Şimdi Ara

Yeni ekran kartı sonrası anlık siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RTX 3060 Ti ekran kartımı yeni aldım. Bazı oyunları oynarken arada siyah ekran geliyor 1 saniyeliğine duruyor ve oyun ekranı tekrar geliyor. Bunun nedeni nedir? Yeni ekran kartını alınca driverları silip tekrar yüklememiştim. Bugün DDU ile driverları silip tekrar yükledim, hala aynı sorun devam ediyor.. Ps5 ile PC arasında geçiş yapmak için HDMI switch kullanıyorum, o yüzden olabilir mi? İnternetten baktığım kadarıyla ekran kartı yazılım çakışması yüzünden oluyor deniliyordu fakat onu düzeltince bir faydasını görmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Switchi aradan çıkarıp direk bağlayıp deneyebilirmisiniz?sorun switch yada kabloda olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asus Tuf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shalashaska99 -- 23 Aralık 2022; 14:56:4 >

Switch'de sorun olsa, bazı oyunlarda değil masaüstünde falan da bu sorunu yaşardım diye düşünüyorum fakat öyle de deneyeceğim. Nvidia denetim masasında arka plana geçildiği zaman uygulamanın fps'ini düşür seçeneğini açmıştım ve genel olarak her şeyi 60 fps'e sabitlemiştim. Belki sorun bunlardandır diye tüm ayarları varsayılana aldım. Olan biteni buraya yazacağım.

Haklısınız tabiki ama bazen bilgisayar da çok alakasız şeyler garip hatalara sebep olabiliyor.bu yüzden bazı şeyler mantıksız gelsede denemekde yarar var diye düşünüyorum.mesela switch kalitesiz olabilir!ekran kartından gelen görüntü sinyalini ekrana taşımakda sıkıntı yaşıyor veya gecikiyor olabilir buda windowsun kısa süreliğine ekranı kapatmasına sebep olabilir.zor bir şey deyil denemek de fayda var diye yazdım. burada insanla çözüm bulmaya çalışıyor ve bu yüzden her ihtimal değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 23 Aralık 2022; 18:44:2 >
    Daha Fazla Göster
  • shalashaska99 kullanıcısına yanıt

Asus un sitesinden bakınca 2 tane tuf 3060ti çıkıyor gddr6x olan model mi diğeri mi bios yayınlamışlar mı ona bakacaktım

Bende de 4090 var aynı sorunu yaşıyorum anlık 1 veya 2 saniyeliğine gidiyor ve geliyor bazen çok sık bazen ise 2 3 saat yapmıyor o problemi Sen çözebildin mi o sorunu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.