Şimdi Ara

Yeni Çizimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Yıl sonra gene aynı konu ile geliyorum ilerleme var mı gene bu işten anlayanların yorumunu beklerim.
     Yeni Çizimler
     Yeni Çizimler
     Yeni Çizimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26B472C85 -- 18 Ekim 2015; 21:39:39 >

• sizdiniz galiba heisenberg çizen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmişte bacakları biraz uzun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samado159 -- 15 Temmuz 2014; 0:24:59 >
  • Arada bir çizen birisi olarak ;

kendini geliştirmen gerekli yoksa bunlar sadece taslak olarak kalır hayatında, eğer iyi bir şeyler ortaya çıkarmak istiyorsan çok fazla pratik yapmalısın.
  • olmamış burcu bey
  • up
  • Foto. kaliteleri biraz kötü ama tavsiyeleri pek dinlememişsin gibi gözüküyor
    Modelleri boyarken 3 boyutlu olarak düşün düz boyamaman gerekir.
    Bak bu senin çizimin 1 tık üstü :
     Yeni Çizimler

Bu da 2-3 seviye üstü :
     Yeni Çizimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeOldTimes -- 15 Temmuz 2014; 0:46:54 >

• Ya ama bunlar baya resim bilgisi istiyo ben iki kere karikatür kursuna gittim o kadar teknik resim gölgelendirme 3 boyutlu çalışmak falan çok zor geliyo
    olmamış mı diyosun yani
  • Al bi tane çizim/karakalem tekniği kitabı tüm planı-formu-hareketi pratik yapa yapa çöz
    Bunlar olmamış beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeOldTimes -- 15 Temmuz 2014; 0:46:32 >
  • tüh ya peki genede teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketto plazma

sizdiniz galiba heisenberg çizen.

Evet bendim.

Konuya gelince arkadaşın bol bol anatomi çizmesi lazım.Şiir ezberler gibi insan anatomisini bilmesi gerek.Aksi taktirde istediği başarıyı asla yakalayamaz.Bunu da sürekli eskiz çizerek geliştirebilir.Ben hep derim resim çizen adamın yanında kalem kağıt eksik olmamalı küçük bir eskiz defteri yeterlidir.Resim eğitim ile geliştirilebilir ancak bir yere kadar...
  • Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
  • up
  • uup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.