Şimdi Ara

Yeni Daire İskan ve Elektrik Aboneliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni daire aldık 2 yıl oluyor. Müteahhit ve toprak sahibi akraba. Neyse evin iskanı alınmadı bir türlü 2 yıl boyunca müteahhite ulaşılamıyor felan. En sonunda diğer daire sahipleri alındı iskan dediler gittik tapu müdürlüğüne tapumuzuda aldık kat mülkiyeti tapusunu. Bu kez de elektrik aboneliklerini ayircaz her kafadan bir ses. Toprak sahibi en üst katta oturuyor müteahhit yegeniyle konuşmuyor araları bozuk. Diğer daire sahipleri varlıklı insanlar vurdum duymaz elektrik aboneliğini şantiyeden dairelere boldurecek kimse yok ilgilenen umursayan yok. Birisi diyor müteahhit kaçak elektrikle binayı inşa etti. Birisi diyor şantiye elektriginin 14.000₺ borcu var ödenmeden bölemeyiz elektrikleri. Birisi diyor yeni şantiye aboneliği açtı kaçak yaptı şimdiye kadar . Ulan o zaman iskanı nasıl aldınız. Biri diyor müteahhitin elektrik tesisatcisina 11.000₺ borcu var tesisatçı da bize elektrik projesini vermiyo diyor. Karışık kuruşuk işler. Binada diğer daire sahipleri elektrik kullanıyor 2 yıldır bizim daire boş tabi yatırım amaçlı. Elektrik nerden geliyo nasıl geliyor bilmiyoruz kaçak mıdır şantiye elektriği mıdır fatura kime giriyor belli değil herkes bedavadan kullanıyor borç mu birikiyor birikmiyor kimsenin umrunda değil. Ama borç birikmiş olsa 2 ay önce iskan verilmezdi daireye ben anlamadım ne dönüyor işten güçten kafamızı kaldırıp ilgilenemiyoruz da. Ne yapmamız lazım bizim şimdi hangi ihtimaller olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merak ettiğiniz her türlü konular için ÜCRETSİZ olarak mesaj yada direk 0532 795 15 39'dan ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.