Şimdi Ara

Yeni Faturasız Hat Aldım Hâlâ Açılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 gün önce bir telefoncudan açılmamış içinde 5 TL olan faturasız hat aldım fakat o günden bu yana hat hâlâ açılmadı. Dün adamın yanına gittim Vodafone servisi kapalı falan dedi. Ben pek inanmadım ama ne yapmam gerek? 444 0 542 yi arasam hattı açtırabilir miyim sizce?



  • açabileceğini sanmıyorum

    bazen vodafon sistemleri hat açmada kapalı olabiliyor
    sistem duzelince bayi açacaktır...
  • vodafone servisi kapalı diye vodafone cep merekzi kapalı anlamında söylemiş yani sen bir altbayiden hat almişsın alt bayiler hat açılım yapmıyor.
    Evrakları vodafone shopa gönderiyor shop açıyor. Evraklar gönderilmemiş olabilir. Evrak ulaşmış bayi henüz açmamış olabilir.Müşteri hzimetlerini ararsan vsohpla iletişime geçmelerini sağlatırsın ama sonucunu 48 saat içinde sana bildirirler. Yetkili bayilerden alınırsa 24 saat içinde açılımı sağlanıyor.
  • kardeş ben bugun vodafone faturalı hat aldım 1 saatte açıldı.
    aldıgın yerde bi sorun var heralde :)
  • Cevaplarınız için teşekkürler 4.gün oldu sanırım ama hâlâ hat açılmadı.

    @gündemden hocam dediğiniz gibi bir alt bayiden aldım. Vodafone shoptan almadım. Vodafone shop'a gidip durumu anlatsam yardımcı olurlar mı sizce?
  • Tamamen bayinin suçu... Sisteme düşen hat en fazla 1 saatte açılır. Senin verdiğin bayi elinde biriktirecek sonra yeterli sayıya ulaşınca bir üst bayiye verecek, sonra o üst bayi onları sisteme girecekte ohoooooooooooooo.
  • Bende 10 gün kadar önce vodafone shoptan aldım...Akşam 7 gibi aldım, bu gece açılır dediler ama ertesi gün öğlen bile açılmamıştı...Sonra aldığım shopu aradım durumu anlattım...Alırken ehliyeti lullanmıştım...Sivri zekalı görevlide tc kimlik noyu almamış benden...Onu istediler...Hat telefon görüşmesinden 1 saat sonra açıldı...
  • Bir kere benim sevgilimin telefonu da açılmamıştı 2-3 gün. Bayiye gittik. Kadın telefonu kapatıp açtı, çekmeye başlamıştı. Yani telefon sürekli açık kaldıysa bir kere kapatıp aç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: holyjohn

    Bir kere benim sevgilimin telefonu da açılmamıştı 2-3 gün. Bayiye gittik. Kadın telefonu kapatıp açtı, çekmeye başlamıştı. Yani telefon sürekli açık kaldıysa bir kere kapatıp aç.


    Arada bir telefonu takıyorum hatta açılıp açılmadığını kontrol etmek için. Yarın normal bir vodafone shop'a gidip durumu anlatıcam. Bakalım ne durum ne olacak...
  • bende hattımı alt bayiden almıştım. hatta digiturk d-smart bağlantı işleri de yapan bir yerdi. ama tam 25 dakika sonra hattım açılmıştı.

    bence sizin aldığınız bayi biraz sallamış sizi.. işini doğru düzgün yapmamışlar kusura bakmasınlar hiç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Subat

    bende hattımı alt bayiden almıştım. hatta digiturk d-smart bağlantı işleri de yapan bir yerdi. ama tam 25 dakika sonra hattım açılmıştı.

    bence sizin aldığınız bayi biraz sallamış sizi.. işini doğru düzgün yapmamışlar kusura bakmasınlar hiç.


    Bende öyle düşünüyorum. Yarın veya pazartesi günü tekrar konuşmaya gideceğim. Sıktı artık. İyi ki bir hat alalım dedik başımıza gelmeyen kalmadı. Şaka gibi resmen.
  • Yetkili bayiye durumu anlatabilirsin yanında evraklarını da tekrar götür açılımını sağlarlar.ama o alt bayinin hangi shopa bağlı olduğunu bilemezsin en iyisi müşteri hizmetlerini ara onlar kayıt oluşturup yetkili bayi ile görüşsünler daha önce müşteri hizmetlerini arasaydın şuana kadar hattın açılırdı. hiç bekleme alt bayiyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.