Şimdi Ara

***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY*** (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.785
Cevap
45
Favori
266.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gelin bakalım reno mais merkez şubeye o fiyata veriyorlar mı? bence de çok adetli ve indirinli alıp az kârla satıyorlardır..
  • 2 Numara cam filmi ve B sütununu lake kaplama yaptım bakalım ilerleyen zamanlarda ufak ufak birşeyler yapmaya çalışacağım.





     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
  • Bugün bayiyle görüştüm dizel otomatik için 67.500 fiyat verdi.Daha uygun fiyat alanlar varm acaba yoksa yıl sonunu beklemek avantajlı olur mu?
  • Dacia Sandero Stepway aracında Easy-R,otomatikleştirilmiş manuel şanzıman kullanan arkadaşlar var ise,deneyimlerini paylaşabilirler mi?0.9 benzinli veya 1.5 dci motoru olan araçlarda şanzıman kullanım farkı da vardır sanırım.Yani aynı şanzımanın farklı güçte motora verdiği tepki.Ayrıca farklı yol durumlarında düz,yokuş,ş.içi,ş.dışı farklı hızlardaki rampa çıkış performansı nedir?Yığılma veya vites geçişlerinde kararsızlık,performans kaybı gibi durumlar var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenman

    Bugün bayiyle görüştüm dizel otomatik için 67.500 fiyat verdi.Daha uygun fiyat alanlar varm acaba yoksa yıl sonunu beklemek avantajlı olur mu?

    65 civarı olması lazım İstanbul'da
  • Bu dijital klimayı sonradan takma şansımız olabilirmi acaba ? Teknik bilgisi olan varmı sadece Kumanda olarak mı değişiklik var yoksa klima sistemi vs farklılıklar varmı ?





     ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
  • pert clio sembolden komple sistem alınıp uygulanabilir..bir de program atılması gerek servislere onu yaptırmak zor işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 30 Eylül 2017; 21:59:13 >
  • Ankara Azizoğlu ile görüştüm.
    Benzinli 52.500
    Otomatik 57.500 fiyat verdi.

    Bir de Eylül kampanyası bitti. Bakalım Ekim bize ne getirecek. Euro arttığı için fiyat artışı bekliyoruz dediler. Fakat kampanyalar artar diye bekliyorlar.
  • dizeli 70 bine doğru gidiyor..
  • geçen ay itibariyle satıp kurtuldum..bir daha hayatta ne dacia ne de reno grubu araç almam. hayatta herşey az yakmak değil
  • scoupman S kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de hocam. 3 gün önce de ben sattım. Tabi ben buna "kurtulmak" demeyeyim. Zira ben de öyle bir memnuniyetsizlik yaratmadı açıkçası...
  • 110 daki vibrasyon canıma tak etti, amortisörler ve lastikler 1 yıl sonra takır tukur oldu, lastikleri ultra yumuşaklarla değiştirmeme rağmen düzelmedi..camlardan tıkır tıkır sesler gelmeye başladı, sürekli aynı ve en kaliteli yerden alınan mazota rağmen arasıra sinsice ortaya çıkıp sonra kaybolan performans düşüklükleri, klima performansının gereken bakımlara gaz polen filtresi değişimine rağmen düşmesi.. ani frenlerde sola ya da sağa tehlikeli şekilde dalma eğilimi, kaportada popomu yasladığım yerin hafiften göçmesi, sol veya özellikle sağ koltuktan gelen tıkırtıların engellememesi, 10.000 km de aracın debriyaj kalkış sorunu ve titreme yaşatması, 15000 olmadan turbo hortumu üst ve alt bağlantısı yağ buharı kaçağı ve terleme..vs. vs. tek artısı kullandığım süre boyunca ortalama 18 krş olan yakıtı bir de gönül çelen o yakışıklı duruşu....al sana reno talisman deseler dahi bu gruptan uzak duracağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 25 Kasım 2017; 18:49:59 >




  • Kardeşim alacaktı linki attım, okuyunca vazgecti.
  • Bunlar da kendini iyi kaptırdı..nasılsa satılıyor yapıştır zamları..önce 27-30 kasım diye bir güncellemeyle 1.5 manuel olanı 69.500 TL yaptılar sonra 5 aralıkta bir liste daha bu kez de 72.500.. bu arada euro da 4.70 den 4.58 lere geriledi.. Bu arabaya 72.500 tl verenin mantığını gerçekten sorgularım. Gider o parayı 3 yaşa kadar 2. el daha üst sınıf araca veririm buna hayatta vermem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoupman -- 5 Aralık 2017; 18:42:11 >
  • 2018 fiyatı açıklamışlar normal vites 1.5 dci 79.950 tl otomatik 83.450
    hahaha bu fiyatlara stepway. Bence çok kötü şapa oturcaklar kendi iplerini çekiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.