Şimdi Ara

YENİ COROLLA D4D 6 VİTES (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
31.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vezveldek

quote:

Orijinalden alıntı: adnan61

quote:

Orijinalden alıntı: komando58

quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

Evet yeni corolla 1.4 d4d 6 vites ve 205 nm tork dolayısı ile daha ekonomik özellikle yüksek hızlardaki aşırı yakıt tüketimi hallolmuş olarak 2010 model gamında ağustos itibarı ile bayilerde.

Bende aranızdayım artık.

1.4 d4d elegant + vsc 6 vites 205 nm tork gümüş gri

merhabalar, bende makyajlı kasa corolla dizel düşünüyorum ama comfort extra ile elegant arasında kaldım. Arasında 2500 tl'lik bir fark var.Aradaki donanım farkına sizce değer mi? Bir de fiyat konusunda en uygun nereden bulabilirim. Siz hangi fiyatlara aldınız?

Daha sonra pişman olmamak için elegant tercihi daha mantıklı. 2.500 tl için değer. 2010 modeller bitti. şimdi 2011 modeller için Temmuz ayı yeni listesi çıkacak. Bu gün yarın ilan edilir. Hayırlısı olsun.

Temmuz fiyatları güncellendi, gördüğüm kadarı ile fiyatlarda bir değişiklik olmamış. Bence elegant'ı tercih edin, donanım olarak değer değmez orası tartışılır ama sonuçta en üst donanıma sahip olmuş oluyorsunuz.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: vezveldek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komando58

quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

Evet yeni corolla 1.4 d4d 6 vites ve 205 nm tork dolayısı ile daha ekonomik özellikle yüksek hızlardaki aşırı yakıt tüketimi hallolmuş olarak 2010 model gamında ağustos itibarı ile bayilerde.

Bende aranızdayım artık.

1.4 d4d elegant + vsc 6 vites 205 nm tork gümüş gri

merhabalar, bende makyajlı kasa corolla dizel düşünüyorum ama comfort extra ile elegant arasında kaldım. Arasında 2500 tl'lik bir fark var.Aradaki donanım farkına sizce değer mi? Bir de fiyat konusunda en uygun nereden bulabilirim. Siz hangi fiyatlara aldınız?

Daha sonra pişman olmamak için elegant tercihi daha mantıklı. 2.500 tl için değer. 2010 modeller bitti. şimdi 2011 modeller için Temmuz ayı yeni listesi çıkacak. Bu gün yarın ilan edilir. Hayırlısı olsun.

Temmuz fiyatları güncellendi, gördüğüm kadarı ile fiyatlarda bir değişiklik olmamış. Bence elegant'ı tercih edin, donanım olarak değer değmez orası tartışılır ama sonuçta en üst donanıma sahip olmuş oluyorsunuz.

Teşekkürler. Comfort extra'da çelik jant olmadığını da farkettim ama hız sabitleyiciyi hem comfort extra hem de elegant donanımında standart yapmışlar

• Dizel modelde maalesef hız sabitleyici yine yok.
  • 2012 yeni kasaya saklıyo olabilirler

quote:

Dizel modelde maalesef hız sabitleyici yine yok.
  • Toyota'nın her şeyi iyi güzelde, gündemi ve rakip firmaları takip etmek, donanım konusunda yenilikçi ve öncü olmak konusunda maalesef çok geri kalıyor. Müşterilerin ite kaka taleplerini lütfen aylar sonra yerine getirmesi imajını düşürüyor aslında.
  • YENİ COROLLA D4D 6 VİTES modeli için KARS SARIKAMIŞ KONUMUNDA 7.1 LİTRE (100 KM ) YAKMASI (ŞEHİR İÇİ)NORMAL Mİ SİZCE ? DÜŞÜNCELERINI PAYLAŞANLARA ŞİMDİDEN TESEKKURLER
  • Arkadaşlar konuyu baştan sana okudum. Sizce 2011 comfort mu almalı yoksa 2010 elegant mıalmalı? 40-44 bin arası?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.