Şimdi Ara

<<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>> (684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.964
Cevap
182
Favori
1.168.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srdrea S kullanıcısına yanıt
    Estağf.hocam kazık yemek değilde şanssızlık diyelim.. Dediğim gibi bu olay servislerin insiyatifine kalmış. Sizde keşke,eğer yakın çevrenizde başka servis varsa onlara da bir sorsaydiniz..
    Benim yakınımda iki servis daha var,bakalım onlar ne diyecek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 67turkey67 6 kullanıcısına yanıt
    Icim rahat etmedi, aksam uzeri yetkili servise ugradim. Teknisyen her iki on tekerlegin jant kapagini söküp, el feneriyle kontrol etti. Balatalar bir 5000 km daha gider dedi. Yillik bakim haziranda oldugu icin o km ancak gelir sanirim. Zaten agir bakim zamani gelmisti, iyice agirlasacak anlasilan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moondance -- 29 Eylül 2016; 22:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balata muhabbetini görünce bende dahil olamak istedim. sıfır aldığım aracımın 12500 deyken bakıma götürdüğümde 5bin km sonra balataları kontrole getirim dediler. 18binde gittim 2 bin km daha gider dediler. 19500 de uzun yola gideceğim için tekrar götürdüm. bin daha gider ama isterseniz değiştirelim dediler. bende uzun yol yapacağım için değiştirin dedim. başta 200 tl fatura çıkardılar. eğer üründe hata varsa indirim yaparız demişlerdi daha önce. bu zaten normal fiyatından indirimli ama balatalar çıktıktan sonra kontrol edeceğiz bir sorun varsa ona göre tekrar indirim uygulanacak dediler. işlem bittiğinde 60 tl fatura çıkardılar.

    cliolarda 20binde balata değiştiren çok ama ben çok temkinli giderim yolda. freni olabildiğince minimum kullanırım. ona rağmen bu kadar çabuk bitmesi ilginç gelmişti ama 60 tlye balata değşince çok sesimi çıkaramadım
  • Ben de benzer bir sürüş stiline sahibim. Şu kırmızı ışığı gördüğü halde yolun sonuna kadar gaza basıp sonra frene basan sürücülerden değilim. Yokuş aşağı yollarda da motor freninden destek alırım. Ama ancak bu kadar dayandırabildim balataları. Önceki iki aracım R9 ve Symbol'de 4'er yıllık kullanımda fren balatası değişimi bile olmamıştı.
  • clio 4 touch 1.5 dci için navigasyon güncellemesini nasıl yaparız yardım edebilir misiniz?
  • Balatalarin erken degisim sorunu ozellikle son 3-4 yildir her markadan duymaktayiz. Goz gezdirdigim butun forumlarda da mevzusu gecmistir. Sebep olarak da eski uretim balatalarda asbest iceren maddeler kullanilgini yeni uretim balatalarda da bu maddelerin kullanilmadigi, bu hususun da balata omrunu kisalttigini fakat kansorejen madde riskini azalttigindan bahsedenler olmustu. Kia servisi de ayni hususdan bahsetmisti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barantula -- 30 Eylül 2016; 13:18:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,aracıma kolçak almak istiyorum ama delme yok kolçaklar var. Bunları alan deneyen oldumu bizim araçlarda?
    Sağlam gibi gelmedi bana, gıcırtı,tıkırtı sesi yapar gibi geliyor.
    İkincisi,armster 2 kolçaklar var. Fiyat 200 ile 400 arasında değişiyor. Değer mi,sağlam mı bilmiyorum.
    Yapanlar sağlam olmadı diyorlar ama,plastik konsola vidalandığı için sağlam değil diyorlar.
    Daha saglam bir yere ( koltuk ayaklarina,el fren kolunun dibine,tabana vs ) montaj yapıp fikir verebilecek bir arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem Balata konusu açıldı bende bir şeyler yazayım. Aracım 45bin KM de ve hala üstünde fabrika çıkışı balatalar var. Hatta tekerleri söküp kontrol ettiğimde (43bin KM) et kalınlığının çok ince olmadığını gördüm. NOT: Ben aracı 4.500 KM de aldım önceki sahibi değişti fln demedi, servis kayıtlarında da rastlamadım. 12500 de değişen balataları okuyunca şaşırıyorum. Frenlerde ötme, titreme, sürtme sesi, disk çizilmesi v.s. hiç birşey yok şuanda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinxintürevi

    clio 4 touch 1.5 dci için navigasyon güncellemesini nasıl yaparız yardım edebilir misiniz?

    https://www.youtube.com/watch?v=LuMX9B1KqD4
  • iyi günler maksimum 45 bn tl bütçe var 2.el olarak clio icon dizel otomatik almayı düşünüyoruz sizce alınır mı yada kıyaslamak açısından alternatifleri nelerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 1 Ekim 2016; 11:48:00 >
  • benim de arasın 48 bin kmde. 19 500 kmde aldım. benden önce balata değişmedi diye biliyorum. ama emin değilim. ben en azından 28 bin kmdir balata değiştirmedim. hatta, en azından 1 sene daha gidecek gibi duruyor.
  • 67turkey67 6 kullanıcısına yanıt
    Dostum bu konuda bilgi edinebilirsen banada yazar mısın? Bende düşünüyorum ?
  • Hani bazen gösterge panelinde bir ikaz işareti oluyor da bu ne acaba diyoruz ya, onla ilgili bir yazı paylaşmak istiyorum.

    Herkese kazasız belasız sürüşler, iyi pazarlar.

    http://www.incele.web.tr/renault-gosterge-paneli-ikaz-isiklari-lambalari-ne-anlama-geliyor.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    67turkey67Arkadaşlar,aracıma kolçak almak istiyorum ama delme yok kolçaklar var. Bunları alan deneyen oldumu bizim araçlarda?
    Sağlam gibi gelmedi bana, gıcırtı,tıkırtı sesi yapar gibi geliyor.
    İkincisi,armster 2 kolçaklar var. Fiyat 200 ile 400 arasında değişiyor. Değer mi,sağlam mı bilmiyorum.
    Yapanlar sağlam olmadı diyorlar ama,plastik konsola vidalandığı için sağlam değil diyorlar.
    Daha saglam bir yere ( koltuk ayaklarina,el fren kolunun dibine,tabana vs ) montaj yapıp fikir verebilecek bir arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim..



    https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-renault-clio-iv-orta-konsol-kol-dayama-8201367091-312734813/detay

    Ben aracıma bundan aldım birebir ölcüleri uyuyor orjinal kolçak montajı kendim yaptım hatta internette ararsan nasıl montaj yapıldıgının resimlerini paylaşanlar var 10 dakikanı almaz bir aydır kullanıyorum sorun yok serviste 450 tl civarı biliyorum yukarıda ilanı olan yere sordugumda ellerinde kalmadıgını söylediler bende başka bir yerden 200 tl aldım aldım ama zor buldum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema1 -- 3 Ekim 2016; 9:54:29 >




  • Arkadaşlar benim media nav sürümü 4.0.6 olarak güncellendi. Yeni cliolara baktığımda media nav evolution adında bir sistem kullanıyorlar. Aracı kontrol ettiğimde onun sürümü 6.0.4. Biz cihazlarımızı bu sürüme güncelleyebiliyor muyuz? Hem görsel hem de içerik olarak farklılıklar var.
  • tema1 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim verdiğin bilgiler için.. değerlendircem bunu.. bi gıcırtı,tıkırtı sesi gibi, yada böyle sağlamlık hissi vermeyen sallanma,esneme,kırılacakmış gibi felan olmuyor değil mi ?
    gerçekten sorunsuz ve sağlam bir kolçak istiyorum..
  • Bu arada aracımın balatalarını yetkili servisten %50 bedelini alarak, %50 si garanti kapsamında değiştirdiler.. 2 ayrı servise sordum aynı fiyatı verdiler..
    2 ad. orjinal balata fiyatı 175 liraymış arkadaşlar.. 85 lira ödedim.. artık dogru veya yalan bilmiyorum, böylelikle değişmiş oldum..
    bilginize..
  • Balataları serviste bende yüzde elli katılımla ödedim diger yarısını servis karşıladı kolçaga gelince ürün zaten orjinal ister servisten isterse yedek parçacılardan alabilirsin ürün kodu bu 8201367091 yalnız 420 tl civarında biliyorum ben araştırmalarım sonucunda 200 tl ye aldım elinden biraz iş geliyorsa montajını kendinde yapabilirsin benim aldıgım yerde de ürün kalmadı son ürünü ben almıştım ben suni deri kaplattım ürün döşemesi normalde siyah kumaş

     <<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>>

     <<<<YENİ CLİO 4 PAYLAŞIM PLATFORMU ANA KONU>>>>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema1 -- 4 Ekim 2016; 7:58:18 >




  • makyajlı kasayı gören yok mu hiç?
  • arkadaşlar merhaba. 2014 1.5 dci gt line clio aracımın freniyle ilgili sıkıntı yaşıyorum. araç 32 bin km de. 29 bin de balataları da değiştim ama sorun devam ediyor. araçta ki sıkıntı şöyle ki ani frenlerde araç durmuyor; abs devreye giriyor ancak araba kayıyor bildiğin. ufak bi kaza bile geçirdim bu durum yüzünden 2 ay önce. servis sorun yok diyor ama kime gösterdiysem araçta sıkıntı olduğunu söylüyorlar; kimi jantların 17 inç olduğundan kaynaklanabilir diyor kimi diskleri çizdir diyor falan filan işte. 30-40 km hızlarda bile oluyor bu olay. ne yapacağımı bilemedim. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.