Şimdi Ara

Commandos Serisi [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
18
Favori
128.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • ARŞİV İLK MESAJ


    İyi günler

    Commandos serisinin, bilgisayarımda ve kalbimde ayrı bir yeri olmasından dolayı, vede gördüğüm kadarıyla burada bunun çok seveni olduğundan dolayı, oyunun klubünü kurmaya karar verdim. Bu büyük efsane artık kurumsallaşmıştır!



    Bir sevdadır Commandos gönlümün içinde,
    Yanar, yakar içimi kadın arzusundan da öte.


    -cumhurozan


    YENİ COMMANDOS OYUNU GELİYOR!

    masmynak kullanıcısından alıntıdır.



    Arkadaşlar Kalypso Media Commandos'un Haklarını Satın Aldı - Yeni Oyun Yolda! haberi ile kıvılcım verildi haberiniz olsun yeni Commandos oyunu inşallah gelecek...



    ALINTI :

    "Commandos hayranları, size çok güzel bir haberimiz var. Kalypso Media Commandos serisinin tüm haklarını satın aldığını duyurdu! Benim de en sevdiğim oyun serilerinden biri olan Commandos'un ismini yeniden duymak harika oldu.

    Kalypso Media hem eski oyunları mevcut nesil platformlar için yeniden yayınlayacak, hem de serinin yeni oyunu üzerinde çalışmaya başlayacak.

    Commandos serisinin yaratıcısı Pyro Studios başkanı Ignacio Pérez "uzun süredir markalarımızın devamı için uygun bir ortak arayışındaydık. Kalypso tanınmış isimleri yeni nesille buluşturmakta önemli bir uzmanlığa ve deneyime sahip, Commandos isminin emin ellerde olmasından büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuşurken, Kalypso'nun kurucusu Simon Helwig ise şunları söylüyor:

    "Pyro Studios ekibinin stüdyonun tarihi boyunca başarmış ve yaratmış olduğu işlere büyük saygı duyuyoruz. Bu sevilen oyunları tekrar canlandırmayı ve yenilerini geliştirmeyi serinin dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına karşı sorumluluk olarak görüyoruz. Elbette tüm platformlar için yepyeni bir oyun da geliştireceğiz, ama varolan oyunları da yeni teknolojiler ve platformlara uygun hale getireceğiz. Önümüzdeki imkanlar bizi oldukça heyecanlandırıyor, yakın zamanda potansiyel geliştirme stüdyoları ile görüşmeye başlayacağız."

    Jansay'dan not: bu haberi polygon.com sitesinden bizzat teyit etmiş bulunmaktayım.


    Bilmeyenleriniz için oyunun inceleme yazısı:


    Commandos (Serisi)

    Evet arkadaşlar, ilk strateji oyunu tanıtımı için bu oyunu seçtim. Bakalım commandos ne imiş?

    Arkadaşlar, sene 1940. Nazi askerleri ortalığı karıştırırken, bi ingiliz general bunlara karşı koymak için bazı özel adamları görevlendiriyor. (Adı üstünde) Komandoları, çeşit çeşit görevlere gönderiyor ve yapmamızı istiyor. Biz subay oluyoruz oyunda. Komandoları yönetiyoruz. Ve 2. Dünya harbinin kaderini belirliyoruz. Tabi çaktırmadan, alarm filan çıkartmadan yapmak lazım bunları. Oyunun konusu budur.
    Commandos Serisi [ANA KONU]

    Oyunda farklı farklı komandolar mevcut. Bunların yaptığı şeyler, işe yaradığı mevzularda çeşit çeşit. İsterseniz önce şu komandoları bi tanıyalım:

    Green Beret(Yeşil bere): Favori komandom. Komandoların vazgeçilemez bir üyesidir bu amcam. Kaslı bir yapıya sahip olması ona, cesetleri taşıyabilme, varilleri kaldırabilme, kısacası ağır ne varsa kaldırabilme özelliğini katmıştır. Ayrıca bi radyosu vardır uzaktan kumandalı. Onlada, düşman askerinin dikkatini başka yöne çekebilir. Ayrıca sinsice düşmana arkadan yaklaşıp bıçakla öldürebilir. Commandos: Beyond Of Call Of Duty'den itibareni yumruk atıp bayıltma özelliğide vardır. Commandos 2: Men Of Courage'den beride elektrik direklerine çıkıp tellerden geçebilir. Ayrıca Commandos 1'de en hızlı koşan komandodur.

    Sniper(Snaypır): Pek fazla söyleyecek birşey yok. Uzaktan tek atışş, ve ölü bir nazi görürsünüz. Commandos 2'de var mı bilmem ama 3'te yumruk atıp bayıltabiliyordu düşmanı. Her komandoda olduğu gibi tabancası var. Gene Commandos 2'de var mı bilmem ama 3'te ()direğe tırmanıyodu. Oradanda iyi sniperlıyor.

    Diver(Dalgıç): Geldiği görevlerde önemli bir yer tutan bir komandodur. Şivesi gariptir, nereli olduğunu kestiremedim. Kendisi suda olan işleri halleder. Şişme bot kullanır. Denizde yüzebilir. Arkadan düşman bıçaklayabilir ama ceset taşıyamaz ama 2. oyunda uzaktan bıçak atabilir ve ceset taşıyabilir. Zıpkını ile birkaç adımdaki düşmanı öldürebilir.

    Sapper(Sepır): Gene şivesini çözemediğim ve isminin anlamını bilmediğim bir komandodur. Patlayıcı uzmanıdır. Her türlü patlayıcıyı kurabilir, kullanabilir. "Trap" denilen bir kapanı vardır. Bildiğimiz kurt kapanı. Kurarsınız ve üzerinden geçen düşman ölü olarak yere serilir. Commandos 2'de var mı bilmem ama(ulan ne kadar belli commandos 2 oynamadığım dimi) 3'te, bayıltıcı gaz bombası atabilir. Ayrıca gaz maskeside takabilir, her komando gibi. El bombası atar. Bu amcamında güzel bir yeri vardır görevlerde.

    Driver(Sürücü): Araba sürmekten başka pek işe yaramayan bi komando. "Machine Gun" kullanabilir. Tank, araba, o tür araçları kullanır. Verildiği görevlerde ölürse görev iptal olur ama arabacılıktan başkada işe pek yaramaz.

    Spy(Casus): En sevdiğim 2. komandodur. Görevlerin vazgeçilmezlerindendir ve çok işe yarar. Adındanda anlaşıldığı gibi, nazi askerlerinin kıyafetlerini giyip, dikkatlerini başka yöne çekebilir. Commandos: Beyond the Call Of Duty'de nefer kıyafeti bile giyebiliyordu ama diğer serilerde subay yada general kıyafeti giyiyor. Tabii ki Commandos 2'de nefer kıyafeti giyiyior mu bilmiyorum. Eski serilerde sonsuz sayıda zehirli iğnesi vardır. Düşmanı arkadan öldürüp cesedini taşıyabilir. Commandos 2'de her zamanki gibi bilmiyorum ama 3'te sayılı iğnesi var. Şivesi kulağa hoş gelir ve kendisi fransızdır.

    Thief(Hırsız): Çook ama çok işe yarayan bir komando daha. Böyle şey görmedim kardeşim.Commandos 2'den beridir var bu. Duran nazi askerinin arkasına geçip cebinden bişiler çalabiliyor.(İşte bu süper)Sürünerek giderken hız rekoru kırar bu amcam. Oyunun en hızlı koşan ve sürünen komandosudur. Milleti bayıltır ve o zayıf haliyle ceset taşır. Galiba bu gençte fransız. (Spy'ın oğlu çıkmasın bu)




    Bir komando daha var Commandos 2'de. Kadın birisi. Buda nazi askerlerinin dikkatini başka yöne çekebiliyor. "Natural Charms" kullanarak

    Evet, oyunumuz budur arkadaşlar.




    Oyun, Pyro Studios tarafından piyasaya sürüldü. İlk başta çok rağbet gördü ve herkes tarafından zevkle oynanıp milyonlar sattı. Sonra Commandos: Strike Force çıktı, bu bir FPS'ydi ve büyük bir hataydı. Tabii rağbet görmedi. Şu anda da hala zevkle oynanan, güzel bir seridir.

    Commandos'u seven ve oynayan komandoları bekliyoruz

    üye olurken, hangi komandoyu sevdiğinizi de söyleyin ki, üye listesinde yanınıza yazayım



    COMMANDOS BEL VE BTCOD İÇİN SAVE PROBLEMİ ÇÖZÜMÜ

    Buradan çeviridir.

    Windows XP'de (Windows 7'de de çalışıyor) COMMANDOS: BEYOND THE CALL OF DUTY (ve Commandos: Behind Enemy Lines) Load/Save çözümü.

    Aşağıda load/save probleminin çözümü mevcuttur.

    Commandos'un yüklü olduğu dizini açın. Orada şuna benzer dosyalar olacak

    DATOS
    MPLAYER
    OUTPUT
    README.RTF
    COMANDO.REG
    MSS32.DLL
    MSS16.DLL
    TUTORIAL.EXE
    MPSERVER.EXE
    SETUP.EXE
    REGSETUP.EXE
    WAR_MP.DIR
    MSSB16.TSK
    COMANDO.EXE

    OUTPUT klasörünü açın,

    Commando.cfg dosyasını not defterinde açın

    Behind Enemy Lines için aşağıdakini Commando.cfg'ye ekleyin

    quote:

    .SIZE [ .INITSIZE 3 ]
    .PROFILE [ .USER 0 ]
    .DEVELOP 1


    Beyond the CoD için sadece şunu ekleyin (şöyle olmalı):

    quote:

    .DEVELOP 1



    Bu, bir profil açıp save etmenizi sağlar.



    COMMANDOS ÇALIŞMA VE HIZ PROBLEMİ ÇÖZÜMÜ


    Orijinalden alıntı: KarettaKerata

    Benim iki bilgisayarım vardır.Biri laptop.Diğeri masaüstü.Masaüstünde her zaman Windows Millenium kullanırım eğlence bazlı bir sistemdir.Ama laptopta ise en güncel sistemi kullanırım.Benim için bir tutku olan commandos oyunlarını da laptopumdan mahrum etmek istemiyorum.
    Commandos Behind Enemy Lines(Commandos 1) ve Commandos Beyond the Call of Duty(Commandos 1.5) oyunlarını 64 bit işletim sistemlerinde nasıl sorunsuz çalıştırabileceğimizi çözdüm arkadaşlar.
    Hatta öyle olduki eskisinden daha konforlu çalışıyor oyunlar.Bütün videolar oynar halde , full içerikli , ve ikisinde de cd istemeden (BCD de "Cansel" bile demeden) sorunsuz çalışıyor.BCD deki save-load problemi de gitti.Ayrıca bütün bunları herhangi bir uyumluluk ayarı yapmadan çözdüm.Oyunların motorlarını(exe) farenin sağ tuşu ile özellikler -> windows XP modu,win98 modu ayarlarını yapmadım.(HERHANGI BÖYLE BIR AYAR YAPMAYACAĞIZ)
    Aşşağıda 5 numaraya kadar anlattığım yönergeler oyunların bu sistemlerde artık cdden kurulamamasından kaynaklanıyor."Sisteminiz 64 bittir bu oyun sisteminizde çalışmaz" uyarısı verir yüklemeye kalkarsanız cd den.
    VE EN ÖNEMLISI DE Behind Enemy Lines'in hız problemini tam anlamıyla çözen (işlemcinin hızını azaltmıyoruz)bir yöntem buldum(programcık yaptım diyelim ).
    DIKKAT BU YÖNTEM SADECE 64 Bit sistemler için geçerlidir !(32 bit sistemler için de yakında bir çözüm üretirim inşallah)
    Benim kullandığım sistem Windows 7 Ultimate 64 bit ver. son yayınlanan resmi sürümdür ;herşey denendi problemsiz istediğim şekilde çalışıyor !
    Vista 64 bit versiyonlarında da işe yaradı denendi.(Arkadaşlarımda vista 64 bit ultimate ve home premium var)
    Xp 64 bitte denenmedi fakat yüzde doksan sorun çıkarmayacaktır.
    1-)Başlamadan önce eğer önceden bu oyunlar hakkında bir yükleme yaptıysanız veya yükleme denemesi yaptıysanız ilk önce onları tamamen kaldırmalısınız.Ayrıca Kayıt defterinde bu oyunlar hakkında ne var ne yok silmelisiniz.(Kayıt defterinde neyi sileceğinizi bilmiyorsanız "ccleaner" sizin için yapar)
    2-)Ilk yapmamız gereken şey klasörleri oluşturmak !
    Commandos BEL için --> "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos" klasörünü oluşturunuz."Program Files (x86)" klasörüne dikkat ediniz.P. F. x86 klasörüne kadar windowsta herşey kendiliğinden var zaten ,ondan sonra Eidos. I,Pyro ve comm. klasörlerini oluşturacaksınız mousun sağ tuşuyla "Yeni Klasör" diyerek.
    Commandos BCD için --> "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos, Beyond the Call of Duty" klasörü olacak.Bu sefer "Pyro" altında sadece "Commandos, Beyond the Call of Duty" klasörünü yaratacaksınız.
    3-)Sıra geldi klasörleri doldurmaya.Elimizdeki Commandos BEL veya Commandos BCD cdlerini(orjinal veya kopya farketmez)
    bilgisayara takıyoruz**.Karşımıza gelen bütün "autorun" yani kendinliğinden açılan otomatik pencere ve setup uyarılarını iptal ediyoruz yada kapatıyoruz.Cdlerin içine giriyoruz.
    Commandos BEL için cdnin içindeki "COMANDOS" klasörünün içindeki bütün klasör ve dosyaları 2. adımda hddnizde yarattığınız "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos" klasörünün içine kopyalıyoruz.Bütün cdyi veya COMANDOS klasörünü demiyorum COMANDOS klasörünün içeriğini diyorum ! buraya dikkat lütfen.Başka hiçbir şey kopyalamıyoruz cdden !Kopyalama işlemi bittikten sonra hddnizdeki "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos" klasörünü içeriği böyle olmalıdır;

    Datos,
    mplayer
    output
    video
    comandos.exe
    mpserver.exe
    MSS16.dll
    MSS32.dll
    mssb16.tsk
    WARGAME

    Commandos BCD için cdnin içindeki "coman_mp" klasörünün içindeki bütün klasör ve dosyaları 2. adımda hddnizde yarattığınız "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos, Beyond the Call of Duty" klasörünün içine kopyalıyoruz.Bütün cdyi veya coman_mp klasörünü kasdetmiyorum coman_mp klasörünün içeriğini diyorum ! buraya dikkat lütfen.Başka hiçbir şey kopyalamıyoruz cdden !Kopyalama işlemi bittikten sonra hddnizdeki "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos, Beyond the Call of Duty" klasörünü içeriği aşşağıdaki gibi olmalıdır;
    Datos,
    mplayer
    output
    video
    coman_mp.exe
    mpserver.exe
    MSS16.dll
    MSS32.dll
    mssb16.tsk
    tutorial.exe
    WAR_MP

    Artık cdleri çıkartın onlara ihtiyaç yok !
    **Önemli NOT: Eğer elinizde cdler yok ve siz de internetten edineceğiniz 50-70 mb arası değişen "hemen yükle ve oyna" korsan setuplarından yararlanacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz.O paketlerde oyunların bütün videoları ve ses dosyaları mahrum edilmiş durumda.Ayrıca oyun motorları(exe) da hacklenmiş durumda olduğundan çalışma garantisi veremem.Cd ler yoksa en iyisi iso'larını çekin netten ve sonra da cd'ye yazın.
    4-)Şimdi ise bu oyunlar için önemli bir kayıt defteri dosyası yaratacağız.Masaüstünde yada herhangi bir klasör içinde farenin sağ tuşuyla "yeni metin belgesi" seçiyoruz.Karşımıza soyadı txt olan "Yeni Metin Belgesi.txt" gelecek.(Eğer sonundaki ".txt" yi görmüyorsanız denetim masası -> klasör seçenekleri -> Görünüm -> "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" ayarını değiştiriyoruz.) Belgeyi açıyoruz ve içine aynen aşşağıdakileri kopyala-yapıştır yapıyoruz ;

    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Pyro]

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Pyro\Commandos]

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Pyro\Commandos\1.0]
    "DirCd"="C:\\Program Files (x86)\\Eidos Interactive\\Pyro\\Commandos"
    "DirIns"="C:\\Program Files (x86)\\Eidos Interactive\\Pyro\\Commandos"
    "Type"=dword:00000001

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Pyro\Commandos\1.0MP]
    "DirCd"="C:\\Program Files (x86)\\Eidos Interactive\\Pyro\\Commandos, Beyond the Call of Duty"
    "DirIns"="C:\\Program Files (x86)\\Eidos Interactive\\Pyro\\Commandos, Beyond the Call of Duty"
    "Type"=dword:00000003


    Dosyayı "kaydet" diyerek kapatıyoruz ve ardından adını "Pyro.reg" yapıyoruz.Klasör seçenekleri ayarını doğru yaptıysanız bu yeniden adlandırmadan sonra dosyanın simgesi değişecektir.(Dosyanın adı Pyro.reg.txt olmayacak veya Pyro.txt !)Şimdi bu dosyayı çift tıklayarak açıyoruz ve "Kayıt defteri başarıyla değiştirildi veya oluşturuldu blabla" yazısını alınca bu işi de halletmiş oluyoruz.
    Şu anda Commandos BEL "comandos.exe" ye tıklarsanız çalışır.Cd istemez,bütün videoları oynatır fakat çok acayip hızlı çalışır ve çıkarken çözünürlüğünüzü kaydetmez her seferinde tekrar çözünürlük ayarı yaparsınız.Bu halde oyunu bitirebilirsiniz.BEL'in geri kalan çözümleri sayfanın en altında anlattım.
    Commandos BCD ise "coman_mp.exe" ye tıklarsanız çalışır.Sürekli kara ekran görüntüsü problemini vermez.Ilk videoyu oynatır ama bölüm yüklemeye kalkarsanız cd ister.Tutorial ise sorunsuz çalışır.Bu arada BCD'de açılıştaki sonsuz kara ekran görüntüsüne de değinmem gerekir diye düşünüyorum.Bu sorunun sebebi aslında oyun değil arkadaşlar.Bu sorun XP'den kaynaklanıyor.Microsoft XP SP1 ile beraber Indeo codeclerini mahkemelik bir uyuşmazlıktan sisteminden çıkarttı.Onları ayrıyetten kurmanız gerekiyor.Indeo video codeclerinin hepsinin xp de doğru yüklendiğinden emin olun ve bu indeo codecli video dosyalarını açan varsayılan yürütücünün de windows media player olduğundan emin olun.Microsoft vista ve win 7'de Indeo video codeclerini tekrar dahil etti başlangıç olarak.Sorun Commandos BCD nin indeo codecli videolarını açılışta oynatmak istemesinden kaynaklanıyor.
    5-)Şimdi ise Commandos BCD'nin cd isteme sorununu çözelim.
    Bunun için;
    http://support.eidosinteractive.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=219&nav=0,255,192 adresine gidip "download" a tıklıyorsunuz.Indirdiğiniz "coman_mp.zip" arşivinin içindeki "coman_mp.exe" dosyasını "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos, Beyond the Call of Duty" klasörüne çıkartıyorsunuz eskisiyle değiştiriyorsunuz.Bakınız bu bir crack değildir sakın yanlış anlaşılmasın.Bu eidos tarafından derlenmiş resmi BCD patch'idir.Verdiğim adres edios'un orjinal destek sayfasıdır.Artık oyun sizden cd istemeyecek.Bütün videolar,sesler var.Save load sorunu yok.Quick save quick load sorunu yok.Full,sorunsuz 10 yıllık oyun win 7 64bit ultimate altında çalışıyor artık.Artık tek yapmanız gereken "coman_mp.exe" dosyasının masaüstüne kısayolunu göndermektir.IYI EĞLENCELER !
    6-)Eveet şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere .Commandos BEL'in hız problemi.Arkadaş bu oyun çok eski bir oyundur.Üreticileri bilgisayarların günümüzdeki hızına geleceğini pek düşünmemişlerki oyuna fps kontrolörü koymamışlar.O yüzden işlemciniz ne kadar hızlıysa oyun da o kadar hızlı çalışıyor.Bu da tabiiki büyük sıkıntı veriyor insana oyun oynarken.Az buz değil 12 yıl olmuş çıkalı.
    Ama ilk önce Commandos BEL'in oyundan çıkarken çözünürlük ayarlarını saklmasını sağlayan resmi edios patch'ini yüklememiz lazım.
    http://r a p i d s h a r e.com/files/301583686/Comandos_Bel_Update.rar (boşlukları silin)
    Bu dosyayı yükledikten sonra "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos" çıkarınız ve eskisiyle değiştiriniz.Artık sadece hız problemi olan bir Behind Enemy Lines'ınız var.
    Ben bilgisayar mühendisiym.Az çok c++ biliyorum.Naçizane bir "Commandos BEL loader" geliştirdim.Yaptığı tek şey oyuna fps kabiliyeti kazandırması.Ayrıca deneysel bir "opengl" seçeneği de ekledim.Sanki biraz daha görüntüyü güzelleştiriyor gibi ama dediğim gibi daha çok başlarında.Tavsiyem pencerede çalıştırmayın.Full screen yapın.Orjinal olarak bu oyunun ideal hızı 25 fps.O yüzden default 25 fps yaptım isterseniz oyuna girmeden istediğiniz rakamı girebilirsiniz.Benim gözüme 26 fps daha iyi geliyor.Bakınız bu programcık işlemciyi yavaşlatmıyor tam tersine oyunu yavaşlatıyor.Bunu diğer programlardan ayıran değer de bu zaten.Öbür programlar deneyininiz bilir genelde windows'u çökertir.Programdan her çıkışınızda windows donar falan.Bu program çok farklı.Deneyince daha iyi anlayacaksınız.Adına Mysoft koydum hehe

    Commandos Serisi [ANA KONU]


    Unutmayın pencere modunda 16 bit desktop'u aktifleştirmelisiniz çünkü oyunlar 16 bit renk modunda çalışıyor.
    Bence en iyi ayar durumu şöyle;
    windowed seçili değil
    noise effect seçili değil Işlevi şimdilik yok
    fps :26
    opengl : seçili değil (Size kalmış pixelleşmeyi azaltıyor + - yapınca)
    custom ve smooth seçili
    1024X768
    no filter : seçili
    fix registry'e dokunmayın ben onu bütün her şeyi otomatik yapmak için koymuştum daha işlevini tam halletmedim
    16 bit desktop : zaten program kendi ayarını yapıyor

    https://www34.zippyshare.com/v/90622497/file.html
    Yukarıdaki link çalışmaz ise alttakini deneyin. (Jansay: o da çalışmazsa bana pm atın)
    http://www.fileconvoy.c...92848943cdbc3ec7bfff082
    Rar dosyasının içindekileri "C:\Program Files (x86)\Eidos Interactive\Pyro\Commandos" klasörüne çıkartınız ve oyuna "BELloader.exe" ile giriniz.
    Masaüstüne belloader.exe'nin kısayolunu göndermeyi unutmayınız. IYI EĞLENCELER !!!
    Ayrıca bu yazı bu konudaki benim ikinci yazım oluyor.Ilkine de bir göz gezdirin isterseniz.
    Off bee tam 10 dan beri yazıyormuşum.Iyi geceler.


    Elmas değerindeki bilgiler için KarettaKerata arkadaşımıza buradan teşekkür ediyorum. Eline sağlık dostum.

    COMMANDOS 2 HAMACHI'SİZ MULTIPLAYER OYNAMA

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

    Açman gereken portlar bunlar 2300-2400 UDB/TCP inbound/outbound ve 47624 inbound/outbound

    Nasıl açılacağı konusunda yardım almak için google kullanabilirsin modeminin markası ve modelini yazarak ara resimli anlatımbile bulabilirsin




    COMMANDOS BEL & BEYOND THE COD ÇÖZÜNÜRLÜK PROBLEMİ İÇİN YAMA

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrahrasa (Jansay tarafından editlenmiştir)

    Yıllar önce oynadığım Commandos 2'yi tekrar oynamaya başladım, tabii şimdiki bilgisayarlar yüksek çözünürlükte, Commandos 2'yi geniş ekran çözünürlüğünde nasıl oynarım diye araştırırken bir yama buldum, şu anda dizüstü bilgisayarımda 1366x768 çözünürlükte oynayabiliyorum, daha önce verilmiş olabilir ama buraya ekleyeyim. Yamayı kullanmak için içerisindeki uniws.exe dosyasını çalıştırıp, Commandos 2'nin yüklü olduğu dizini göstermek ve oynamak istediğimiz çözünürlüğü yazmak gerekiyor, yama aşağıdadır:

    https://modelrail.otenko.com/electronics/commandos-behind-enemy-lines-resolution-fix#downloads <--- Yenilenmiş link

    Not: Oyunu belirlediğiniz çözünürlükte oynayabilmek için, oyunun içerisindeki çözünürlük ayarını 800x600 olarak seçmelisiniz.



    HALA OYNAYAMIYORSANIZ

    Sanal bilgisayar (Virtual PC), windows sisteminizin içine bir program kurmak yoluyla size yeni bir işletim sistemine erişim sağlar. Bunu kullanarak bilgisayarınıza istediğiniz işletim sistemini kurabilir ve sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Kısacası: bilgisayarınızın içinde bir bilgisayar daha oluyor. Bunu kullanarak Windows 98 kurduğunuz takdirde ve o işletim sistemi üzerinden Commandos'u kurduğunuzda, antika oyununuzu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. İşte kanıtı:

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

    Sanal bilgisayarın sorun yaşayanlar ve mac/linux kullananlar için kolay çözüm olduğu onaylandı.

    Commandos Serisi [ANA KONU]



    quote:

    Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

    Ve şaşırtmadı linuxta da Comandos oynamak mümkün.

    Commandos Serisi [ANA KONU]





    ÜYELERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN MODLAR

    Burada üyelerimizin hazırladığı modları sergilemekteyiz. Mod fikirleriniz, denemeleriniz, sorunlarınız olursa bu konuda paylaşımlarda bulunmaktan çekinmeyin!

    Tüm mod geliştiren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: enogulo

    Arkadaşlar ben denedim tüm hatalarımı düzelttim.
    Eskisi hatalıydı.
    Bu sefer sadece "Storm the Beach - Eliminate the Sniper" bölümleri değiştirildi.
    Bölümler daha zor, sabır sınayıcı ve taktik gerektirici oldu.

    Buyrun link:
    https://s4.dosya.tc/server2/kbbolc/MY_COMM_3_MOD.rar.html





    KULÜBÜMÜZÜN İMZASI


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/d4/43/f7/d443f7d6e6eda05629c2159d02811e0d.jpg[/image]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_21395213/tm.htm][color=black][size=1][b]Commandos Fan Kulübü[/b][/color][/size][/link][/center]





    [center][image]https://store.donanimhaber.com/ba/ec/b1/baecb10f54e12231c7098254f2767669.png[/image]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_21395213/tm.htm][color=black][size=1][b]Commandos Fan Kulübü[/b][/color][/center][/size][/link]





    [center][image]https://store.donanimhaber.com/71/da/ae/71daae13100439b95d7329cd6f43b323.png[/image]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_21395213/tm.htm][color=black][size=1][b]Commandos Fan Kulübü[/b][/color][/size][/link][/center]






    [center][image]https://store.donanimhaber.com/c1/02/e9/c102e93638e4a305441e6fd45a03cd0f.png[/image]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_21395213/tm.htm][color=black][size=1][b]Commandos Fan Kulübü[/b][/color][/size][/link][/center]






    [center][image]https://store.donanimhaber.com/91/ec/81/91ec81c09484c45bc920eaac08ef75c7.png[/image]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_21395213/tm.htm][color=black][size=1][b]Commandos Fan Kulübü[/b][/color][/size][/link][/center]






    [center][image]https://store.donanimhaber.com/b0/96/a1/b096a168955a1a68c17bbe720e29ff53.png[/image]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_21395213/tm.htm][color=black][size=1][b]Commandos Fan Kulübü[/b][/color][/size][/link][/center]






    [center][image]https://store.donanimhaber.com/d4/01/57/d4015760b0193c538432bfa3afceecb0.png[/image]
    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_21395213/tm.htm][color=black][size=1][b]Commandos Fan Kulübü[/b][/color][/size][/link][/center]







    Komandolar

    1-) Jansay - Green Beret (Tiny)
    2-) gizmo_x - Spy (Spooky)
    3-) yaramazprens
    4-) PeterPetrelli
    5-) F0NDiP - Thief (Lupin)
    6-) SaLVaDo
    7-) offtopic - Spy (Spooky)
    8-) -BoZ-
    9-) C.Barkley
    10-) S@rKs-PoWeR
    11-) _HURMACI_ - Green Beret (Tiny)
    12-) TOMEKK
    13-) heman_ - Spy (Spooky)
    14-) jackal_
    15-) Fatality_AN8 - Green Beret (Tiny)
    16-) ErrayN
    17-) P.o.Persia - Green Beret (Tiny)
    18-) Full#Throttle
    19-) De-Niro - Green Beret (Tiny)
    20-) selsan
    21-) Commander41© - Green Beret (Tiny)
    22-) Göker - Green Beret (Tiny)
    23-) Lucifer34 - Sapper (Inferno)
    24-) Livorno! - Green Beret (Tiny)
    25-) Pratik Adam - Sapper (Inferno)
    26-) _LoRDi_ - Sapper (Inferno)
    27-) kkratoss
    28-) erhandeep
    29-) FK_Designer - Green Beret (Tiny)
    30-) dark-knight
    31-) beyazpiyon - Sapper (Inferno)
    32-) lapry - Thief (Lupin)
    33-) The Cerberus - Marine (Fins)
    34-) YalnızEnes
    35-) cem_6872 - Sniper (Duke)
    36-) blue_caplan
    37-) SadeceEmrehan - Marine (Fins)
    38-) Brutalite
    39-) KarettaKerata - Driver (Tread)
    40-) webmaster-mt
    41-) saiyajin61 - Green Beret (Tiny)
    42-) TigeR_Bf109 - Green Beret (Tiny)
    43-) JaSoN_
    44-) pinkcrow7 - Green Beret (Tiny)
    45-) tutunsatar - Green Beret (Tiny)
    46-) Voilet - Thief (Lupin)
    47-) Sabri_16 - Green Beret (Tiny)
    48-) GöKHaN 35 - Green Beret (Tiny)
    49-) smd - Green Beret (Tiny)
    50-) AlperKy - Green Beret (Tiny)
    51-) m@ny@k - Green Beret (Tiny)
    52-) yuzcan - Sniper (Duke)
    53-) hellcat876
    54-) swat882
    55-) crazytrex
    56-) Sinaneca
    57-) killingtime - Green Beret (Tiny)
    58-) kozmikdalga - Spy (Spooky)
    59-) berdush42
    60-) S4NDR0
    61-) UNDYING
    62-) sedatss - Spy (Spooky)
    63-) speedman - Sapper (Inferno)
    64-) reicht4 - Sapper (Inferno)
    65-) keremg
    66-) Saşha - Thief (Lupin)
    67-) Gürcan34
    68-) thecosmiclighthouse
    69-) TheLo®d
    70-) .nevermind
    71-) VII_outLaw - Spy (Spooky)
    72-) GMC
    73-) coskunay - Green Beret (Tiny)
    74-) cihansevencan - Sniper (Duke)
    75-) grn00b - Green Beret (Tiny)
    76-) PokerPeekFace
    77-) erkayer62 - Spy (Spooky)
    78-)
    Commandos Serisi [ANA KONU]
    Piskopatzencefil
    Commandos Serisi [ANA KONU]
    (Yardımsever Üye)
    79-) Bur0X
    80-) Salihyet
    81-) Veba_S
    82-) ertuq26
    83-) DARTH_BLACK - Green Beret (Tiny)
    84-) erosky - Marine (Fins)
    85-) aeren93 - Green Beret (Tiny) ve Spy (Spooky)
    86-) fatal3ty
    87-) Junior.qL
    88-) danydarco1983
    89-) ergo93 - Green Beret (Tiny) ve Spy (Spooky)
    90-) cartman_06
    91-) mayor
    92-) GADDARA
    93-) GreenBeretAhmet
    94-) tOxic__
    95-) mudo77
    96-) EnsqR
    97-) cumhurozan
    98-) albati
    99-) pccanavari - Spy (Spooky)
    100-) Muzzy95 - Sapper (Inferno)
    101-) war3z
    102-) KMLGR
    103-) TriguneXtreMe
    104-) Greenberet83
    105-) korkmaz_27_
    106-) dvoca
    107-) HaYaTiTehLiKe - Green Beret (Tiny)
    108-) sAkIzCık
    109-) NeCRiS
    110-) T1nY - Green Beret (Tiny)
    111-) siriusblack2051
    112-) tasdelen
    113-) [TR] P.E.K.E.R
    114-) ParZ - Green Beret (Tiny)
    115-) selcux - Thief (Lupin)
    116-) ultrAslanErylmz
    117-) Kobrakai
    118-) Pisistratos - Spy (Spooky)
    119-) yahya441971
    120-) berkerler - Green Beret (Tiny)
    121-) ajanderbo33 - Spy (Spooky)
    122-) baran7889 - Green Beret (Tiny)
    123-) FFFaust - Driver (Tread)
    124-) blackemre
    125-) _HYPNOTIC_
    126-) JoradMace - Thief (Lupin)
    127-) tekcig
    128-) strongasarock
    129-) ZSARA - Green Beret (Tiny)
    130-) CHARGER R/T - Green Beret (Tiny)
    131-) Worms_
    132-) Arcanian - Thief (Lupin)
    133-) gebba
    134-) A.J. Pacino
    135-) Kürk Mantolu
    136-) zeo3090
    137-) calibrane
    138-) etkinus
    139-) acaluka - Marine (Fins) ve Spy (Spooky)
    140-) buyukbang - Sniper (Duke)
    141-) Feint-TR - Green Beret (Tiny)
    142-) TipsizArtiz
    143-) _ogz
    144-) Ostravas Maradona - Sapper (Inferno)
    145-) Jacte - Green Beret (Tiny)
    146-) trademan - Spy (Spooky)
    147-) konix
    148-) açn
    149-) Ömer Veli - Spy (Spooky)
    150-) ABoray72 - Sniper (Duke)
    151-) DündenBugüne
    152-) enogulo - Sniper (Duke)
    153-) pembekedi
    154-) KANASS - Sniper (Duke)
    155-) usnn
    156-) conspirator23
    157-) Nomadic Shaman
    158-) masmynak
    159-) Kreus
    160-) smnytmglu - Spy (Spooky)
    161-) denondj - Marine (Fins)
    162-) sssemih24 - Spy (Spooky)
    163-) omertokmak79
    164-) .: mds :.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >









  • Arkadaşlar Kalypso Media Commandos'un Haklarını Satın Aldı - Yeni Oyun Yolda! haberi ile kıvılcım verildi haberiniz olsun yeni Commandos oyunu inşallah gelecek...



    ALINTI :

    "Commandos hayranları, size çok güzel bir haberimiz var. Kalypso Media Commandos serisinin tüm haklarını satın aldığını duyurdu! Benim de en sevdiğim oyun serilerinden biri olan Commandos'un ismini yeniden duymak harika oldu.

    Kalypso Media hem eski oyunları mevcut nesil platformlar için yeniden yayınlayacak, hem de serinin yeni oyunu üzerinde çalışmaya başlayacak.

    Commandos serisinin yaratıcısı Pyro Studios başkanı Ignacio Pérez "uzun süredir markalarımızın devamı için uygun bir ortak arayışındaydık. Kalypso tanınmış isimleri yeni nesille buluşturmakta önemli bir uzmanlığa ve deneyime sahip, Commandos isminin emin ellerde olmasından büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuşurken, Kalypso'nun kurucusu Simon Helwig ise şunları söylüyor:

    "Pyro Studios ekibinin stüdyonun tarihi boyunca başarmış ve yaratmış olduğu işlere büyük saygı duyuyoruz. Bu sevilen oyunları tekrar canlandırmayı ve yenilerini geliştirmeyi serinin dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına karşı sorumluluk olarak görüyoruz. Elbette tüm platformlar için yepyeni bir oyun da geliştireceğiz, ama varolan oyunları da yeni teknolojiler ve platformlara uygun hale getireceğiz. Önümüzdeki imkanlar bizi oldukça heyecanlandırıyor, yakın zamanda potansiyel geliştirme stüdyoları ile görüşmeye başlayacağız."
    Ne anılar canlanıyor insanın kafasında. Eski laptop'ım vardı (o zamanlar masaüstü bilgisayarım yoktu) onda oynardım hergün deli gibi. İlk oyunu bitirmiştim öyle. Hey gidi...

    Bu oyunu oynarken zeka gelişimimi de gözlemlemiştim. 13-14 yaşlarında 13. bölümlere zar-zor gelebilirken 16 yaşımdan sonra bir seferinde 18. bölüme kadar, bir seferinde son bölüme kadar, ondan sonra da oyunu bitirmek noktasına geldim. Çocukluktan beri oynanılan bilgisayar oyunları bir başka... Bizim nesilden öncesi anlayamaz bunu; her neslin kendine has değerleri var, ve bana kalırsa bir değer öbüründen üstün değil. Hem bizim nesil tam ara geçiş olduğu için (93 doğumluyum ve ben hem arkadaşlarımla sokakta top, saklanbaç, seksek oynadım hem de evimde oturup Sims 1, Age of II DX-Ball oynadım) her iki değerden de nasibini almış şanslı bir nesil.
  • comandos a bayılırım çok akıllıca bir oyun ahh eski günler
  • ne beklion ekle. Spy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmo_x -- 23 Şubat 2008; 18:59:40 >
  • bu oyunu online oynamak lazim.

    toplanip guzel oyun olur.
  • sende aklına gelen her oyunun fanını kuruyosun jansay
    bende yeni yükledimiştim pcye hatta dün kaldığım yeri sormuştum
    ekle benide
  • @gizmo_x

    büyük bir keyifle ekliyorum hoşgeldin

    commandos 2'ye multi player her zaman ve balıklama hazırım Vallahi yapsak süper olur




    @yaramazprens

    bu 2. klubüm, abarttın ama

    ekleyim seni, favori bir komandon var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 23 Şubat 2008; 20:36:11 >




  • Commandos Serisi

    Commandos: Behind Enemy Lines
    Commandos: Beyond the Call of Duty
    Commandos 2: Man of Courage
    Commandos 3: Destination Berlin
    Commandos: Strike Force





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 24 Şubat 2008; 5:14:24 >
  • sen daha once nie konu acmadin cnm.

    super olur ben hemen commandos 2 yi yukliom haber verecem.
  • Ekle severim oyunu
  • dur bakalım daha commandos3e yeni başladım 3.bölümün başındayım
  • ben commandosu strike force yi de bitirdim sen halla 3te sin.
  • severim bu oyunu

    ekle kardeş ekle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gizmo_x

    ben commandosu strike force yi de bitirdim sen halla 3te sin.

    neden eziyosun ki ()
    bu arada jansay daha hiçbi komandoyu tam olarak oynamadım ama senin yazdıklarını okuyunca Thief güzele benziyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yaramazprens


    quote:

    Orjinalden alıntı: gizmo_x

    ben commandosu strike force yi de bitirdim sen halla 3te sin.

    neden eziyosun ki ()
    bu arada jansay daha hiçbi komandoyu tam olarak oynamadım ama senin yazdıklarını okuyunca Thief güzele benziyor

    ez mek mi oyle bisey aklimdan bile gecmedi.

    thief cok kral bi hirsis. :D.

    askerlerin arkasindan gidip golge si oluyor cuce.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: gizmo_x

    sen daha once nie konu acmadin cnm.

    super olur ben hemen commandos 2 yi yukliom haber verecem.


    kankamsın

    yapalım be hacım, hiç multi oynamadım biliyor musun? Ne kadar eğlenceli olacak kim bilir

    şöyle bol komandolu güzel bir bölüm seçelim ama green beret yada diver benim olacak Ama bu arada aynı oyundan bahsettiğimizden emin olalım. Benim dediğim: Commandos 2: Man Of Courage Commandos: Beyond the Call of Duty ile karışmasın



    PeterPetrelli ve
    F0NDiP arkadaşlar, hoşgeldiniz

    niye kimse favori komandosunu yazmıyor ama?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 24 Şubat 2008; 5:13:18 >




  • Commandos'taki komandolar napıyor?

    Evet, komandolarımızın ayrıntılı incelemesine hoşgeldiniz Bu arada yaramazprens'e bir notum var: thief commandos 3'te çok kullanışlı ama ne yazık ki 2 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim


    Commandos Serisi [ANA KONU]

    Green Beret

    Bu arkadaşımız, çok kaslı ve güçlü. Varilleri kaldırabiliyor ve taşıyabiliyor. Bir bıçağı var ve düşmanı arkadan sessizce öldürebilir(2. oyunda pek sessizce olmaz ama)Vede bir radyosu var. Bir yere koyuyor ve uzaktan kumanda gibi birşey ile açıyor. O ses çıkarıyor ve düşmanın dikkatini başka yöne çekiyor. Ayrıca (2. oyundan itibaren) her komando gibi yüzebiliyor, ve gerekli aletle telleri kesebiliyor, ve herkesde olduğu gibi bir tabancası var.


    Sniper

    Bu amcamın bir sniper'i var ve zaten en büyük olayı bu. Tabancası var, yüzebiliyor vs. vs. her komandonun yaptığı şeyleri yapıyor.


    Diver

    İşte bu herif, 2. oyunda en kullanışlı komandodur. Serinin ilk oyununda o kadarda iyi değil(orada green beret en kullanışlısıdır ve spy tabii) ama 2.den itibaren, onun olduğu görevlerde hep, sadece onu kullanıyorum. Bu adam ilk oyunlarda bıçakla arkadan adam kesiyordu ama ceset taşıyamıyordu. Şimdi, hatırı sayılır bir mesafeden bıçağı atıyor! Ayrıca diğer komandolarla alışveriş yaptırıp green beretin de bıçağını buna verip güzel işler çıkartabiliyoruz. Ayrıca her komando gibi ceset taşıyabiliyor, "diving gear" denilen dalgıç elbiseleriyle suyun altında istediği kadar kalabiliyor ve şişme bot kullanabiliyor. Başka bir kendine has özelliği yok


    Sapper

    Bu amcam ise bombacıdır ve bulunduğu görevlerde ekseriyetle birşeyleri havaya uçururuz. 2. oyundaki en büyük özelliği, mayın temizleyebilmesi. Toprağın altındaki mayınları tarayıcıyla tespit edip etkisiz hale getirebiliyor. Diğer özellikleri ise öbür komandolarla aynı..


    Driver

    Bu amcam her türlü kara taşıtını sürebiliyor. Ayrıca 2. oyunda bir trap'i var, ip şeklinde. Ona ayağı takılan bayılıyor. Ve "man trap" denilen kurt kapanını da o kullanabiliyor. Eski oyunlarda onu sapper kullanıyordu...


    Spy

    Bu adam ise, ilk oyunlarda en kullanışlı komando. Düşman kıyafetini giyip düşman gibi görünebiliyor ve işinizi rahatlatıyor. 2. oyundan itibaren nefer kıyafeti bile giyebiliyor. Giydiği kıyafetin rütbesine göre emir bile verebiliyor astlarına!! "Şuraya bak" yada "Şuraya git" diye emirler de verebilir. Ayrıca bir zehir enjekte eden şırıngası var, ilk seride bundan sınırsızdı ve kullanışlıydı ama son oyunda bu olay sınırlı ve 2 zehirde adam nakavt oluyor. Yani pek bir kullanışlılığı kalmıyor. Başka özellikleri öbür komandolarla aynı...


    Natasha

    Bu ise, kadın olan tek komandomuz. Normal kıyafetinde tanınıyor ama spy gibi, kıyafet giyinerekte düşman tarafından fark edilmiyor hatta düşmanın dikkatini üzerine çekebiliyor. Üzerine çekici bir elbise giydiği zaman, "makyaj yapıp şu herifin dikkatini çek" diyebiliyoruz ve asker ona bakarken biz dümenlerimizi çeviriyoruz. Başka bir fonksiyonu yok.


    Thief

    Bu sıska genç, 3. oyunda çok kullanışlı bir komandomuz. İşinizi çabuk halledecekseniz, bu çocuk birebir! Çok hızlı koşuyor ve çok hızlı sürünüyor. Duran askerin arkasına geçip birşeyler çalabiliyor(anahtar, sigara paketi vs.) ve kilitli sandıkları açabiliyor. Düşmanı yumrukla bayıltabilir ve 3. oyunda bağlayabilir. 2. oyunda natasha ve bu düşmanı bağlayamıyor, o yüzden zaten kullanışlılığı kalmıyor. Ayrıca bir lara croft edasında duvarlara tırmanabiliyor hatta tırmanınca yukarıdan merdiven sarkıtıyor, başka komandolarda tırmansın diye. Başka bir özelliği yok.


    Whiskey

    Bu, bir köpek. Thief bunu 2. oyunda bir görevde buluyor, özel bir düdük var ve bunu komandolar çalınca bu köpek hemen yanına geliyor, ayrıca thief bunu sırtına alabiliyor, ve bunun en büyük özelliği havlaması. Havlayıp düşmanın dikkatini başka bir yöne çekebilir. Başka bir şeye yaramıyor.


    Birde görevlerde bize verilen bazı yardımcı birliklerimiz olabiliyor. Oyunda "allied soldier" diye geçen bu amcamlar, ellerinde silah varken, profesyonelce pusu kurabiliyor. İstediğiniz noktaya bunları yerleştiriyorsunuz ve görüş açısına giren düşmanı perişan ediyor. O yüzden bazı görevlerde bunlar lazım.




  • Commandos serisindeki yönettiğimiz komandolar

    1-Green Beret (Tiny)
    2-Sniper (Duke)
    3-Diver (Fins)
    4-Sapper (Inferno)
    5-Driver (Tread)
    6-Spy (Spooky)
    7-Natasha (Lips)
    8-Thief (Lupin)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 30 Mart 2016; 15:49:22 >
  • ya bilmediğim ne kadar çok şey varmış jansay süper inceleme
  • super bilgiler commandolar icin. bide resimde ki commandolarin yani spy in ustunde beni yazsaydin hani favorim olduu icin diorum :D
  • Spy = Gizmo_x.

    Her Elbiseye Giren ve sesiz sakin adamlari indiren bir commando.

    Onu Tanayalim.

    Resim.
    Commandos Serisi [ANA KONU]


    oyunda ki en iyi yardimcimiz bu adam yani Spy. Bununla Ust kurul elbisesi alinca Askerleri konusmaya aliorus, yani onlari bize dogru cekiorus arkadan dier kommandolar gecior. Saldiri yok yani silah profesionel ce kulanmior ama Zehirli ine kullanior. Askerlerin arkasina gecip ineyi saplior sonra bi yere koyuyor ki gorunmesin.

    Bunu severim cunku gizli sakli askerleri indirior.

    Commandos Serisi [ANA KONU]


    Edit: yazim Hatasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmo_x -- 24 Şubat 2008; 13:52:43 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.