Şimdi Ara

Yeni düzenleme ile mühürlü app plakalar da ceza yiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı çevirme hesaplarında ceza yazılıyor deniyor, ben ceza yedim diyenler var nedir bu konuda durum? Mühürlü, hiçbir harfi vs ile oynanmamış ama sadece yapıştırma plakam ile ceza yer miyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • APP (sadece kalın fontlu ve gerçek mühürlü olanlar dahil) özellikle Fransız font (kesik kenarlı harf olanlar vs) olan araçlara artık kesinlikle ceza kesiliyor, İstanbul'da ceza kesilen arkadaşlarımız oldu. (Standart metale basılmayan, mühürsüz, değişik fontlarla basılmış plakaların cezalandrırılmasını, trafikten yasaklanmasını kesinlikle destekliyorum.)



    Ancak mühürlü, orjinal hologramlı metale tüm ogs, hgs, hız radarlarının dahil okuduğu sadece kalın font ile yazılmış plakalara ceza uygulanmasına bir anlam veremiyorum (tahminimce sistemlerin okuduğu ile okumadığı ayırt edilemiyor o nedenle komple yasaklandı.) - ceza kesilen arkadaşlarımız Orjinal metal basılı mühürlü sadece kalın fontlu App plakadan bu şekilde ceza aldılar.)



    Basında çıkan haberlerde App plakalı araçlar polise denk gelmese bile, Tüv muayene kontrollerinde ağır kusurlu sayılacak.



    O nedenle APP plakanız varsa en kısa sürede normal plakaya dönmenizi öneririm.



    Bu şekilde APP plakadan ceza kesilen olduysa bu başlıkta bilgilendirme yaparsa güzel olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arabadaki her türlü modifiye namına yapılan şeyi anlıyorum, abuk subuk apaçi işi şahinlerdekini bile anlıyorum da plakanın fontunu değiştirip birşey yaptığını zannedenleri gerçekten anlayamıyorum

    plaka bu arabanın kimliğini belli eden şey, ne araca özel birşey, ne aracın aksesuarı olan birşey, aracı göstermek için kenar köşe bir yere olabildiğince küçük plaka koymak tamam da bu tamamen saçmalık, tabiki yasaklanacak, nüfus cüzdanım böyle güzel duruyor diye yeniden bastırıp farklı şekilde kullanan var mı?
  • bende muhurlu kalin font (istanbul) dedikleri app var
    ozellikle durup trafik polisine sordum. bunda muhur var bisey olmaz dedi gonderdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.