Şimdi Ara

Yeni clio ss li, manuel cam, kampana fren ve muhtesem 70 beygir motor. Sadece 113 bin tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
3
Favori
46.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
204 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulan ne günlere kaldık be...
  • Torosun içi clio dan daha güzel


    Yeni clio ss li, manuel cam, kampana fren ve muhtesem 70 beygir motor. Sadece 113 bin tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caglayan95 kullanıcısına yanıt
    sevmiyorsan neden hemensatın almayı isterki insan
  • caglayan95 kullanıcısına yanıt
    sevmiyorsan neden hemensatın almayı isterki insan
  • İncelemelerden yanlış görmediysem, plastik motor koruma kapağı da yok bu arabada. Bütün kablolar, hortumlar vs ortada duruyor.
  • Anlamadığım şu ki, sanki clio 5 diğer rakiplerinden bu haliyle pahalı, sanki renault bize kazık atıyor falan... Firma 4 cam otomatik seçeneği de sunmuş 119K fiyata sunuyor. Bu bir pazarlama stratejisi olabilir mi acaba? Her alıcının öncelikleri farklıdır, sizin önceliğiniz 4 cam otomatikse, bir başkasının ki yürütme maliyetlerinin düşük olması olabilir mesela. Yani bu kadar boş muhabbet görmedim. Sanki diğer markalarin B sınıf araçları 90K fiyatlara satılıyor da clio onlardan daha fahiş fiyata satılıyormuş gibi anlatılıyor. Sorun ekonominin kötü, satınalma gücümüzün yerlerde olması. 2012 yılında maaşımın dolar karşılığı 3000 dolardı şimdi 1500 dolar... Evet belki asgari ucret yukseldi ama orta seviye maaşlar ile asgari ucret arasindan fark kapaniyor. Orta direk kalmadı, ya fakirsin ya zengin arası yok. Bilmem anlatabildim mi? Bu suç firmaların değil, yönetimin olmasın sakın.

    Kendinizi firmaların yerine koyun ve söyleyin bir clioyu Avrupa'da satıp daha fazla kâr etmek varken neden Turkiye'de daha az kâr marjı ile satmaya çalışsın, salak mı? Bir avrupalı 8 asgari ücrete clio alabiliyor iken, bir Türk 48-50 asgari ücret ödüyorsa, bence bizim verdiğimiz oyların peşine düşüp hesap sormamız gerekir. Birisi de oradan bir alman 1500 euro asgari ücret aliyor ama 1000 euro da kira veriyor demiş, avutmuş kendini, çok güldüm... Türkiye'de İstanbul'daki kiralardan haberi yok bunun, kesin. Acaba İstanbul'da ki asgari ücretli kaç para kira ödüyor?

    Ne yazık ki arkadaşlar bunlara ve daha azına razı olmaya devam edeceğiz, 10 yıllardır Avrupa standartlarında bir yaşam kalitesi için hayal kursak ta, ne yazık ki günün sonunda layık olduğumuz araçlar egea, clio, sandero, duster...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle deme agaaaa. Bayilerde araba yokkkk, daha gemiden inmeden satılıyor agaaa, kaçırmayin aman fiyatlar %400 artıyor öbür ay... 3-5 er tane alın agaaaaaaaaaaaa cilar gelir şimdi...

    bu fiyatlara bu çöp arabaları alsan ne almasan ne parayı yolda buluyorlar herhalde diye düşünüyorum. Ayranı yok içmeye 120k bomboş araba alın diyorlar. Iyi algı yaratıp fiyatları artirdilar helal olsun nede olsa herseye eyvallah deyip geçiyor millet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 15 Şubat 2020; 11:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansman araçları çok güzel duruyordu halbuki...
  • Sağ olsunlar bu kadar uygun fiyata(!) alüminyum jant eklemişler. Ya 4 adet demir janta 4 adet jant kapağı ile sunulsaydı?
  • -the- kullanıcısına yanıt
    Teneke jant ve jant kapağı var zaten, alaşım jant değil ki

    Aluminyum alaşım jant sadece icon pakette var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godoro -- 15 Şubat 2020; 12:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arkadaşlar yorumumun muhatabı "zuhaha muhaha" tarzı ifadeleri olan ve muhtemelen arac sahibi bile olmayan ergen arkadaşlar değil.
    Ben clio 4 joy (baz versiyon) modelini 2013 yılında 29750 liraya pesin ve borcsuz sifir aldım ve halen kullanıyorum. Araç atmosferik benzinli 1.2 16v 75 bg... aracı alırken sis farı opsiyonunu bile ekletmedim ve bunca yıldır yokluğunu da hissetmedim. Istesem aynı paraya polo, fiesta, corsa, punto vs de alır, hatta borçlanarak c segmenti araç da alabilirdim. Ama aracı ne sıklıkla kullandığınız ve beklentileriniz esastır. Yılda iki defa 3-4 saatlik mesafede sahile gideceğim diye evde 1.6 dizel motorlu araç besleyip bakım, vergi, sigorta masraflarını gereksiz artırmam . Yılda bir iki defa çıkacağım uzun yolda sollanmak zoruma gidiyorsa (benim gitmiyor), gider 5 günlüğüne focus, megane, jetta vs kiralar yine karda kalırım.
    Gelelim esas meseleye. Şimdi 2013 yılında 29750 lira para saydigim aracın faturadaki bedeli neydi biliyor musunuz? 18000 lira civarı... geri kalanı da ötv ve kdv arasında paylastirilmisti. Şimdi burada suçlu renault ya da clio mu? Bir tutturulmuş clio da clio. Kendi segmentinde polo, fiesta , corsa, 208, ibiza vs ederinde satılıyormuş gibi... biraz akıl,biraz izan..
    Ben clio 5 türkiye'de satışa sunulmadan önce fransa sitesinde inceledim. Baz paket için yazmışlar şehir ici ihtiyaçlar için tasarlanmıştır diye. Alırsın, alışverişini yaparsın, sinemaya gidersin, eşin ya da kız arkadaşınla yemeğe çıkarsın, varsa çocuğun okuldan alırsın vs işlerini görürsün. Kimse de bu arabaya bizim gibi kızmaz. Niye? Tasarım ve kullanım amacı bellidir çünkü. Yok ben şehir dışına çok çıkıyorum, arabada çok vakit geçiriyorum diyorsan da bu senin araban değil zaten. O zaman 130bg benzinli veya 115bg blue dci ust donanımlı alir keyfine bakarsın. Ya da gider c veya d segmenti başka bir araç satın alırsın.
    Paylaşılan fotoğraflar baz versiyon joy pakete aittir ve bence şehir ici az kullanacak olan ya da filo çözümleri için idealdir. O youtubede izlediğiniz videolardaki clio'lar tabi en üst donanımlı araçlardır.
    Bizimki gibi aracın statü göstergesi olduğu ülkelerde tabi ne desem boş... Neyse beni anlayanlara kazasız, güvenli yolculuklar ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sayfadan bir arkadaş 45 bine s60 2.0t aldı
    Tertemiz makina
    Siz daha 0 araba peşinde koşun burda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nemesis-Prime

    Eski arabaların sorun çıkarma ihtimalleri yüksek olur diye insanlar sıfır araba alıyor. Haklılar mı? Bence evet. Ama bu fiyatlara bu kadar donanımı boş arabaları kabul etmek bana mantıklı gelmiyor. En azından alınca parasını hak ettiğini düşünerekten alalım.
    Sorunsuzluk ve "temizlik" için sıfır isteniyor ki gayet haklı bir sebep, bu yüzden "kalite algısı"ndan bile feragat ediliyor. Dediğiniz gibi o kadar çalışıp didinip parasını hak etmeyen ürünler alınıyor; Youtube'da görüyorum, plastiği donanımı "ölümcül" düzeyde kötü, "Fiat Egea" ile yarışır...

    Zaten asker sevici OY"AK" ile çalışıyor Fransız Renault, yine bir Fransız şirketi olan PSA devrimsel işlere imza atarken bu araçlar niye ülkemize sokuluyor anlayın, üstelik ne defosu falsosu vardır. Türkiye'ye hep 3. sınıf artık çöpler atılıyor maalesef, sadece bu mevzu çok gövde götürür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen arka camların otomatik olmaması sanırım vintage havası yaratmak içindir.
  • Sadece 113 bin tl
  • Hak etmiyoruz diyen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleştirin eleştirmesine de boş beleş eleştiri yapmadan rakiplerinin de farkında olun. i20'de manuel, şu anki corsa'da en donanımlısını alsan da yine arka cam tuşlu değil, yaris life donanım yine manuel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramatik -- 15 Şubat 2020; 12:50:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: predator93

    daha hala arka cam manuel diye şikayet eden var. kardeşim bu araçları avrupada bekarlar veya yeni evli çiftler tercih ediyor. arkaya oturan yok. bizim gibi 5 kişi+full bagaj köyüne gitmek için kullanmıyorlar.
    Üff tam sahte Türk elitisti yaklaşımı; Avrupa'da böyle kullanıyorlar, buradaki köylüler dolma yapıyorlar diyip konuya "kan" kokusu bırakıyorlar...

    Sizin dilinizle söyleyim:

    Senin evrimleşmemiş OY"AK"çı holding sahiplerin yüzünden böyle, kardeşim ayıp denen bir şey var utan biraz böyle yazmaya!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Uncu kullanıcısına yanıt
    İcon paket sandım hocam. Al sat yapmak için demiştim hemen alayım diye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 100 yıl önce böyle bir makinaya dünyanın en zengin insanlari sahip olabilirdi ancak. Şimdi 113 bine alıyorsunuz . Nankörlük etmeyin .Hayinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.