Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.498
Cevap
18
Favori
128.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende commandos serisini severim . commandos 1 ve 3 ü bitirdim . 2 de de ada daki göreve kadar geldim . silmek zorunda kaldım . en kısa zaman da 2 yi de bitiricem . COM 3 güzel di . fakat 2 yi bende beğenmiştim daha bi özenilmiş gibiydi . belki genelde dışarda geçtiğinden dolayıdır . neyse .

    *Benim bi sorum olacak ; bu commandos 2 de , bi kaç bölümden sonra Bi mesaj çıktı bende başarılı olduğumdam dolayı BONUS bölüm çıktı . extradan . bi nehir var . geçiyosun nehri lav silahı falan var . sizde de bu bölüm çıktı mı arkadaşlar ? ya da bundan başka bonus bölümü çıkıyo mu acaba ?
  • Beni de ekle jansay sen sormandan ben söyliyim ilk 2 oyunda marine sonraki oyunlarda g.b. ve thieh favorimdir
  • ekle
  • arkadaşlar benden size bi ipucu target:burma görevinde bölümün sonunda gelen bir manga askerin dağılp koşmasını istemiyorsanız bunu okuyun telsizle konuşmadan önce daha önce öldürdüğünüz askerleri binaların içine saklayın ve save edin telsizle konuştuktan sonra askerler ortada ceset görmedikleri için dağılmadan düzgün bir biçimde dev buda heykelinin oraya gidip sıra olacaklar general ise arabadan inip onların önünde duracakişte şimdi uygun biryere yerleştirdiğiniz sniper ile tek atışta bir sürü askerin önünde generali indirin bu hem kolay yolu hem de nası gaz veriyo anlatamam (cesetleri düzgün sakladığınızdan emin olun)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fatality_AN8


    quote:

    Orjinalden alıntı: SaLVaDo

    Commandos Serisi [ANA KONU]


    Arkadaşlar burada takıldım kaldım, bölümde bütün adamları öldürdüm; ama en son ki görevi yapamadım. Ne yapacağım konusunda yardıma ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.




    Objective leri gösteren bi SS olsa yardımcı olacaz ama çok oldu oynamayalı unuttum objective i görsem hatırlarım belki



    BU BOLUMDE BENDE ILK OYNADIGIMDADA TAKILMISTIM SIMDIDE UNUTUP TAKILMISTIM UCAGIN BASLIGI VAR RESIMLER VARMIS ON TARAFIND YESIL BERELI H TUSU EL TUSUNU SEC BASLIGI SOK YANINDA UCAGA GOTUR KOLAY GELSIN




  • Ekle kardeşim Sniper
  • AMD Sempron(tm) Processor 3200+ 1.81 GHz
    2gb ram
    ekrankartı NVIDIA GeForce 6100 nForce 405
    var
    com 3 çalıstırımı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Redhard


    AMD Sempron(tm) Processor 3200+ 1.81 GHz
    2gb ram
    ekrankartı NVIDIA GeForce 6100 nForce 405
    var
    com 3 çalıstırımı



    Hoplatır
  • alıyım ozman
  • Gercekten cok süper bir oyun ya commandos.Ama fps 'sini hic begenmedim o ayrı konu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Magical Zero

    Gercekten cok süper bir oyun ya commandos.Ama fps 'sini hic begenmedim o ayrı konu.


    Aynen kardeşim sı.. lar resmen
  • COD, Crysis gibi oyunlardan sıkıldım artık şöyle beni düşündürecek bir oyun arıyorum.Sizce commandos nasıl?İstediğim gibi bir oyun mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: seF[o]

    COD, Crysis gibi oyunlardan sıkıldım artık şöyle beni düşündürecek bir oyun arıyorum.Sizce commandos nasıl?İstediğim gibi bir oyun mu?


    Düşünmek istiyorsan evet baya bi düşünürsün bende şu sıra stronghold a sardım Commandos classic artık hepsini bitirdim Adı Üstünde Taktik Strateji düşündürür
  • Beyler commandos 1 de 1. bölümde kaldım.Haritada koca bir nehir var ve karşıya geçmem gerekiyor fakat bir türlü geçemedim yardım ederseniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 31 Mayıs 2008; 10:13:39 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: seF[o]

    Beyler commandos 1 de 1. bölümde kaldım.Haritada koca bir nehir var ve karşıya geçmem gerekiyor fakat bir türlü geçemedim yardım ederseniz sevinirim

    yha ben commandos 1 i indirdim netten 50 mb civarı bişeydi..çalışmadı hata verdi xp desteklemiomu acabaa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The Cerberus

    arkadaşlar benden size bi ipucu target:burma görevinde bölümün sonunda gelen bir manga askerin dağılp koşmasını istemiyorsanız bunu okuyun telsizle konuşmadan önce daha önce öldürdüğünüz askerleri binaların içine saklayın ve save edin telsizle konuştuktan sonra askerler ortada ceset görmedikleri için dağılmadan düzgün bir biçimde dev buda heykelinin oraya gidip sıra olacaklar general ise arabadan inip onların önünde duracakişte şimdi uygun biryere yerleştirdiğiniz sniper ile tek atışta bir sürü askerin önünde generali indirin bu hem kolay yolu hem de nası gaz veriyo anlatamam (cesetleri düzgün sakladığınızdan emin olun)

    hocam o eli varyaa bi ben bilirim bi allah bilir 2-3 ay oldu daha bitireli..keşke burayı o eli geçmeden önce okusaydım..bi alarm verdi millet kaçışıo camdan bakıorum sniperla generali indircem göremio tam olarak dier binaya geçmek istiorum adamlar anında indirio..sonunda öle bi an yakaladım ki askerler den nasıl kaçtım o aradan anlamadım valla bide .erefsizler girdiğim binayı bombaladılar.




  • arkadaşlar ben multiplayer oynayamıyorum bu oyunu. Arkadaşla hamachiden bağlantıyı falan kurduk ama bi türlü oynayamıyoruz neyapmamız gerekiyor?
  • bende warimmmmm
  • lapry, The Cerberus, YalnızEnes, cem_6872 ve blue_caplan hoşgeldiniz ekledim


    epeydir uğramadım topiğe.
  • Yarabbim dualarım kabul oldu commandos çular tükenmemiş

    favori adamım marine "yes,sir.coming sir,okkeeey,yes,sir..."

    keşke 3 boyutlu olmasaydı da devam etseydi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.