Şimdi Ara

YENİ C4 CONFORT PLUS 1.6 112HP HDI M/T ALDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
30.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,bugün peşpeşe Megane Dynq. , Yeni Astra 1.3 CDT ENJOY PLUS , Auris ve YENİ C4 1.6 HDI CONFORT PLUS M/T araçlarını peşpeşe test ettim ve C4 ün işini bitirdim sayılır nasipse. Araç bariz fark atıyor diğer modellere. Design,yol tutuşu,iç hacim,malzeme kalitesi yani her açıdan.

    Megan zaten klasik Renault,ağır plastik ve nonişlevsel konsoluyla direkt indirtti beni araçtan.
    .
    Asta da çok kararsız kaldım taaaki C4 ü görene kadar.

    1.6 HDI CONFORT PLUS 112HP + METALİK RENK = 45.000 TL

    Allah herkese kazasız belasız kullanmak nasip etsin,güzel araç ama çok güzel.



  • hayırlı olsun...ben de bayide inceledim,güzel araç...
  • Sağol plateau.
  • Hayırlı olsun hocam inş. kazasız belasız kullanırsınız. Güzel seçim yapmışsınız tebrikler
    Aldıktan sonra görüşlerinizi bekliyoruz !!!
  • Selam
    Uzun arayışlarım sonucunda bende Yeni C4 Confort Plus siyah renkte karar kıldım ve geçtiğimiz cuma parasını ödedim çarşamba günü teslim edecekler. Seninle hemen hemen aynı paraya almışız. Ben istinye Bayraktar'lardan aldım. Aracımı heycanla bekliyorum. Test ettim daha öncesinde test ettiğim hatta kapora verdiğim yeni astra dan sonra uçak gibi geldi :)

    C4 ün en yakın rakibi astra ve asta almak istenler her iki aracı da test etmeli aradaki farkı hemen anlayacaklardır.

    İkimize de Allah kaza bela vermesin. Yeni yakışıklılarımızla keyifli sürüşler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadBoy__ -- 20 Şubat 2011; 0:48:03 >
  • Kıskanıyorum ama :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BadBoy__

    Selam
    Uzun arayışlarım sonucunda bende Yeni C4 Confort Plus siyah renkte karar kıldım ve geçtiğimiz cuma parasını ödedim çarşamba günü teslim edecekler. Seninle hemen hemen aynı paraya almışız. Ben istinye Bayraktar'lardan aldım. Aracımı heycanla bekliyorum. Test ettim daha öncesinde test ettiğim hatta kapora verdiğim yeni astra dan sonra uçak gibi geldi :)

    C4 ün en yakın rakibi astra ve asta almak istenler her iki aracı da test etmeli aradaki farkı hemen anlayacaklardır.

    İkimize de Allah kaza bela vermesin. Yeni yakışıklılarımızla keyifli sürüşler :)




    Amin.

    Fiyat ne dediler son olarak size? Bayi geliş fiyatların 44.600 civarı imiş diye duydum. ( Aynı paket )
  • Hayırlı olsun fotograf ve video isteriz......
  • hayırlı olsun
    halen sayfada eski aracin resimleri var
    yeni aracin fiyatları var ama teknik ve donanım ozellikleri yok
    comfort ve plus icinde donanim olarak neler var
  • evet arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Araçların teknik özellikleri ve donanımları ile ilgili yeterli bilgi bulamıyoruz bir türlü sizlere verilmiş bir donanım listesi yada benzeri varsa bizimle paylaşırsanız harika olur. tabii resimleri de en kısa sürede bekliyoruz.
  • Arkadaşlar ben kataloğu aldım ama tarayıcımda sorun var..
    Sorusu olan olur ise yanıtlayabilirim..
    Ancak,

    Sizlerden ricam..
    Yeni Opel Astra dan donanım olarak üstün olan Yeni C4'ün 2'sinide test edenler için özellikle sürüş konforu ve astradaki 1.3 motorun vergi avantajı dışında,
    kullanımda o kasayı kaldırıp kaldırmadığı konusunda görüşlerini belirtebilirler mi acaba?
    Şu astranın ön konsolu çok etkileyici buda insanda acaba sürüş konforuda mı aynı düşüncesine itiyor..
    Bu sebeple henüz 2 sinide test edemediğim için arada kalıyorum..
    Şimdiden Teşekkür Ederim..
  • Arkadaşlar teşekkür ederim. Renk sıkıntısı olduğundan vede aracın henüz reklam lansmanı yapılmadığı için teslim alamadım. Alınca resimleri koyarım.
    Aracı 2 sefer test ettim. Hem öncesinde Astra kullandım 1.3 plus, Megane ı inceledim,Golf ü inceledim ve daha öncede kullanmıştım zaten. Tek kelime ile C4 "FARKLI"

    Astra iç hacim ve malzeme kalitesi yönünden çok sorunlu,aracın içinden çıkasım geldi,çok basık,camlar ufak,arka diz mesafesi az. Motor performansına gelince nihayetinde 1.3 T dizel bir motor ve yeterli gelmediğini 1.6 112 HPHDI aracı test ettikten sonra rahatlıkla anlayabilirsiniz. Ayrıca enjoy plus pakette yok yok diyorlar klima manuel mesela. Nerde bunun plus ı? İçerisine bininde kokusuna bakın Astra müthiş plastik kokuyor,C4 ise kumaş ve deri.

    Megane zaten kalite olarak çok geride. Teste bile gerek duymadım. DCI motoru artık baydı.

    Golf aynı donanımda fiyatı uçmuş durumda neredeyse 60.000 TL ye gelecek ve 2012 kasa değişecek tekrar. Golf 1.6 TDI 105 HP kullandım,otobanda 190 gördüm ve rüzgar sesi motor sesi noluyo dedim,maalesef güven vermedi.

    C4 iç dizayn ve sessizliği ile sanki benzinli ve hatta 2 kere de sordum yanımdakine. Ayrıca sınıfının en geniş bagaz hacmini sunuyor, 408 Lt. İç hacmi, arka diz mesafesi çok başarılı. Astra orta konsol tıpkı auris gibi insanı müthiş sıkıyor ve çok kaba ve karmaşık. Okadar düğme var sanırsınız uçak ama bir dijital kliması bile yok enjoy plus paketin,ne demek istediğim sanırım açık.

    Ayrıca bakım aralıkları C4 için 20.000 Km de bir ve triger 180.000 km sonra değişiyor. Garanti süresi uzatılabiliyor fakat opelde paranla bile uzatamıyorsun. Citroen 2+2 toplam 4 yıl yaparsan 317 Euro+KDV ve bence değer.

    C4 sınıfının çitasını çok yukarı çekti ve bence A3 seviyelerindedir. İnceliyen test edin hak vereceksiniz.




  • gittim ben de inceledim. otomatikleştirilmiş manuel vites olayı kafamı kurcaladı biraz. toyotadaki bu tip vites cok kotuydu. sanki biri senin yerine debriyaja basıp cekiyor vites degiştirirken. c4de vites değişimleri nasıl acaba. bu arad liste fiyatı 112 hp confort manuel 42.850 + plus paket 3.000 + metalik renk 800 46.650 ediyor. Size 45.000e verdiler demek. İnternet sitesinde ssadece fiyatlar var. Donanım kataloğunu aldım. Confort plus nerdeyse Exclusive gibi birşey. Eksi olanlar. - Renk ayarlı gosterge paneli - 230v priz - arka kol dayama - yarı deri döşeme - park yeri mesafe ölçüm - ön park sensoru - mesajlı on koltuklar - opsiyonel navigasyon. confortta opsiyonu yok.
  • otomatik vites kolu cok kucuk. ama madem boyle kucuk yapacaklar biraz daha tarz olabilirdi. gecişleri de çok sert. malzeme kalitesi olarak iç mekan bence gercekten 10 numara. direksiyonun ortasının dönmesi de guzel bence. sabit olması hoşuma gitmemişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsender

    gittim ben de inceledim. otomatikleştirilmiş manuel vites olayı kafamı kurcaladı biraz. toyotadaki bu tip vites cok kotuydu. sanki biri senin yerine debriyaja basıp cekiyor vites degiştirirken. c4de vites değişimleri nasıl acaba. bu arad liste fiyatı 112 hp confort manuel 42.850 + plus paket 3.000 + metalik renk 800 46.650 ediyor. Size 45.000e verdiler demek. İnternet sitesinde ssadece fiyatlar var. Donanım kataloğunu aldım. Confort plus nerdeyse Exclusive gibi birşey. Eksi olanlar. - Renk ayarlı gosterge paneli - 230v priz - arka kol dayama - yarı deri döşeme - park yeri mesafe ölçüm - ön park sensoru - mesajlı on koltuklar - opsiyonel navigasyon. confortta opsiyonu yok.



    Evet plus paket ile exc. arasındaki farklar çok az ve artık excl. nirvana diyorum ben
    Plus çok iyi donanım sunuyor zaten exc gerek yok. Ayrıca start stop olayını bende pek akılcı bulmadım,sonuçta motor durup durup çalışıyor,bildikleri birşey vardır tabi. Neyse ben manuel alacapım. 45.000 fiyatı takaslı aracım içindi,peşin alsam 45.800 fiyat verdiler. Hesapta benim aracı daha yüksek saydılar gibi görünüyor Neyse yedik,3-5 için bu araç kaçmaz dedim,daldım.




  • hayırlı olsun. duz vites mantıklı bir seçim tabi. otomatikleştirilmiş manuel değil de dsg tarzı olsaydı o zaman dusunulebilirdi. sen nerden aldın bilmiyorum ama benim sordugum bayide bir tane 92hp dizel kalmıstı. bir sonraki parti mart 20den sonra gelcekmiş.
  • bende beyaz renk 1.6 e 112 hp mcp plus paketli gaziantep adım otomotivden aldım 47 tl bu fiyata bu klasmanda ve kalitede bende başaka bir araç bulamadım öncelile mareşal kardeşe hayırlı olsun diyorum allah kaza bela vermesin
  • başlıca özellikler aklımda kalan
    otomatik el freni
    otomatik katlanır yan aynalar
    yan aynalarda yer aydınlatması
    otomatik viraj aydınlatması
    kişiye özel ve ayarlanabilir hız sabitleyici ve sınırlayıcı
    kırmızı ışıkda veya v.s duruşlarda 3 sn içinde stop ediyor ve frenden ayagınızı çekince 1 sn de çalışan start sistemi
    çift bölgeli dijital klima
    direkiyondan kumandalı mp3 çalar
    bluetooht-harici giriş için usb
    orta konsolda sogutmalı bayagı geniş bir bölme
    arka park sensörü
    kararan iç dikiz aynası
    ayarlanabilir polifonik uyarı ses sistemi
    yagmur sensörü
    otomatik yanan farlar
    gündüz farları
    16 alaminyum alaşım jant
    deri direksiyon 4 cam otomatik
    2 adet kumandalı eşit özelliklere sahip anahtar
    ön sis farı
    joystik vites topuzu
    eco 1,6 112 hp çevre dostu bir ödüllü bir motor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efelaguna

    bende beyaz renk 1.6 e 112 hp mcp plus paketli gaziantep adım otomotivden aldım 47 tl bu fiyata bu klasmanda ve kalitede bende başaka bir araç bulamadım öncelile mareşal kardeşe hayırlı olsun diyorum allah kaza bela vermesin



    Teşk. efelaguna. Sana da hayırlı olsun. 47 çok iyi fiyat. Beyaz sanırım metalik farkı ödemiyor. Opak oluyor değil mi? Daha doğrusu fiyat neydi? 44.900 + Plus+ Metalik = 48.700 olur.

    Allah kaza bela vermesin.
  • teşekkür ederim allah sanada kaza bela vermesin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.