Şimdi Ara

Yeni Corsa Şikayetler (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
6.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • açıkçası yol bilgisayarını ben pek sevmiorum sıkışık trafikte moral bozucu olabiliyor. yaktığım benzin miktarını görmesem daha çok hoşuma gidiyor. nası olsa öyle veya böyle benzin yanıyor. ayrıca 3 kapı dizel corsa almayı düşünüyorum ve o motoru modifiye de etmeyi planlıyorum(eldeki 70 hplik cdti 75bine geldi daha tek sorun yok ona güveniyorm) modifiye işleminden sonra da yol bilgisayarı verileri bozulacağı için hiç gerek duymuyorum. ha hoş bi sistem orası ayrı ama ne kadar gerekli sonucta benzin göstergesi var araçta.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ebedi_Bedevi

    Peki bu yol bilgisayarını daha sonradan servise gidip yükletme imkanımız varmı yoksa bu sensörlerle ilgili bişey mi? Böyle bir arabaya yakışmamış bence bu eksiklik.

    Haklısın eksiklik olarak değerlendirilebilir. Ancak o kadar da büyük bir faydası yok yol bilgisayarının. Şahsen ben yol bilgisayarı olmamasını takmıyorum. Ne işime yarayacak kaç km hızla gidersem depodaki yakıtla ne kadar km yapabileceğim, veya depoda bulunan yakıtla ne kadar yol yapabileceğim pek de önemli değil. Yakıt göstergesine bakıyorum bitince alıyorum. Zaten dizel olduğu için kolay kolay da bittiği yok ya. Ama olsa zararı da olmaz hani. Başkaları için önemli olabilir.
  • Yeni corsa cosmo da var yol bilgisayarı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.