Yeni bi Lap-top almayı düşünüyorum ama sizce iyi bir lap-topun fiyatı ne kadardır? Markası ne olmalı? Özelliklerine göre fiyat söyleyebilirseniz çok memnun olurum.
Şu günlerde lenovo ve ya acer'in 12''lik bilgisayarlarını düşünebilirsin,en uygunları piyasada şu anda
Cevap yazan herkese teşekkürler ancak imkanlarım kısıtlı ve yaza doğru düşünüyorum.1500 TL'i aşmayacak idare eder bişeyler söylerseniz sevinirim.
hp dv5 1021et yi düşünebilrisin
Teşekkürler turkay23 şu an inceliyorum.Bilgisayara sadece Knight ve Football Manager yükleyeceğim için çok yüksek sistem gereksinimi istemiyorum ancak ekran kartının yüksek olması tercihimdir.
O zaman dv5-1021 sizin için güzel bir tercih olacaktır ekran kartı gayet yeterli...
Google'da arattım ßro ancak fiyatı pahalı geldi.2bin TL'den satan yer gördüm.
Bu fiyata bu ürünü bulamazsın hemen al derim ben..
MacBook Pro almanı tavsiye ederim biraz pahalı ben 3.5-4 bin tl civarı bi fiyata almıştım şimdi ne kadardır bilmem ama kesinlikle değer vericeğin paraya
quote:
Orjinalden alıntı: benjaminF.
MacBook Pro almanı tavsiye ederim biraz pahalı ben 3.5-4 bin tl civarı bi fiyata almıştım şimdi ne kadardır bilmem ama kesinlikle değer vericeğin paraya
Çok pahalı malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme