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Sadece size yazmadim hocam. Foruma girip eleştiren arkadaşlar elbette olucak ama arkadaşlardan ricamiz farklı bi konuyla gelsinler aynı şeylerden gina geldi artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YSF_023

    LED farlar ile ilgili müşteri hizmetleri dönüş yaptı;

    Bu konuyla ilgili aşırı bir talep olduğunu,mayıs ayında hatchback kasa çıkınca Fiat'ın bu işe el atacağını söylediler.Eski farlarımızı alıp yerine led farları makul bir fiyat karşılığında değiştirebileceklerini ama uygulamanın nasıl yapılacağına dair kesin bir şey söyleyemeyeceğini ifade ettiler.
    Sizler de arayıp talepte bulunursanız çok iyi olur.

    bende dün mesaj çektim.geri dönüş yapacaklarmı bakalım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yargicc

    Sadece size yazmadim hocam. Foruma girip eleştiren arkadaşlar elbette olucak ama arkadaşlardan ricamiz farklı bi konuyla gelsinler aynı şeylerden gina geldi artık.

    Arac zaten sadece bu konulardan elestiriliyorsa millet cok elestirecek nokta bulamamistir

    Yalitim,konfor vs bir suru kriter dururken sadece kampanaya takildiysa demekki baska nokta bulunamamistir.Ki kendim araci surdugumde gercekten basarili buldum.1.6 Multijet i kullanmistim

    Ben sadece sunu soyluyorum ve bunu soyleyenlere de hak veririm.Kampana fren maliyetten kacma hamlesidir.Ki bence Fiat in boyle hamleler yapmasi yanlis.(Fiat bu aracla maksimum kari degil,mumkun oldugunca insanlarin aklinda Fiat kalitesizdir dusuncesini kirmayi hedeflemeli.Kendim de Marea kullaniyorum,ki gayet kaliteli aractir.Ayni sekilde eski Stilo da,Bravo da oyleydi.Ama milletin aklina Fiat denince maalesef Albea-ki gercekten motoru disinda bes para etmez- vs geliyor,oturakli araclardan ziyade.)

    Bu konuda bu araci 301,C elysee,Symbol vs ile karsilastiranlar da oldu.Onlardan cok daha ustun bir arac Egea.Ha tabiki bir Focus,Astra,Golf kalitesinde degil ancak oyle olsaydi zaten fiyat bu seviyede olmazdi.Bence Egea sonuna kadar C sinifidir,burda B diyenlere bakmayin.Yukardaki arkadasla atismamizda da ust segment bir aracla alt segmenti karsilastirmanin yanlisligindan bahsettigim icin sinif muhabbetine girdim.Yoksa Egea yi B goruyorum vs tarzi degil.

    Guzel gunlerde kullanin,yakisikli ve tam reklamda dendigi gibi ihtiyaca yonelik bir arac

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • YSF_023 kullanıcısına yanıt
    Bu olayda bi ilginç yani gerçekten. degistirebileceklerini söylüyorlar iyi güzelde başından niye yapmamışlar demi. Zaten piyasada şöyle bişi oluyo fiyatini kaça aldığımı soran çok oluyo. 68 e aldim deyincede güzel araba ama çok da ucuz değilmiş diyolar. Başlangıç fiyatı 50 diyorum bu en donanimlisi sunroof katlanir ayna falan soruyolar o zamanda onlar yok opsiyon yok egeada diyorum. Buraya kadar sıkıntı yok aslında ki zaten etraftakilerin yorumu çok önemli değilde şimdi bide piyasaya ledli egealar gelince bizimki iyice ilginç olucak. Bu olayi tabikide kafaya çok takmiyorum fakat fiatin bu politikasi ilginç gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün biraz inceleme fırsatım oldu aracı.
    Gerçekten beğendim diyebilirim, bu kadarını beklemiyordum.
    Öncelikle dış tasarım çok hoş, Fiat gerçekten yakışıklı bir araca imza atmış. Üst segment araçlarda bulunan ekstra özellikler olmayabilir fakat bu fiyata alınabilecek güzel bir araç olmuş.
    Fakat sunroof, bi zenon gibi göze hoş gelen özellikler de olsa tadından yenmez sanki(Belki hatc. te gelebilir.)

    İç kısımda ise basit, orta sınıf malzeme kullanılarak iyi bir işçilik yapılmış gibi gözüküyor. Yumuşak plastik kullanılan yerler mevcut, sert plastikler ileride sese yol açar mı ancak takip ederek anlayabiliriz gibime geldi. Ekran gözüme batıyor, bence çok küçük. Keşke etrafındaki çerçeveler yerine komple 7-8'' ekran olsaydı. Biraz ucuza kaçılmış, daha güzel yapılabilirdi.

    Arka bagaj gayet yeterli, baya büyük, motor fena değil, otomatik şanzıman biraz daha gözlemlemek istiyor, çok detaylı anlayamadım.

    Kısacası fiyatına baktığımız zaman alınabilir bir araç gibi geldi.

    Otomatik+Benzinlik araca 56.000 gibi fiyat verdiler, eğer bu fiyata sunroof ve bi zenon olsa çok güzel bir kombinasyon olurdu bu fiyata.( hatc. olsa alınabilri.)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yargicc

    Bahsettiğiniz firmada mazot kaç tl hocam ben Nadiren opetten aliyorum onun dışında ltsi 2.9-3 olan yerlerden de alıyorum.

    Şu anda yeni zamla birlikte yalan olmasın ya 3.26 yada 3.29.
    Daha ucuz yerler de var ama oralardan almıyorum. Class istanbul da çok büyüdü.anadolu yakasında hemen hemen her ilçesinde bayisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YSF_023 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur kişisel tercihiniz olarak sizin için uygun olanı almışsınız zaten, güle güle binin.
    Ben araç konusunda donanım olarak biraz daha hassasım sanırım. Aldım mı mutlaka donanımlı olmasına özen gösteririm. Bu yüzden opsiyon donanımda bi zenon+sunroof leon örneğindeki gibi bir paket olsa ve ikisini 4000tl gibi bir fiyata alabiliyor olsak bence illaki tercih eden olurdu. Önümüzdeki günlerde özellikle her ne kadar rakibi olmasa da Fiat ailesinden Albea, punto, Renault'tan Symbol gibi modelleri alanlarında bu araca yöneleceğini bu sebep ile yollarda çok göreceğimizi düşünüyorum nitekim fiyatlar baya yakın. Belirttiğim nedenden dolayı insanlar farklı olmak isteyebilir, bu yüzden de aracı biraz daha şekillendirici ve eğendirici özellikler almak isteyebilir. Önümüzdeki aylarda mutlaka benzer donanımların geleceğini tahmin ediyorum.

    Her ne yazılırsa yazılsın yeni bir satış rekoru kıracak gibime geliyor, fiyatlarda zam oranı çok yükseklerde olmaz ise.




  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    fiyattan emin misiniz hocam? 60900 liste fiyati, 56 ya dusuyorlarsa harika

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.ERTEN


    quote:

    Orijinalden alıntı: masterap


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilen Biri

    Dizel EGEA kullanıcısı arkadaşlar hangi akaryakıt firmalarını tercih ediyorsunuz? Önerileriniz nedir?

    multijet opet sever hocam

    Egea sahibi değilim ama niyetim olduğu için konuyu sürekli takip ediyorum.
    Mecvut Aracım 1.395 hp e5 motor linea.
    İstanbul da class adında petrol istasyonları var. Son 4-5 aydır class dan alıyorum. Hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar çok şükür.

    hocam 1395cc multijet mi var ? ben dizel icin konusmustum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Not olarak belirtmeyi unuttum, koçailem indirimim var benim, koç personeli oldugum için bize özel fiyat olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 10 Mart 2016; 17:30:48 >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.