Şimdi Ara

Yeni çağ başlatan PUBG Mobile 1.0 güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni çağ başlatan PUBG Mobile 1.0 güncellemesi yayınlandı



    PUBG Mobile dev bir güncelleştirme aldı ve yeni güncelleştirmeyle birlikte sürüm numarası 1.0.0 oldu. PUBG Mobile 1.0’ın en önemli özelliğinin yeni hile koruma yazılımı olduğu ifade ediliyor. Normalde büyük güncellemeler geldiğinde oyunda yeni sezon başlıyordu. Tencent Games bu defa oyunda yeni bir çağın başladığını ifade ediyor.



    Yeni hile koruma yazılımının Auto Aim, Z hilesi, M hilesi ve çimen hilesini tespit edebildiği belirtiliyor. Ayrıca diğer hile yöntemlerine karşı da etkili biçimde çalışacak. Geliştirici firma Tencent Games’in iddiasına göre hilecilerin sonu geldi.



    Ayrıca Bkz.Xbox Series S fiyatı resmiyet kazandı



    Daha fazla teçhizat, daha fazla rekabet: Erangel 2.0



    Diğer önemli değişiklik ise oyunun klasik haritası olan Erangel’de gerçekleşti. Erangel 2.0 olarak adlandırılan harita güncellemesiyle birlikte haritadaki popüler noktalarda rekabetçi artıracak geliştirmeler yapıldı. Taş Ocağı ve Hapishane’deki binalar yenilendi ve çatışmaya uygun hale getirildi. Mlyta Power’a daha fazla teçhizat eklendi. Plaja bol teçhizat ve çatışmalarda rekabeti artırmak için barikatlar, toplar, kum torbaları eklendi. Oyundaki bazı binalara gizli bodrum katı eklendi. Bodrum katlarında bol miktarda kaynak bulunuyor.





    Ultra HD ve 90 FPS grafik ayarları ekleniyor



    Oyunun tamamında grafiklerin geliştirildiği ifade ediliyor. Aynı grafik ayarını kullansanız bile daha iyi görseller göreceksiniz. Özellikle de su yansıması üzerinde yoğun şekilde çalışılmış. Bazı cihazlar için Ultra HD grafik ayarı kullanıma açıldı. Çok daha yüksek görüntü kalitesiyle oynayabileceksiniz. Ağaçların arasından güneşe baktığınızda ışığın yansımasını ve ışık çizgisini görebileceksiniz. 90 FPS özelliği eklendi. Yüksek FPS’li ekran yenileme hızına sahip cihazlarda bu özelliği kullanabileceksiniz. Bu sayede akıcı bir deneyim elde edebilirsiniz.





    Lobi ekranı yenilendi. Maçla ilgili özellikleri ve ayarları değiştirmek kolaylaştırıldı. Arkadaşlarınızla lobi kurduğunuzda lobiye özgü kişiselleştirmeler yapabileceksiniz.



    Eğlence Parkı geliştirildi. Eğitim Sahası'nda kişiselleştirilebilir atış poligonu eklendi.  Eğlence parkı gölüne iki kişilik salıncak, romantik bir tekne ve sıcak hava balonu eklendi. Yeni Extreme Challenge'da kendi kendine meydan okuyarak yeteneğini geliştirebilirsin. PUBG Mobile 1.0 güncelleştirmesi Play Store ve App Store'da ücretsiz olarak yayınlandı.












  • Pubg mobileda çekeceğiz.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_81799 -- 8 Eylül 2020; 13:55:16 >
  • Şu oyunu çoluk çocuk dışında severek oynayan var mı hakikaten? Birkaç deneyeyim dedim. Olmaz olsun böyle oyun. Ne grafiği grafik ne oynanış oynanış. Nerede o half lifeler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

    Pubg ile half life arasındaki tek benzerlik ateşli silahlarin kullanılması sanırım..


    Yok yok düşündüm de o da benzer değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum gecmisimizde half life var. Ondan mıdır nedir. Pubg acaip saçma geldi bana. Hayır o kadar da meraklısı var. Şaşırıyorum. Uçaktan atla sonra dere tepe git. Git de git. Sonra birini bul da öldür. Yeni çağ başlatan PUBG Mobile 1.0 güncellemesi yayınlandı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi hayırlı olsun :D

  • quote:


    ...
    Geliştirici firma Tencent Games’in iddiasına göre hilecilerin sonu geldi.
    ...

    Anlıyorum
    Oyun hileciden geçilmiyor. Kendileri bile bu yaptıkları açıklamaya inanmamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://aylink.co/xpa3pF

    Yepyeni oyunlar bu sitede ilgilenenler linke tıklayarak ulaşabilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.