Şimdi Ara

Yeni Call of Duty E3'te gösterilmeyecek; CoD Warzone, 2. Dünya Savaşı temasına hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Call of Duty E3'te gösterilmeyecek; CoD Warzone, 2. Dünya Savaşı temasına hazırlanıyor



    Yayıncılığını Activision’ın yaptığı, oyun dünyasının popüler yapımlarından Call of Duty’nin yeni oyunu geçtiğimiz aylarda onaylanmıştı ancak hala resmi bir tanıtım göremedik. Birçok oyuncu yeni oyununun, yani Call of Duty: Vanguard'ın E3'te tanıtılacağını düşünüyordu. Ancak söylentiler aksini söylüyor. 



    Call of Duty: Vanguard'ın E3'te Olmayacak



    Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden birisi olan E3'te bildiğiniz gibi birçok oyun tanıtılıyor. Her yıl da mutlaka Call of Duty markasının yeni oyunundan bir şeyler görürdük. Ancak bu yıl bir farklılık olacak gibi. Söylentilere göre bu yıl E3'te yeni Call of Duty oyunu ile ilgili bir tanıtım olmayacak.



    Ayrıca Bkz.Battlefield 2042'de hikaye modu ve battle royale modu olmayacak



    Yeni Call of Duty yerine E3'te Call of Duty'nin ücretsiz oyunu Call of Duty Warzone'un yeni içerikleri hakkında bilgiler göreceğiz. Özellikle oyunun yeni oyunla birlikte temasının İkinci Dünya Savaşı'na dönüşeceği söyleniyor. Yani oyuna İkinci Dünya Savaşı temalı haritalar ve eşyalar eklenecek ve bunun ilk bilgilerini E3'te göreceğiz. E3 bu cumartesi başlıyor.



    Yeni Call of Duty oyununu Sledgehammer Games geliştiriyor. Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı. Yeni oyun her zaman olduğu gibi bu yılın sonlarında çıkış yapacak.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/call-of-duty-vanguard-is-skipping-e3-as-warzone-prepares-for-world-war-ii/



  • 2. dünya savaş temalı battle royale ha bakalım nasıl olacak :)

  • BF yeniye dönüyor CoD eskiye :)

  • cod ww2'deki gibi silah seslerini saçmalamasınlar yeter,silahlarada tepme eklesinler bi zahmet,mermiler dümdüz gitmesin

  • koray105 K kullanıcısına yanıt
    Ne yapayım ki ben bunu. Dr. Karlov'un elektirikli silahını almışım. Tracer Pack silahlardan almışım. 2.ci dünya savaşından kalma Marksman rifle'larla Warzone mu oynayacağız şimdi anlamadım ki?

  • bf5 firestrom da denendi tutmadı. bu da tutmayacaktır.

  • M1 garand ile battle royale keyfi olacak tabi keyifli olurmu bilmem

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.