Şimdi Ara

YENİ DUSTER 160 BİN KÜSÜR TL.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün dacia bayiine gittik, elimizde 2016 30 bin km de hatasız 4 çeker en dolu versiyon duster vardı , takas için fiyat istedik (adam gibi de fiyat vermediler bu arada) , bayii yetkilisi ellerinde bir adet yeni duster kaldığını bunun en üst donanım olduğunu, 142.000,00 TL civarı fiyatı olduğunu, bu araçtan sonra sipariş edilecek araçların yaklaşık bir içinde geleceği ve en dolu duster in fiyatının 162.000,00 TL civarı olacağı bilgisini verdi, araç alma arifesindekilere duyurulur.....



  • Yazım üslubunuza bakılırsa sanırım bu forumun alikıranbaşkesini sizsiniz yada öyle olduğunuzu sanıyorsunuz. Öncelikle tanımadığınız bilmediğiniz kişilerle ilgili ortaya sallama ithamlarda bulunmamanızı tavsiye ederim "Maksat belli demek ki." diye yazarak, aslında okuma yazma bilen herkesin yazıdan anlayacağı maksadı anlamamış olduğunu gösteriyorsunuz, anlamadıysanız maksadı tane tane yazayım, sözü senet biriymiş sıfatı ile tanımlandırdığınız SATIŞ GÖREVLİSİ ADAM bize KAZIK falan atabilecek biri olmadığı gibi bizde o KAZIĞI YİYECEK adamlar değiliz, o adam her Dacia bayisinde göreceğiniz normal satış personeli, 1 hafta sonrada yüzüne bakacağı bizlere, zam gelmeyecek arabaya 160 bin küsür olacak diye yalan söylemesi mümkün değil...Ne biliyorsa onu söyledi, bende burada bizim gibi araç alma arifesinde olan MAKUL kişilere bilgilendirme yaptım. ayrıca buranın bir forum olduğunu " Siz de sanki sözü senet biriymiş gibi onun sözünü getirip konu açıyorsunuz" deme hakkınız olmadığını, konu açarken size soracak olmadığımı da ayrıca belirteyim, başlığı faydasız görmüş iseniz, fuzuli yazı yazıp başlığı meşgul etmeyebilirsiniz.
  • metesserdar kullanıcısına yanıt
    Zamaninda 70 80 bine satilirken millet yuh diyordu simdiki fiyatlarda alan varmi heleki duster i bilemiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene önce 34 bin liradan başlayan araç şimdi 110 binden başlıyor. Biraz sorgulamamız lazım neyi yanlış yapıyoruz, nasıl böyle olduk diye, ama içimizde hala "110 bin liste fiyatı, bayiye gitsen 100 bine alırsın, algı yönetimi yapmayın." diyen insanlar olduğu sürece zor.
  • biz kalkalım o zaman

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu piyasada normal niye değiştiriyorsunuz aracı zararına alırlar aynı araç değil mi zaten devam edin aynı makinayla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeye ilk geldiğinde reklamlarında 29990 TL diye satışa sunulmuştu. şimdi 160 bin küsur...
  • Aracı değiştirme sebebiniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Yeni duster daha derli toplu ve çevre görüş sistemide arazide çok işe yarayan bir donanım.özellikle bir tarafı yamaç olan dar yayla yollarında.araçta genelde bu tarz yollarda kullanılıyor.ancak mevcut piyasa koşullarında araç değiştirme pek mümkün görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam size kazık atmak istemiş resmen üçkağıtçı bir tipmiş. Siz de sanki sözü senet biriymiş gibi onun sözünü getirip konu açıyorsunuz. Maksat belli demek ki.

    Bu tür bir ton konu açıldı son aylarda ve ben daha söylendiği kadar zam olan, haklı çıkan bir konu hatırlamıyorum.



    O araç ay başında yine o kadar olmayacak yüzde 99 ihtimalle.



    Maksat sallamak. Sallayın tutarsa toto iyi para dağıtıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir (boşluk) içinde demişsiniz ama bir ay içinde demek istediğinizi varsayıyorum. Bir yıl içinde dediyseniz eyvallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yola çıkıyorum. 142 binlik dastır satılmadan gidip alayım....... 162 binlik arabayı 14e ye veriyorlar daha ne yapsınlar....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta 143 bin olmuş diye konusu yok muydu yahu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yazım üslubunuza bakılırsa sanırım bu forumun alikıranbaşkesini sizsiniz yada öyle olduğunuzu sanıyorsunuz. Öncelikle tanımadığınız bilmediğiniz kişilerle ilgili ortaya sallama ithamlarda bulunmamanızı tavsiye ederim "Maksat belli demek ki." diye yazarak, aslında okuma yazma bilen herkesin yazıdan anlayacağı maksadı anlamamış olduğunu gösteriyorsunuz, anlamadıysanız maksadı tane tane yazayım, sözü senet biriymiş sıfatı ile tanımlandırdığınız SATIŞ GÖREVLİSİ ADAM bize KAZIK falan atabilecek biri olmadığı gibi bizde o KAZIĞI YİYECEK adamlar değiliz, o adam her Dacia bayisinde göreceğiniz normal satış personeli, 1 hafta sonrada yüzüne bakacağı bizlere, zam gelmeyecek arabaya 160 bin küsür olacak diye yalan söylemesi mümkün değil...Ne biliyorsa onu söyledi, bende burada bizim gibi araç alma arifesinde olan MAKUL kişilere bilgilendirme yaptım. ayrıca buranın bir forum olduğunu " Siz de sanki sözü senet biriymiş gibi onun sözünü getirip konu açıyorsunuz" deme hakkınız olmadığını, konu açarken size soracak olmadığımı da ayrıca belirteyim, başlığı faydasız görmüş iseniz, fuzuli yazı yazıp başlığı meşgul etmeyebilirsiniz.




  • metesserdar kullanıcısına yanıt
    Adam size yalan söylemiş resmen. Kesin, net.

    Dacia bayilerine tek tek ne kadar zam yapacağını söylemiyor çünkü. Zam kararı verecek olan kişinin bile şu an ne kadar zam yapacağını bilmediğinden eminim.



    Adam neden size göz göre göre yalan söyleyemez ki? Satış temsilcisi arkadaşların ve hatta servis görevlilerinin bir çoğunun insanlara yalan söylediği kandırdığı bir sürü konu açılıyor. O sıradan satış temsilcisine bu kadar güvenmeyin. Güveniyorum diyorsanız siz bilirsiniz. Bence hata yaparsınız. Kimseyi asıp kestiğim yok. Tecrübe ettiğim bazı şeyleri yazıyorum ben de insanlar bilgilensin diye. Sen yalancısın demedim, o adam kesinlikle yalancı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın 4×2 si comfort donanımı 94.900tl. Kampanyalı fiyat yarın son. Piyasa o kadar berbat ki bu para anca böyle araçlar alınabiliyor.

    Ayrıca Megane hb joy 1.6 da Kampanyalı satışta ama stoklarla sınırlanmış. 86.900tl. Duster alacağıma megane alırım, kat ve kat daha iyi bi araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    polo 29.300 tl idi . şimdi dusteride geçti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasto_37

    Aynı aracın 4×2 si comfort donanımı 94.900tl. Kampanyalı fiyat yarın son. Piyasa o kadar berbat ki bu para anca böyle araçlar alınabiliyor.

    Ayrıca Megane hb joy 1.6 da Kampanyalı satışta ama stoklarla sınırlanmış. 86.900tl. Duster alacağıma megane alırım, kat ve kat daha iyi bi araç.
    sırf oturunca rahat etmek için 2 katı yakıt yakan ve en boş donanım . tümsekte altını vuracağın araba alınmaz .
  • Ben aracımı alırken satışçı abi (yaşı bayağı var) zamlanacak dedi ve 132bine aldığım araç 182 tl oldu 3 ayda.. Satışçılar niye yalan söylesin? Daha da zamlanacak, hatta ben abartıp kış lastiği bile aldım ki 15 gün önce üretilmiş..
    Not: Üslubu düzgün ama kafa yapısı farklı forumdaşlar türedi.. Zamları bile inkar edecekler neredeyse..
  • bunlar daha iyi günler kardeşşşşş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.