Bildirim
Yeni Clio(4) fiyatlar hakkında bilgi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hiç bilgi vermiyorlar ki...
Ona göre önsipariş vs yapalım.Valla şu anda elim kolum bağlandı renault dan gelecek haberi bekliyorum.Ama iyi bi haber olacak olsa çoktan verilirdi bence.
Lakin polonun bazı 29900 iken hiç kaşınıp da 35 falan vermeye kalkmasınlar rezil oldukları gibi arkalarını toplayacak adam da çıkmaz.._____________________________ Referanslarım için profilimi açınız.Orada hatırlayabildiğim tüm referanslarım yazmaktadır. -
benzinli baz donanımı 29 bin civarı olur diye tahmin ediyorum. _____________________________ -
Fransa sitesinde 19000 € civarında 1.5 dci 90 bg düz
17500 € benzinli (900cc olanı)_____________________________ -
Bu arada fluance tr den 4000 tl ucuz. Yani %8-10 fiyat farkı olur.quote:
Orijinalden alıntı: mokinto
Fransa sitesinde 19000 € civarında 1.5 dci 90 bg düz
17500 € benzinli (900cc olanı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 6 Eylül 2012; 13:14:05 >_____________________________ -
Eylül sonu geleceğini söyledi benim konuştuğum bayide. Baz donanımı 28 bin den başlayabilir dizelleri için de 42 bin falan dedi. Yani aynı sınıf araçlarla neredeyse aynı bir fiyatlandırma yapacaklar. Yarı otomatik gelebilir dedi araç için. Tabi kendiside çok iyi bilmemekle beraber fiyatlar hiç kesin değil dedi. ÖTV si bilmem nesi nasıl hesaplancak herşey ona bakar dediler. _____________________________ -
Şu renonun 20 ay 20 bin tl sıfır faiz kampanyasından clioIII 1.2 almayı düşünüyorum 26.900 mü ne liste fiyatı var 25 e filan alınabilir değil mi.. _____________________________ "Altın ne oluyor, can ne oluyor, inci, mercan da nedir bir sevgiye harcanmadıktan, bir sevgiliye feda edilmedikten sonra"
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler