Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.788
Cevap
57
Favori
555.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim , inşallah avni abinin bahsettiği gibi bir problemdir ve bir daha uyarı almam ama sonuçta sıfır araç insanın morali bozuluyor , aracın 1.4 tjet emo (siyah) olanından çalıştığım şirkette alan var , alacak olanlarda var şuanda motor seçenekleri olmadığından olsa gerek Bursa da şuana kadar hiç başka bravo ile karşılaşmadım umarım yazın etrafta bolca bravo görürüz.
    Kalkıştaki hantallık konusunda sanırım ben yanılmışım (yeni arabada 3000-5000 km basma dedikleri için) , araç 1000 km ye yaklaştı artık yavaş yavaş gaza tam basmaya başlayınca arabanın ok gibi fırladığını gördüm 120 hp olanı ve benzinlisi kimbilir nasıldır.

    Birde bilen arkadaşlar varsa araç hızlandıkça müzik sesinin yükselmesini iptal etmek istiyorum teybi bayağı bi kurcaladım fakat iptal edemedim bilenler yardımcı olrsa sevinirm.

    Aracı kullandıkça yaşanan olumlu ve olumsuz olan şeyleri yazmaya devam edeceğim...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: taner_celik

    Teşekkür ederim , inşallah avni abinin bahsettiği gibi bir problemdir ve bir daha uyarı almam ama sonuçta sıfır araç insanın morali bozuluyor , aracın 1.4 tjet emo (siyah) olanından çalıştığım şirkette alan var , alacak olanlarda var şuanda motor seçenekleri olmadığından olsa gerek Bursa da şuana kadar hiç başka bravo ile karşılaşmadım umarım yazın etrafta bolca bravo görürüz.
    Kalkıştaki hantallık konusunda sanırım ben yanılmışım (yeni arabada 3000-5000 km basma dedikleri için) , araç 1000 km ye yaklaştı artık yavaş yavaş gaza tam basmaya başlayınca arabanın ok gibi fırladığını gördüm 120 hp olanı ve benzinlisi kimbilir nasıldır.

    Birde bilen arkadaşlar varsa araç hızlandıkça müzik sesinin yükselmesini iptal etmek istiyorum teybi bayağı bi kurcaladım fakat iptal edemedim bilenler yardımcı olrsa sevinirm.

    Aracı kullandıkça yaşanan olumlu ve olumsuz olan şeyleri yazmaya devam edeceğim...




    Arkadaşım hayırlı olsun ...
    güle güle kullan, kazasız belasız inşallah...
    aynı olmadığını biliyorum ama benim Stilo'da müzik sisteminde menüde
    SVC fonksiyonu var.''speed volume off '' ayarında ses artmıyor....
    belki faydası olur......




  • Hayırlısıysa nasip olsun diyelim,yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: drmert

    aracın hayırlı-uğurlu olsun taner çelik kardeşim.sen benim gördüğüm,duyduğum ilk kullanıcısın.ilk defa arabayı kullanan birisi izlenimlerini paylaştı.bu bizler için çok önemli.çok teşekkürler.
    bende 2 sene önce sıfır C4'ümü aldıktan 1 hafta sonra yolda giderken servis ışığı yanmıştı.birdaha da tekrarlamadı.senin probleminin de önemli bişey olduğunu sanmıyorum.bahsettiğin sorunlar ufak-defek şeyler.. bence önemsiz..
    yakıt depo kapağı konusunda,avni abi her nekadar segment ruhundan falan bahsetse de ben senle aynı fikirdeyim... kesinlikle içeriden açılabilmeliydi, bu durum iç dikiz aynası içinde geçerli..
    ilk defa disel kullandığından başlarda kalkışta hantal gelmesi son derece normal.buna zamanla alışırsın emin ol.. ben de bu aracın 120 hp multijet emotion+skydome olanını düşünüyorum... bakalım kısmet,hayırlısı...




  • http://www.sahibinden.com/44_000_de_masrafsiz_fuar_arabasiWQQaXQQ7431987WQQpXQQdisplayitem

    ya arkadaşlar bu gün bu aracı bir arkadaşa bakarken farkettimki eski stilonun klimasıyla teybi yeni bravoyla nerdeyse aynı yoksa benim gözlerde mi bir sorun var?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del

    TÜM BUNLAR MİNİK SORUNLAR AMA BİRİKİNCE KOCA BİR LİSTE OLACAK, TASARIMI ACELEYE GETİRMİŞLER....

    Birgün toplantıda Fiat ın ceo su yetkililere şöyle der "Beyler kompakt sınıf araba çıkarmamız lazım akşama yetişsin.Kalite falan önemli değil.Tasarlayın gitsin nasıl olsa Fiat!"Gün içerisinde tasarım ofisinde şöyle yorumlar duyulur."Abi bunun sol aynasıyla sağ aynası aynı olmadı aceleye geldi ama neyse nasıl olsa beğenmeyecekler.Abi gösterge panelinde rakamları ters yazmışım aceleye geldi bundan sonra düzeltilmez.Şanzımanda geri vitesi koymayı unutmuşuz bu seferde böyle olsun aceleye geldi ya!"İşte bunlar koca bir liste oluyor zamanla.Arkadaşımız güzel bir yorum yapmış.




  • dün 1.4 120 hp bravomu aldım..yarım saat kadar aracı kullandım izlenimlerim gayet iyi.Aracın hızlanması yol tutusu içine aldığı ses vb.bu sınıftaki diğer araçlardan eksik değil fazlası var demıyorum aracını ovmüş olmasın...ses sistemi bence yeterli aracta son ses müzik dinleyip ben zevk almıyorum diyen çıkacağını sanmıyorum(uzun sure o sese kulak dayanmaz) tabi özel bir ses sistemi kullanmadıysa şimdiye kadar...iç döşemeleri kaliteli...yalnız esya saklama bolumlerı daha fazla olabılırdı..sürücü tarafından tum camları kontrol edebiliyorsunuz aynaları katlamak için içeriden düğmeye basmak gerekiyor keşke aracı uzaktan kumandayla kilitlediğinde kendisi otomatık kapansaydı...motor bolumunun altı tamamen kapatılmıs darbelere ve kirlenmeye karsı bence cok ıyı olmuş...iç döşemesi sitelerdeki resimlerden farklı internetteki döşemelere bakıp yanılabılırsınız ben az daha emotıon almaktan vazgeçiyordum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkan228

    dün 1.4 120 hp bravomu aldım..yarım saat kadar aracı kullandım izlenimlerim gayet iyi.Aracın hızlanması yol tutusu içine aldığı ses vb.bu sınıftaki diğer araçlardan eksik değil fazlası var demıyorum aracını ovmüş olmasın...ses sistemi bence yeterli aracta son ses müzik dinleyip ben zevk almıyorum diyen çıkacağını sanmıyorum(uzun sure o sese kulak dayanmaz) tabi özel bir ses sistemi kullanmadıysa şimdiye kadar...iç döşemeleri kaliteli...yalnız esya saklama bolumlerı daha fazla olabılırdı..sürücü tarafından tum camları kontrol edebiliyorsunuz aynaları katlamak için içeriden düğmeye basmak gerekiyor keşke aracı uzaktan kumandayla kilitlediğinde kendisi otomatık kapansaydı...motor bolumunun altı tamamen kapatılmıs darbelere ve kirlenmeye karsı bence cok ıyı olmuş...iç döşemesi sitelerdeki resimlerden farklı internetteki döşemelere bakıp yanılabılırsınız ben az daha emotıon almaktan vazgeçiyordum



    hayırlı olsun resimlerinizi bekleriz sizinde taner_celik nickli arkadasında..
    bende persembe teslim alacagım insallah.. islemlerim bitmis..




  • arkadaslar hepinise hayırlı olsun. resimlerinizide bekliyorus. ayrıca kaça aldınıs yazarsanıs bizde bilelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamel -- 1 Nisan 2008; 18:22:20 >
  • opsiyon olarak görünen blue me sisteminin fiyatı ne kadar acaba bilen var mı?fiatın sitesinde nedense yazmıyor yazmıyor.siteye yazmıycaksınızda milletin nasıl haberi olacak bazen bu fiatı anlamakta güçlük çekiyorum böyle bir firma nasıl olurda bu kadar basit ve acemice hata yapar.eğer bu donanım sonra gelecek olsa bile bu özellik şu tarihten itibaren gelecek ve fiyatı da o zaman belli olacak diye not düşersin ama nerde......
  • bazı arkadaşlar sürüş konforunu eksik bulmuşlar ama ben kullandığımda çok beğenmiştim.üstelik 105 hp dizel motor gayet makul performans veriyor.sonuçta burda her araba eleştiriliyor.mutlak mükemmel araç yok.ben bravo yu test etmeden önce çok önyargılıydım ama testten sonra önyargılarım yıkılıdı.40 milyara full donanımlı 105 hp 290 nm torklu 6 vitesli bir araç alıyorsunuz esp si hild holder ı var.bence bu fiyata bu özellikler gayet iyi.zaten benceastra dan ve hyundai i30 ve peugeotdan süspansiyonları çok daha rahat.araç yolladaki bozuklukları hissettirmiyor bana çok konforlu geldi.biraz önce aldığım dergide de aynı bu yorumlar vardı.onlarda benim gibi düşünmüşler.şunu diyim bu araç hakkında sadece kalite açısından nasıldır gibi bir kuşkum var onuda ispatlarsa bu araça diyecek yok
  • bugün araçlara zam gelmiş ve ayın 14. de bir daha gelecekmiş.
  • Evet, diğer markalar da mecburen %3- %5 arası zam yapacaklar. Kötü oldu sektör adına. Ama yazın dövizin inmesi ve fiyatların tekrar bu seviyelere inmesi muhtemel.
  • 37.850 ye aldığım araç Fiatın sitesinden bugün baktığımda 39.500 olmuş aracı erken davranıp alanlar iyi kara geçtiler , arkadaşların dediği gibi muhtemelen diğer markalarada zam gelecek


    BRAVO 1.4 16V 90 HP ACTIVE 30.500
    BRAVO 1.4 16V TURBO 120 HP ACTIVE 33.000
    BRAVO 1.4 16V TURBO 120 HP DYNAMIC 35.500
    BRAVO 1.4 16V TURBO 120 HP EMOTION 38.000
    BRAVO 1.4 16V TURBO 120 HP DYNAMIC DUALOGIC* 38.200
    BRAVO 1.4 16V TURBO 120 HP EMOTION DUALOGIC* 39.700
    BRAVO 1.4 16V TURBO 150 HP SPORT 42.000
    BRAVO 1.6 16V MULTIJET 105 HP ACTIVE 37.000
    BRAVO 1.6 16V MULTIJET 105 HP DYNAMIC 39.500
    BRAVO 1.6 16V MULTIJET 105 HP EMOTION 42.000
    BRAVO 1.6 16V MULTIJET 120 HP DYNAMIC* 41.000
    BRAVO 1.6 16V MULTIJET 120 HP EMOTION* 43.500
    BRAVO 1.6 16V MULTIJET 120 HP DYNAMIC DUALOGIC* 43.700
    BRAVO 1.6 16V MULTIJET 120 HP EMOTION DUALOGIC* 45.200
  • arkadaşlar bunların benzinlileri nekadar yakıyor şu 150 bg lik olar çok yakarmı sizce. görmüş yada bilen varmı.

    siz olsanıs hangisni tercihi edersinis

    1- bravo 1.4 150 bg sport : 42000 ytl

    2-bravo 1.6 105 bg emotion + stil paket : 43000 ytl

    3- bravo 1.6 105 bg dinamik + stil paket + esp paket : 41500 ytl

    gördügünüs gibi fiyatlar yakın. hepsinin donanım iyi ama en dolu aractan boşa doğru sıralı şekilde yazdım bunlardan birini düşünüyorum. diceksiniski benzinli - dizel tabiki az yakar ne alaka. ama iste şeytan dürtüyo. sizce yakıt açısında çok üzermi beni. ben senede taş çatlasın 15000 km yapıyorum. biliyorum çok tartışıldı yazıldı çizildi amma lütfen bunu bilen biri örneklerle izah idebilirmi. çok arada kalıyor insan.

    örnegin ben auris m/m 1.6 ile istanbulda trafikte sehir içi ortalama 8,5-9 yakıyorum. bu t-jet aynımı yakaar azmı. daha önce jetta tsi ile ilgi çok şey yazıldı her devirde az yaktığı şukadar benzinle sukadar gittiği gibi örnekler verildi.

    sizin görüslerinis bildiklerinis neler.?

    bu iki renk arasındayım ikiside çok güzel sizce nasıl

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamel -- 3 Nisan 2008; 13:37:46 >




  • bence biraz bekleyip 120 Hp'lik emotion +skydome dizeli al derim... hatta yılsonunu beklersen baya bir indirim olabilir..
    150 hp T-jet meselesine gelirsek, istanbul trafiğinde rahat 8-9 litre civarı yakar.eğer alacağın aracı 4-5 sene kullanacaksan muhakkak disel al derim...
  • arkadaslar dun aracımı teslim aldım. 150 km yol yaptım yakıt tuketimi harika karma bir kullanımla 5.3litre-100km ortalaması tutturdu..
    aksam eve geldigimde 5.9litre ortalaması vardı 75 km yol yapmıstım. mezilde 963 km gosteriyordu :D :D
    aksam sehir disi sayılabilecek bir yolda gittim 150ye geldi km ortalama 5.4e dusmustu. menzilde 1200 km.. inanılmaz birsey. ilk defa dizel arac kullanıyorum hatta yakınımda kullananda yoktu. ciddi soyluyorum yok boyle guzel birsey..
    aracla ilgili izlenimlerimide yazarım yakında insallah..

    karamel arkadasım donanım ne alıcagını bilmemde dizel al :D
  • koyu bej olan araca çok yakışmış ağır bir havası var ama beyazda çok spor duruyor,
    ben beyaz alırdım çünkü her araca bayaz gitmez bunda çok güzel durmuş...



    quote:

    Orjinalden alıntı: karamel

    arkadaşlar bunların benzinlileri nekadar yakıyor şu 150 bg lik olar çok yakarmı sizce. görmüş yada bilen varmı.

    siz olsanıs hangisni tercihi edersinis

    1- bravo 1.4 150 bg sport : 42000 ytl

    2-bravo 1.6 105 bg emotion + stil paket : 43000 ytl

    3- bravo 1.6 105 bg dinamik + stil paket + esp paket : 41500 ytl

    gördügünüs gibi fiyatlar yakın. hepsinin donanım iyi ama en dolu aractan boşa doğru sıralı şekilde yazdım bunlardan birini düşünüyorum. diceksiniski benzinli - dizel tabiki az yakar ne alaka. ama iste şeytan dürtüyo. sizce yakıt açısında çok üzermi beni. ben senede taş çatlasın 15000 km yapıyorum. biliyorum çok tartışıldı yazıldı çizildi amma lütfen bunu bilen biri örneklerle izah idebilirmi. çok arada kalıyor insan.

    örnegin ben auris m/m 1.6 ile istanbulda trafikte sehir içi ortalama 8,5-9 yakıyorum. bu t-jet aynımı yakaar azmı. daha önce jetta tsi ile ilgi çok şey yazıldı her devirde az yaktığı şukadar benzinle sukadar gittiği gibi örnekler verildi.

    sizin görüslerinis bildiklerinis neler.?

    bu iki renk arasındayım ikiside çok güzel sizce nasıl

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVader_ -- 4 Nisan 2008; 18:29:08 >




  • Herkes stil paketi tercih ediyor. 16 " ve 17 " jant arasında konfor farkı çok olur mu? Deneyen var mı?
    17" lastiklerin tabanı 225 . Daha geniş yani. Bu İnce yanakların dezavantajını azaltır mı?
  • Büyük ebatlı jant herzaman konforu biraz düşürmüştür,
    görünüş olarak çok oturaklı bir hava vermesinin yanında konfordan ödün verirsin.
    Kaldıki ülkemiz yollarında 16'' jant dahi konforu olumsuz etkiliyor,
    benim görüşüm 16'' büyük jant'a girmemek lazım hem görünüşü güzel hem konfor optimum düzeyde..

    quote:

    Orjinalden alıntı: kkvan

    Herkes stil paketi tercih ediyor. 16 " ve 17 " jant arasında konfor farkı çok olur mu? Deneyen var mı?
    17" lastiklerin tabanı 225 . Daha geniş yani. Bu İnce yanakların dezavantajını azaltır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVader_ -- 4 Nisan 2008; 21:05:32 >
  • 17 kesinlikle tavsiye etmiyorum.şu an kendi kullandığım araçta var ve süspansiyona bozuk yolda çok etki ediyor.bence tr şartlarında 16 geçmemeli.kışkastiği alalım dedik dünyanın parası çıktı 16 jant ve kış lastiği aldığım zaman bile 17 lik kış lastğinden ucuza geldi..cence 205 55 16 bravo için ideal bir ölçü.benim kullandığım test aracında 17 vardı gerçive çukurları fazla hissettirmedi ama bunda bravonun mükemmele yakın süspansiyonunun da etkisi büyük....
    beyaz olan bravoda ki krom kapı kolları bence hiç yakışmamış ,kapı kollarıda beyaz olsa bence daha güzel.........
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.