Şimdi Ara

Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.294
Cevap
412
Favori
902.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

    Korktum gece gece kapatıp youtube dan ajdar çikita muz açtım şimdi biraz rahatladım.


    Harbiden sadece ilk 2 video yu ve yazıyı okudum mıçtım valla. bu ufolar da öyle olabilirmi ???
  • gelecekle ilgili tek inandırıcı gelen 3. dünya savaşı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pazzo 07

    Bu kadar delillerden,görsellerden sonra illumunati yok demek saçmalık olur zaten.Varlar.Ancak gerçek şu ki her şeyin altında bu örgütü aramak saçma olur.Her tek göz yapan illumunati olacak diye bir şey yok.




    Kesinlikle.Konuya artık çok bilgi aldığım için girmiyordum fakat epeyi bir gelişme var ve Türkiye'de illuminati ile ilgili ciddi sanatçılar varmış..
  • mesajım bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _MostWanted_

    bence artık bu konuya cevap yazan bütün arkadaşların gelenler belgeselini izlemesi gerekiyor. (özellikle illuminati diye bir şey yok diyen arkadaşlar) çünkü belgeselde hem kafamızdaki çoğu sorunun cevabı var hem de bu cevaplar çeşitli delillerle sunuluyor. şu an gelenlerin 19. bölümündeyim. ve izledikçe şok oluyorum. açıkçası biraz ürkmeye başladım amagözüm açıldığı için mutluyum. belgeseli izledikçe filmlerde ve özellikle kliplerdeki sembolleri birleştirip illuminati gerçeğine daha çok inanıyorum. demin ablam lady gaga klibi izliodu bakayım dedim beynimden vurulmuşa döndüm. gelenlerde bahsedilen çoğu mesajı içeriyordu bu klip. hemcins ilişkisi, illuminati ve masonların yaptığı iddia edilen seks ayinlerine benzer görüntüler. lady gaganın "kırmızı elbiseli kadın" mıydı neydi onu temsil etmek için giydiği kırmızı elbisesi -bilmeyenler için kırmızı elbiseli kadın bu dünyanın zevkleri için yaşamayı, öbür dünya olmadığını, hep daha iyi zevkleri istmemiz gerektiğini temsil eden bir sembol- sürekli gözlüğünün tek gözünü açması... daha nicesi. buraya yorum yazmadan önce gelenler belgeseline bir bakın derim.


    yoksa sende mi onlardansın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The DarkMaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

    Korktum gece gece kapatıp youtube dan ajdar çikita muz açtım şimdi biraz rahatladım.


    Harbiden sadece ilk 2 video yu ve yazıyı okudum mıçtım valla. bu ufolar da öyle olabilirmi ???


    ilk 2 videoda arka plandaki müzik de çok korkutuyor insanı ben ilk izlediğimde hem öğrendiklerimden hem de o müzikten dolayı uyuyamamıştım bu konuya yeni başladıysan Gelenler adlı belgeselde kafana takılan soruların cevaplarını bulabilirsin. şu sitede belgeselin tamamı mevcut (http://www.uyandirmaprojesi.com) ve evet ufoların da illuminaticilerin işi olduğu söyleniyor. gelenlerin yanılmıyorsan 18. bölümü ufolarla alakalı.

    @KöpeklereFısıldayanAdam
    aramızda zweinstein var sanıyordum einstein'da varmış. deşifre ettin beni. ne yapıcam şimdi. sonum britney spears'a benzemese bari



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 6 Ağustos 2011; 18:24:14 >
  • İlluminati falan filan, bunlar ilgi çeken konular olduğu için Lady Gaga'nın şunun bunun kullanması gayet doğal. Tamamen reklam ve isim duyurma amaçlı şeyler.

    Ancak illuminati denilen şey patron sendikası gibi bir şeydir. Kısaca global kapitalist dünya diye adlandırılabilri. En büyük amacıda tüketim toplumlarını yaratıp kar elde etmektir.

    Yoksa dünyayı yöneten konseymiş, mistisizmmiş, şuymuş, buymuş fasa fiso hikaye...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winster

    İlluminati falan filan, bunlar ilgi çeken konular olduğu için Lady Gaga'nın şunun bunun kullanması gayet doğal. Tamamen reklam ve isim duyurma amaçlı şeyler.

    Ancak illuminati denilen şey patron sendikası gibi bir şeydir. Kısaca global kapitalist dünya diye adlandırılabilri. En büyük amacıda tüketim toplumlarını yaratıp kar elde etmektir.

    Yoksa dünyayı yöneten konseymiş, mistisizmmiş, şuymuş, buymuş fasa fiso hikaye...


    ''tamamen reklam''

    bunu bende çok düşündüm.bu tür şeyler insanların ilgisini çok çekiyor bunlarda sırf izlenmek ve para kazanmak için yapıyorda olabilir. düşündükçe işin içinden çıkamadım.
  • Bu tür ezoterik şeylere fazla kendinizi kaptırmayın, gerçekliğinizi kaybedersiniz.

    OLAY ŞUDUR ARKADAŞLAR:

    Haçlı seferleri sırasında Kudüs haçlıların elindeyken 9 asker bir araya gelip Kudüs ile Avrupa arasında ticaret yapan hacıları korumak amacıyla bir askeri birlik oluşturuyor. Gel zaman git zaman bu birlik büyüyor ve Kudüs valisi bunlara Süleymaniye tapınağını veriyor. Bunlar bundan sonra "TAPINAK ŞOVALYELERİ" adıyla anılıyor.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Kısa bir sürede bu birlik baya büyüyor. Ama bu birlik çok yardımsever bir birlik. Müslüman, Hristiyan, Yahudi farketmeden herkese yardım eden bir birlik. Dolayısıyla herkes tarafından sevilen, güvenilir bir birlik haline geliyor. Kısa sürede Avrupa'da bine yakın mülk ve 10.000 askeri olan devasa bir ordu oluyor tapınak şovalyeleri.

    Bu sırada Fransa kralı ile Papa bir araya geliyor ve Tapınak şovalyelerinin bu zenginliğine göz dikiyor. Papa bütün tapınak şovalyelerini "şeytana tapmakla" suçluyor ve dinden çıkarıp yakalanmalarını emrediyor. Tabi amaç din falan değil, bizzat bunların zenginliğine el koymak. Tapınak şovalyeleri kazıklara geçirilip yakılmaya başlanıyor.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bu sırada bir grup tapınak şovalyesi Britanya'ya kaçıyor. Britanya'da papalığa zıt bir tarikat var; sion tarikatı. Sion tarikatı zaten tapınak şovalyelerinin malına göz diken Fransız kralına karşı kurulmuş bir tarikat. Herneyse tapınak şovalyelerinden kaçabilenler bu tapınakla yakınlaşıp, kimliklerini gizliyorlar. Baya uzun süre böyle yaşıyorlar.

    ORTAÇAĞ AVRUPASI YIKILIRKEN

    Hepimizin derslerde işlediği üzere rönesans ve reform hareketleri yaşanırken din ile bilim arasında keskin bir çatışma ortaya çıkıyor. Papalık bu hareketlere karşı çıkıyor ve çoğu simyacı bilim adamı "cadı" diye yakılıyor. Peki kim bu aydınlanmacı insanlar? İşte bu tapınak şovalyelerinden kaçabilenlerin torunları. Zaten illuminati demek "aydınlanmak" demek. Papalığa karşı oluşmuş bir tarikat. Amacı dine karşı bilimi savunmak.

    Kıssadan hisse tapınak şovalyelerinin torunları, papalığın gücünü Avrupa'da kırıyorlar ve felsefe, bilim alanında devasa atılımlar yapıyorlar. Bizim gücümüzü kaybetmemizi sağlayan şeyde bu zaten.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    ORTAÇAĞ AVRUPASININ SON KALINTILARI; FEODALİTE YIKILIRKEN

    İşte bu aydınlanmacı fikirler, orta çağ avrupasının en son kalıntısını da yıkıyor; feodalite. Feodalite Fransız devrimi ile birlikte tarihin sayfalarına karışıyor. Yeni bir sınıf doğuyor; BURJUVA SINIFI. Tabi sadece burjuva sınıfı değil, aynı zamanda "ulus" kavramı ortaya atılıyor ve milliyetçiliğin temelleri atılıyor.

    Yani buraya kadar özetlersek; Papalığa karşı tapınak şovalyelerinin torunları Avrupa'da rönesans ve reform hareketlerini gerçekleştirmiş ve bilimin, papalığın gerici fikirlerinden daha önemli bir hale gelmesini sağlamıştır.

    Şimdi kilit noktalar: Masonluğun çıkış noktası şudur; Kudüs'de mimar ve ustabaşı Hiram (yanlış hatırlıyor olabilirim) işçiler tarafından öldürülür. Bu masonluğun başlangıcıdır. Peki Hiram nerenin mimarıdır? Yanıt: Süleymaniye tapınağı

    Kilit nokta 2: Tapınak şovalyeleri kimleri koruyordu? Tüccarları. Fransız devriminden sonra hakimiyeti eline alan sınıf kim? Burjuvalar. Burjuvalar devrimden önce ne yaparlardı? Ticaret.

    Yani hristiyan dünyasında var olabilmiş iki güç vardır; Tapınak şovalyelerinin torunları ile papalık.

    Herneyse Fransız devriminden sonra kapitalizmin temelleri atılıyor. Kapitalizm, yani serbest piyasa ekonomisi, burjuvaların zenginliğine zenginlik katıyor tabi. Fakat Fransız devrimini gerçekleştiren kimler? Halk. Burjuvalar değil.

    Halk bakıyor ki ulan biz halen refaha kavuşamadık, ilk isyan patlak veriyor; Paris Komünü

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bütün bunlar yeni fikirlere yol açıyor, bunların en önemli iki tanesi şu: anarşizm ve sosyalizm.

    Tabi bilinenin aksine sosyalizm karl marx tarafından ilk olarak ortaya atılmamıştır. Saint Simon adında bir papaz tarafından ilk kez sosyalizm kelimesi kullanılmıştır. Anarşizm ise genellikle Avrupa köylerinde yaygınlık gösterir. 19. yy Avrupa'sı tamamen bir curcuna ortamıdır; köylerde halk anarşi ilan edip, otoriteleri yok saymaya başlamıştır.

    İngiltere'de ise sanayi devrimi ile birlikte köylüler şehirlere göçüp işçi olmuşlardır. Tabi Sanayi devrimi İngiltere'si felaket bir ortam. İnsanlar 14-15 saat çalıştırılıyor, sokaklarda yatıyor, çocuklar çalıştırılıyor, devasa bir işçi ihtiyacı doğuyor çünkü.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Sanayi devrimi ile birlikte ülkeler pazar arayışına geçiyor ve emperyalizm başlıyor, İngiltere'nin başını çektiği sanayileşmiş ülkeler Asya, Afrika, Avrupa ne bulursa giriyor.

    İşte bu sırada ünlü filozof Hegel'in öğrencisi Karl Marx sosyalizmi bilimsel temele oturtuyor.

    1800'lü yılların ikinci çeyreğinde Avrupa'da ilk kez bir işçi birliği oluşturuluyor; birinci enternasyonal.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bu durum tabi burjuva sınıfı için rahatsız edici bir durum oluyor ancak daha güçsüz olan bu harekete aldırış etmeden dünyanın diğer ülkelerinde sömürgeler kurmaya devam ediyor büyük devletler.

    KUTUPLAŞAN DÜNYA

    20. YY ise sınıf çatışmalarının yüzyılı oluyor. Büyük sanayileşmiş devletlerin sömürgeleri birer birer isyan ediyor. Rusya'a devrim oluyor. Nazi almanyası falan doğuyor vs vs. Nazi Almanya'sı yenilince geriye iki büyük güç kalıyor; Kapitalist Batı ile Komünist Doğu.

    İşte soğuk savaş sırasında dünya muazzam bir propaganda savaşına giriyor. İki tarafta deli gibi propaganda yapıyor, televizyonlar bilinç altı reklamlarından geçilmiyor, ülkelerde darbeler, isyanlar oluyor, CIA ile KGB dünyanın her yerinde kapışıyor, Uzay yarışı almış başını gitmiş, dünyada derin bir nükleer savaş korkusu yaşanıyor, öğrenci hareketleri yaşanıyor; bir nevi Amerika ile Sovyetler köşe kapmaca oynuyor.



    İşte dünyanın durumu böyleyken Fransız devriminden beri egemenliğini sürdüren Burjuva sınıfı tehlikeye giriyor ve çareyi örgütlenip mücadele etmekte buluyor, ilk başlarda NATO kuruluyor.

    Kısaca burjuva sınıfı için papalık ve krallıklardan sonra ikinci bir tehlike ortaya çıkıyor; komünizm.

    Sonra komünizm yıkılıyor falan filan.

    Kısaca rönesans ve reform hareketlerinden bugüne kadar yaşanan sürece YENİ DÜNYA DÜZENİ deniliyor.

    Yeni dünya düzeni, illuminati falan filan bunların olayı tamamen Fransız devriminin geleneğini yani serbest piyasa ekonomisini korumak, tüketim toplumu yaratmaktır.

    Yani zenginliktir. Papalığa, komünizme karşı savaşmış bu yeni dünya düzeni yarın eğer başka bir ideoloji; domatesizm çıkarsa ona karşı da savaşacaktır yaşamak için.

    Geri kalan ufoymuş, şuymuş buymuş bunların tamamı efsane, palavradır.

    Politika, ekonomi-politik bilimi ile incelenmelidir.

    İŞTE O YENİ DÜNYA DÜZENİ

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winster -- 6 Ağustos 2011; 19:11:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winster

    Bu tür ezoterik şeylere fazla kendinizi kaptırmayın, gerçekliğinizi kaybedersiniz.

    OLAY ŞUDUR ARKADAŞLAR:

    Haçlı seferleri sırasında Kudüs haçlıların elindeyken 9 asker bir araya gelip Kudüs ile Avrupa arasında ticaret yapan hacıları korumak amacıyla bir askeri birlik oluşturuyor. Gel zaman git zaman bu birlik büyüyor ve Kudüs valisi bunlara Süleymaniye tapınağını veriyor. Bunlar bundan sonra "TAPINAK ŞOVALYELERİ" adıyla anılıyor.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Kısa bir sürede bu birlik baya büyüyor. Ama bu birlik çok yardımsever bir birlik. Müslüman, Hristiyan, Yahudi farketmeden herkese yardım eden bir birlik. Dolayısıyla herkes tarafından sevilen, güvenilir bir birlik haline geliyor. Kısa sürede Avrupa'da bine yakın mülk ve 10.000 askeri olan devasa bir ordu oluyor tapınak şovalyeleri.

    Bu sırada Fransa kralı ile Papa bir araya geliyor ve Tapınak şovalyelerinin bu zenginliğine göz dikiyor. Papa bütün tapınak şovalyelerini "şeytana tapmakla" suçluyor ve dinden çıkarıp yakalanmalarını emrediyor. Tabi amaç din falan değil, bizzat bunların zenginliğine el koymak. Tapınak şovalyeleri kazıklara geçirilip yakılmaya başlanıyor.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bu sırada bir grup tapınak şovalyesi Britanya'ya kaçıyor. Britanya'da papalığa zıt bir tarikat var; sion tarikatı. Sion tarikatı zaten tapınak şovalyelerinin malına göz diken Fransız kralına karşı kurulmuş bir tarikat. Herneyse tapınak şovalyelerinden kaçabilenler bu tapınakla yakınlaşıp, kimliklerini gizliyorlar. Baya uzun süre böyle yaşıyorlar.

    ORTAÇAĞ AVRUPASI YIKILIRKEN

    Hepimizin derslerde işlediği üzere rönesans ve reform hareketleri yaşanırken din ile bilim arasında keskin bir çatışma ortaya çıkıyor. Papalık bu hareketlere karşı çıkıyor ve çoğu simyacı bilim adamı "cadı" diye yakılıyor. Peki kim bu aydınlanmacı insanlar? İşte bu tapınak şovalyelerinden kaçabilenlerin torunları. Zaten illuminati demek "aydınlanmak" demek. Papalığa karşı oluşmuş bir tarikat. Amacı dine karşı bilimi savunmak.

    Kıssadan hisse tapınak şovalyelerinin torunları, papalığın gücünü Avrupa'da kırıyorlar ve felsefe, bilim alanında devasa atılımlar yapıyorlar. Bizim gücümüzü kaybetmemizi sağlayan şeyde bu zaten.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    ORTAÇAĞ AVRUPASININ SON KALINTILARI; FEODALİTE YIKILIRKEN

    İşte bu aydınlanmacı fikirler, orta çağ avrupasının en son kalıntısını da yıkıyor; feodalite. Feodalite Fransız devrimi ile birlikte tarihin sayfalarına karışıyor. Yeni bir sınıf doğuyor; BURJUVA SINIFI. Tabi sadece burjuva sınıfı değil, aynı zamanda "ulus" kavramı ortaya atılıyor ve milliyetçiliğin temelleri atılıyor.

    Yani buraya kadar özetlersek; Papalığa karşı tapınak şovalyelerinin torunları Avrupa'da rönesans ve reform hareketlerini gerçekleştirmiş ve bilimin, papalığın gerici fikirlerinden daha önemli bir hale gelmesini sağlamıştır.

    Şimdi kilit noktalar: Masonluğun çıkış noktası şudur; Kudüs'de mimar ve ustabaşı Hiram (yanlış hatırlıyor olabilirim) işçiler tarafından öldürülür. Bu masonluğun başlangıcıdır. Peki Hiram nerenin mimarıdır? Yanıt: Süleymaniye tapınağı

    Kilit nokta 2: Tapınak şovalyeleri kimleri koruyordu? Tüccarları. Fransız devriminden sonra hakimiyeti eline alan sınıf kim? Burjuvalar. Burjuvalar devrimden önce ne yaparlardı? Ticaret.

    Yani hristiyan dünyasında var olabilmiş iki güç vardır; Tapınak şovalyelerinin torunları ile papalık.

    Herneyse Fransız devriminden sonra kapitalizmin temelleri atılıyor. Kapitalizm, yani serbest piyasa ekonomisi, burjuvaların zenginliğine zenginlik katıyor tabi. Fakat Fransız devrimini gerçekleştiren kimler? Halk. Burjuvalar değil.

    Halk bakıyor ki ulan biz halen refaha kavuşamadık, ilk isyan patlak veriyor; Paris Komünü

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bütün bunlar yeni fikirlere yol açıyor, bunların en önemli iki tanesi şu: anarşizm ve sosyalizm.

    Tabi bilinenin aksine sosyalizm karl marx tarafından ilk olarak ortaya atılmamıştır. Saint Simon adında bir papaz tarafından ilk kez sosyalizm kelimesi kullanılmıştır. Anarşizm ise genellikle Avrupa köylerinde yaygınlık gösterir. 19. yy Avrupa'sı tamamen bir curcuna ortamıdır; köylerde halk anarşi ilan edip, otoriteleri yok saymaya başlamıştır.

    İngiltere'de ise sanayi devrimi ile birlikte köylüler şehirlere göçüp işçi olmuşlardır. Tabi Sanayi devrimi İngiltere'si felaket bir ortam. İnsanlar 14-15 saat çalıştırılıyor, sokaklarda yatıyor, çocuklar çalıştırılıyor, devasa bir işçi ihtiyacı doğuyor çünkü.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Sanayi devrimi ile birlikte ülkeler pazar arayışına geçiyor ve emperyalizm başlıyor, İngiltere'nin başını çektiği sanayileşmiş ülkeler Asya, Afrika, Avrupa ne bulursa giriyor.

    İşte bu sırada ünlü filozof Hegel'in öğrencisi Karl Marx sosyalizmi bilimsel temele oturtuyor.

    1800'lü yılların ikinci çeyreğinde Avrupa'da ilk kez bir işçi birliği oluşturuluyor; birinci enternasyonal.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bu durum tabi burjuva sınıfı için rahatsız edici bir durum oluyor ancak daha güçsüz olan bu harekete aldırış etmeden dünyanın diğer ülkelerinde sömürgeler kurmaya devam ediyor büyük devletler.

    KUTUPLAŞAN DÜNYA

    20. YY ise sınıf çatışmalarının yüzyılı oluyor. Büyük sanayileşmiş devletlerin sömürgeleri birer birer isyan ediyor. Rusya'a devrim oluyor. Nazi almanyası falan doğuyor vs vs. Nazi Almanya'sı yenilince geriye iki büyük güç kalıyor; Kapitalist Batı ile Komünist Doğu.

    İşte soğuk savaş sırasında dünya muazzam bir propaganda savaşına giriyor. İki tarafta deli gibi propaganda yapıyor, televizyonlar bilinç altı reklamlarından geçilmiyor, ülkelerde darbeler, isyanlar oluyor, CIA ile KGB dünyanın her yerinde kapışıyor, Uzay yarışı almış başını gitmiş, dünyada derin bir nükleer savaş korkusu yaşanıyor, öğrenci hareketleri yaşanıyor; bir nevi Amerika ile Sovyetler köşe kapmaca oynuyor.

    />


    İşte dünyanın durumu böyleyken Fransız devriminden beri egemenliğini sürdüren Burjuva sınıfı tehlikeye giriyor ve çareyi örgütlenip mücadele etmekte buluyor, ilk başlarda NATO kuruluyor.

    Kısaca burjuva sınıfı için papalık ve krallıklardan sonra ikinci bir tehlike ortaya çıkıyor; komünizm.

    Sonra komünizm yıkılıyor falan filan.

    Kısaca rönesans ve reform hareketlerinden bugüne kadar yaşanan sürece YENİ DÜNYA DÜZENİ deniliyor.

    Yeni dünya düzeni, illuminati falan filan bunların olayı tamamen Fransız devriminin geleneğini yani serbest piyasa ekonomisini korumak, tüketim toplumu yaratmaktır.

    Yani zenginliktir. Papalığa, komünizme karşı savaşmış bu yeni dünya düzeni yarın eğer başka bir ideoloji; domatesizm çıkarsa ona karşı da savaşacaktır yaşamak için.

    Geri kalan ufoymuş, şuymuş buymuş bunların tamamı efsane, palavradır.

    Politika, ekonomi-politik bilimi ile incelenmelidir.

    İŞTE O YENİ DÜNYA DÜZENİ

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu



    Ama bu birlik çok yardımsever bir birlik. Müslüman, Hristiyan, Yahudi farketmeden herkese yardım eden bir birlik. yürü git burdan
  • Yardımsevermiş.Saçmalığın dik alası.
  • Winster
    senin illüminati olayından haberin yok galiba, o yazı tarihi özetlemiş, neden böle bişe paylaştın onuda anlamadım burda bu yazını ne iş var , bugün dünyayı yönetenlerin şeytan tarafından aldatıldıklarından bahsediyoruz , tmm belki eskiden kurulan ilk örgütlenme bugünkü amaçlarından çok daha farklıydı ama bugün dünyadaki savaşların yıkımın büyük sorumlusu bunlar , sen en azından gelenler belgeselini dikkatli bir izle bakalım önce, sonra bloglara falan bi göz at ama aynı zamanda bakarken görmeyide unutma, sana söylecebilecek pek fazla birşey yok kardeş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Memymulio


    quote:

    Orijinalden alıntı: _MostWanted_

    @Memymulio
    vay be çok şaşırdım. resmen illuminatiyi anlatıyor adam. ama bilinçli mi çekilmiş anlayamadım. Filmin sonunda ne oluyor ki


    Bu filmi iftardan sonra irdeleyerek izleyeceğim.


    Bomba ya
  • arkadaş illuminati tarihini iyi özetlemiş kanımca ancak bu birlik "günümüzde" yardımsever fln değil. bakın geçmişi tam olarak bilemeyiz o zamanlar iyi niyet temelli olabilirler ama yakın çağ ve günümüz açısından bu birliğe iyi niyetli diyen biri rica ediyorum kendi ağzına terlikle vursun kolumu bile kaldırmaya mecalim yok. bugün geldiğimiz ayrılıkçı fişleyici etiket meraklısı zihniyet bunların sayesindedir. geçmişte ve günümüzde halkların daha dar görüşlü bırakılmasını sağlayan zihniyet de budur.

    bakın david icke insanları üç bölüme ayırır. birincisi yönetici/kral bölümü bu kuşkusuz şu an ki perde arkası insanları anlatır. ikincisi uykuda yani dillere pelesenk olmuş koyun bölümü. bu da günümüzdeki avrupa amerika ve diğer kıtaların halklarının büyük kısmını kapsar. hiçbir şey bilmeyen adam da koyun bölümündedir. kendisine ambalajı çok iyi hazırlanmış tamamen popülarite adına bir şeyler saçmalayan elit kısımda koyundur. kendisini -izm li düşünce ile sınırlayan ve o düşüncesini ağzından tükürükler saçarcasına savunan adamda koyundur. bu tip insanlara dikkat etmek lazım kötü niyetlidirler demiyorum ama doğru bildiklerini yargılayamazlar. ha derler ki ne var ya tabiki görüşümde hata olabilir ama hatasını söylersin yedi ceddini anarlar tek cümlede.

    bir de üçüncü bölüm var bunlar farkındalıkları yüksek ve daha etraflıca düşünebilen insanları içerir. toplum içerisinde bunlara deli vb birsürü yafta yapıştırılır. yanlış anlaşılmasın -izm ile biten bir görüşe yakın olabilir ama yeri gelince kendi düşüncesini de eleştirmesini bilir ve yine hatasını kabul ederler.illuminati bu beyin yapısını sevmez bu illuminatinin düşmanıdır. sayıları diğer iki gruba nazaran az kalabilir ancak yinede etkili olabilir. illuminati bu adamlarıda 2. gruba dahil etmek için bilimi ve yazarları çokça kullanır. yeri gelir kendisini deşifre eder "bilinçli bilinirlik" bunun örneğidir. düşünen beyinleri kandırmayı hedefler. zihin kontrolünü en çok bu insanlarda kullanılır. kendimizi bir şeyler düşünüyor hissederiz ama oysa bir b.k bilmeyiz durumu işte. olayın asıl sebebine bakmayız görünen hedefi vurur kısa vadede başarı sağlar ama kötüyü yok edemeyiz.

    sikkofield david icke in kitabından bununla ilgili alıntılar yapıp mükemmel şekilde açıklamıştı eski bir blogunda. bende aynı şekilde kendi fikirlerimide ekleyip aklımda kaldığınca aktarmak istedim sizlere. bizlere sunulan (siyaset,tarih, müzik) ne konuda olursa olsun rol modellere 99 doğru 1 yanlış mantığıyla yaklaşalım. her fikrin her kişinin hatası olabilceğini bilelim ki zaten hepimiz biliyoruz ancak biri o hatayı söylediğinde evet bak burda şöyle yapılabilirdi diyebilme olgunluğuna sahip olalım çok rica ediyorum . şu sıralar nette böyle konularda çok konuştum ve en çok farkettiğim şey de bu empati kurmak ve hata kabullenmek konusundaki eksikliklerimiz oldu. hepimizde var bu ama birlik olursa bu hataları en aza indirgeyebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _MostWanted_


    quote:

    Orijinalden alıntı: The DarkMaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

    Korktum gece gece kapatıp youtube dan ajdar çikita muz açtım şimdi biraz rahatladım.


    Harbiden sadece ilk 2 video yu ve yazıyı okudum mıçtım valla. bu ufolar da öyle olabilirmi ???


    ilk 2 videoda arka plandaki müzik de çok korkutuyor insanı ben ilk izlediğimde hem öğrendiklerimden hem de o müzikten dolayı uyuyamamıştım bu konuya yeni başladıysan Gelenler adlı belgeselde kafana takılan soruların cevaplarını bulabilirsin. şu sitede belgeselin tamamı mevcut (http://www.uyandirmaprojesi.com) ve evet ufoların da illuminaticilerin işi olduğu söyleniyor. gelenlerin yanılmıyorsan 18. bölümü ufolarla alakalı.

    @KöpeklereFısıldayanAdam
    aramızda zweinstein var sanıyordum einstein'da varmış. deşifre ettin beni. ne yapıcam şimdi. sonum britney spears'a benzemese bari


    En güzel müziklerinden.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Memymulio
    En güzel müziklerinden.




    evet bu müzik çok güzel. zaten ATV'de felaket müziği gibiydi bu. ne zaman deprem ya da tsunami olsa bu çalardı. yanlış hatırlamıyorsam 11 Eylül saldırısında da bu müziği çalmışlardı. peki şu konunun başındaki ilk videoda illuminati kartlarının anlatıldığı videodaki müziği biliyor musun? o müzikten çok korkuyorum ben çok merak ettim ama bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***No FeAr***


    quote:

    Orijinalden alıntı: Winster

    Bu tür ezoterik şeylere fazla kendinizi kaptırmayın, gerçekliğinizi kaybedersiniz.

    OLAY ŞUDUR ARKADAŞLAR:

    Haçlı seferleri sırasında Kudüs haçlıların elindeyken 9 asker bir araya gelip Kudüs ile Avrupa arasında ticaret yapan hacıları korumak amacıyla bir askeri birlik oluşturuyor. Gel zaman git zaman bu birlik büyüyor ve Kudüs valisi bunlara Süleymaniye tapınağını veriyor. Bunlar bundan sonra "TAPINAK ŞOVALYELERİ" adıyla anılıyor.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Kısa bir sürede bu birlik baya büyüyor. Ama bu birlik çok yardımsever bir birlik. Müslüman, Hristiyan, Yahudi farketmeden herkese yardım eden bir birlik. Dolayısıyla herkes tarafından sevilen, güvenilir bir birlik haline geliyor. Kısa sürede Avrupa'da bine yakın mülk ve 10.000 askeri olan devasa bir ordu oluyor tapınak şovalyeleri.

    Bu sırada Fransa kralı ile Papa bir araya geliyor ve Tapınak şovalyelerinin bu zenginliğine göz dikiyor. Papa bütün tapınak şovalyelerini "şeytana tapmakla" suçluyor ve dinden çıkarıp yakalanmalarını emrediyor. Tabi amaç din falan değil, bizzat bunların zenginliğine el koymak. Tapınak şovalyeleri kazıklara geçirilip yakılmaya başlanıyor.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bu sırada bir grup tapınak şovalyesi Britanya'ya kaçıyor. Britanya'da papalığa zıt bir tarikat var; sion tarikatı. Sion tarikatı zaten tapınak şovalyelerinin malına göz diken Fransız kralına karşı kurulmuş bir tarikat. Herneyse tapınak şovalyelerinden kaçabilenler bu tapınakla yakınlaşıp, kimliklerini gizliyorlar. Baya uzun süre böyle yaşıyorlar.

    ORTAÇAĞ AVRUPASI YIKILIRKEN

    Hepimizin derslerde işlediği üzere rönesans ve reform hareketleri yaşanırken din ile bilim arasında keskin bir çatışma ortaya çıkıyor. Papalık bu hareketlere karşı çıkıyor ve çoğu simyacı bilim adamı "cadı" diye yakılıyor. Peki kim bu aydınlanmacı insanlar? İşte bu tapınak şovalyelerinden kaçabilenlerin torunları. Zaten illuminati demek "aydınlanmak" demek. Papalığa karşı oluşmuş bir tarikat. Amacı dine karşı bilimi savunmak.

    Kıssadan hisse tapınak şovalyelerinin torunları, papalığın gücünü Avrupa'da kırıyorlar ve felsefe, bilim alanında devasa atılımlar yapıyorlar. Bizim gücümüzü kaybetmemizi sağlayan şeyde bu zaten.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    ORTAÇAĞ AVRUPASININ SON KALINTILARI; FEODALİTE YIKILIRKEN

    İşte bu aydınlanmacı fikirler, orta çağ avrupasının en son kalıntısını da yıkıyor; feodalite. Feodalite Fransız devrimi ile birlikte tarihin sayfalarına karışıyor. Yeni bir sınıf doğuyor; BURJUVA SINIFI. Tabi sadece burjuva sınıfı değil, aynı zamanda "ulus" kavramı ortaya atılıyor ve milliyetçiliğin temelleri atılıyor.

    Yani buraya kadar özetlersek; Papalığa karşı tapınak şovalyelerinin torunları Avrupa'da rönesans ve reform hareketlerini gerçekleştirmiş ve bilimin, papalığın gerici fikirlerinden daha önemli bir hale gelmesini sağlamıştır.

    Şimdi kilit noktalar: Masonluğun çıkış noktası şudur; Kudüs'de mimar ve ustabaşı Hiram (yanlış hatırlıyor olabilirim) işçiler tarafından öldürülür. Bu masonluğun başlangıcıdır. Peki Hiram nerenin mimarıdır? Yanıt: Süleymaniye tapınağı

    Kilit nokta 2: Tapınak şovalyeleri kimleri koruyordu? Tüccarları. Fransız devriminden sonra hakimiyeti eline alan sınıf kim? Burjuvalar. Burjuvalar devrimden önce ne yaparlardı? Ticaret.

    Yani hristiyan dünyasında var olabilmiş iki güç vardır; Tapınak şovalyelerinin torunları ile papalık.

    Herneyse Fransız devriminden sonra kapitalizmin temelleri atılıyor. Kapitalizm, yani serbest piyasa ekonomisi, burjuvaların zenginliğine zenginlik katıyor tabi. Fakat Fransız devrimini gerçekleştiren kimler? Halk. Burjuvalar değil.

    Halk bakıyor ki ulan biz halen refaha kavuşamadık, ilk isyan patlak veriyor; Paris Komünü

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bütün bunlar yeni fikirlere yol açıyor, bunların en önemli iki tanesi şu: anarşizm ve sosyalizm.

    Tabi bilinenin aksine sosyalizm karl marx tarafından ilk olarak ortaya atılmamıştır. Saint Simon adında bir papaz tarafından ilk kez sosyalizm kelimesi kullanılmıştır. Anarşizm ise genellikle Avrupa köylerinde yaygınlık gösterir. 19. yy Avrupa'sı tamamen bir curcuna ortamıdır; köylerde halk anarşi ilan edip, otoriteleri yok saymaya başlamıştır.

    İngiltere'de ise sanayi devrimi ile birlikte köylüler şehirlere göçüp işçi olmuşlardır. Tabi Sanayi devrimi İngiltere'si felaket bir ortam. İnsanlar 14-15 saat çalıştırılıyor, sokaklarda yatıyor, çocuklar çalıştırılıyor, devasa bir işçi ihtiyacı doğuyor çünkü.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Sanayi devrimi ile birlikte ülkeler pazar arayışına geçiyor ve emperyalizm başlıyor, İngiltere'nin başını çektiği sanayileşmiş ülkeler Asya, Afrika, Avrupa ne bulursa giriyor.

    İşte bu sırada ünlü filozof Hegel'in öğrencisi Karl Marx sosyalizmi bilimsel temele oturtuyor.

    1800'lü yılların ikinci çeyreğinde Avrupa'da ilk kez bir işçi birliği oluşturuluyor; birinci enternasyonal.

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu


    Bu durum tabi burjuva sınıfı için rahatsız edici bir durum oluyor ancak daha güçsüz olan bu harekete aldırış etmeden dünyanın diğer ülkelerinde sömürgeler kurmaya devam ediyor büyük devletler.

    KUTUPLAŞAN DÜNYA

    20. YY ise sınıf çatışmalarının yüzyılı oluyor. Büyük sanayileşmiş devletlerin sömürgeleri birer birer isyan ediyor. Rusya'a devrim oluyor. Nazi almanyası falan doğuyor vs vs. Nazi Almanya'sı yenilince geriye iki büyük güç kalıyor; Kapitalist Batı ile Komünist Doğu.

    İşte soğuk savaş sırasında dünya muazzam bir propaganda savaşına giriyor. İki tarafta deli gibi propaganda yapıyor, televizyonlar bilinç altı reklamlarından geçilmiyor, ülkelerde darbeler, isyanlar oluyor, CIA ile KGB dünyanın her yerinde kapışıyor, Uzay yarışı almış başını gitmiş, dünyada derin bir nükleer savaş korkusu yaşanıyor, öğrenci hareketleri yaşanıyor; bir nevi Amerika ile Sovyetler köşe kapmaca oynuyor.

    />


    İşte dünyanın durumu böyleyken Fransız devriminden beri egemenliğini sürdüren Burjuva sınıfı tehlikeye giriyor ve çareyi örgütlenip mücadele etmekte buluyor, ilk başlarda NATO kuruluyor.

    Kısaca burjuva sınıfı için papalık ve krallıklardan sonra ikinci bir tehlike ortaya çıkıyor; komünizm.

    Sonra komünizm yıkılıyor falan filan.

    Kısaca rönesans ve reform hareketlerinden bugüne kadar yaşanan sürece YENİ DÜNYA DÜZENİ deniliyor.

    Yeni dünya düzeni, illuminati falan filan bunların olayı tamamen Fransız devriminin geleneğini yani serbest piyasa ekonomisini korumak, tüketim toplumu yaratmaktır.

    Yani zenginliktir. Papalığa, komünizme karşı savaşmış bu yeni dünya düzeni yarın eğer başka bir ideoloji; domatesizm çıkarsa ona karşı da savaşacaktır yaşamak için.

    Geri kalan ufoymuş, şuymuş buymuş bunların tamamı efsane, palavradır.

    Politika, ekonomi-politik bilimi ile incelenmelidir.

    İŞTE O YENİ DÜNYA DÜZENİ

    Yeni Dünya Düzeni (İllumunati,HAARP,Müzik Endüstrisi ve dahası)Ana Konu



    Ama bu birlik çok yardımsever bir birlik. Müslüman, Hristiyan, Yahudi farketmeden herkese yardım eden bir birlik. yürü git burdan


    Açıklayan arkdaşı tebrik ediyorum. Olayın özünü aşırıya kaçmadan güzel bir şekilde anlatmış. İllumunati burjuva sınıfının üstünlüğünün davamını sağlama amacı üstlenmiştir. Komünizm masonların işi değildir, burjuva sınıfı karşısında en büyük tehdittir. Bu konudan şüpheleniyorsanız araştırın. Okumadan adamı tersliyorsun , belli ki öğrendiklerin sende hiç değiştirmemiş.
    Ayrıca sikkofieldın blogundan ufo olaylarını okumuştum , doğru olabilirler aslında. Araştırmak gerek.
  • Gerçekten konuda güzel açıklamalar var ve neredeyse her sorunun cevabı bulunuyor.Tabi ki bunlar teori ama gerçek olma olasılığıda var.Sonuçta;21.yüzyılda dünyada çokta sıradan şeyler olmuyor.GÜÇ en önemli unsurlardan biri devletler için.Amerika'nın Tesla'nın - bu amaçla icat etmesede- icatlarını bu yönde kullanabileceğini düşünüyorum.Çünkü;hiç bir devletin sadece iyonosfer araştırması için milyon dolarlar harcayacağını düşünmüyorum.Arkasında böyle işler olabilir.Ayrıca;eğer bu H.A.A.R.P gerçekten varsa olağanüstü bir kıyamet silahı.Doğanın gücüyle bu yeryüzünde yıkamayacağınız hiç bir şey yok.Tsunami,deprem vs. her şey gerçekleştirilebilir.Fakat;japonya'ya kadar yansıtabilir mi bilemiyeceğim fakat diğer saldırılarda kullanılmış olabilir.

    EK olarak:Sıradışı bir karaktere sahip olan Tesla, para yönetiminde hiçbir zaman başarılı olamadı. Hayatının son yıllarını borçlarından kaçmak için sürekli otel değiştirerek geçirdi. 7 Ocak 1943 tarihinde 86 yaşındayken New Yorker Oteli'nin bir odasında kalp yetmezliği sebebiyle hayata veda etti. Ölmeden önce teleforce silahı adını verdiği bir çalışma yürütmekte olan Tesla'nın bütün dokümanlarına ABD hükümeti tarafından el konuldu.

    Son cümle gerçekten bir çok şeyi açıklayabilir.Tesla'nın projelerinin içinde Wardenclyffe Kulesini yani;iyonosferden yararlanılması için icat ettiği kuleninde olduğunu biliyoruz.Fakat;Tesla bu kuleyi tamamlayamasada proje tam olarak Tesla'da varmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago135 -- 7 Ağustos 2011; 11:06:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _MostWanted_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Memymulio
    En güzel müziklerinden.




    evet bu müzik çok güzel. zaten ATV'de felaket müziği gibiydi bu. ne zaman deprem ya da tsunami olsa bu çalardı. yanlış hatırlamıyorsam 11 Eylül saldırısında da bu müziği çalmışlardı. peki şu konunun başındaki ilk videoda illuminati kartlarının anlatıldığı videodaki müziği biliyor musun? o müzikten çok korkuyorum ben çok merak ettim ama bulamadım.


    O müziği bir yerden anımsıyorum ama çıkartamadım. Bulmaya çalışıyorum.
  • İnsanın gerçekten okududukça izledikçe konuya ilgisi dahada bir artıyor
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.