Bildirim
Yeni Çizimler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sizdiniz galiba heisenberg çizen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmişte bacakları biraz uzun gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samado159 -- 15 Temmuz 2014; 0:24:59 > -
Arada bir çizen birisi olarak ;
kendini geliştirmen gerekli yoksa bunlar sadece taslak olarak kalır hayatında, eğer iyi bir şeyler ortaya çıkarmak istiyorsan çok fazla pratik yapmalısın. -
olmamış burcu bey -
up -
-
Ya ama bunlar baya resim bilgisi istiyo ben iki kere karikatür kursuna gittim o kadar teknik resim gölgelendirme 3 boyutlu çalışmak falan çok zor geliyo
olmamış mı diyosun yani -
Al bi tane çizim/karakalem tekniği kitabı tüm planı-formu-hareketi pratik yapa yapa çöz
Bunlar olmamış beğenmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeOldTimes -- 15 Temmuz 2014; 0:46:32 > -
tüh ya peki genede teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: ketto plazma
sizdiniz galiba heisenberg çizen.
Evet bendim.
Konuya gelince arkadaşın bol bol anatomi çizmesi lazım.Şiir ezberler gibi insan anatomisini bilmesi gerek.Aksi taktirde istediği başarıyı asla yakalayamaz.Bunu da sürekli eskiz çizerek geliştirebilir.Ben hep derim resim çizen adamın yanında kalem kağıt eksik olmamalı küçük bir eskiz defteri yeterlidir.Resim eğitim ile geliştirilebilir ancak bir yere kadar... -
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için -
up -
uup
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X