Şimdi Ara

Yeni C-max/Grand C-max (1000+ kullanıcı) (569. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.579
Cevap
83
Favori
1.028.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,

    Bir kaç gün içerisinde X paketli Titanyum donanımlı C-max alacağım kısmetse. X paket konusunda kullananlardan bilgi almak isterim.

    - Cam tavan ile ilgili her hangi bir sorun yaşayan oldu mu acaba? (Ses alması, su kaçırması, ses yapması vb.)
    - Elektrikli bagaj kapağı sorun çıkartıyor mu?
    - Normal araçlarda arka kapı kaplamaları öndekilerden farklı. Öndekiler yumuşak bir dokudayken arka taraf sert plastik. X pakette yer alan perdelerden dolayı kaplamalar farklı mı acaba? Yoksa onlar da mı sert?

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    2016 Titanium X var bende.
    Cam tavanın hiç bir problemi yok. Sadece yağmur yağdığında ses oluyor, bence rahatsız edici değil. O zaman da arkada çocuklar yağmuru gökyüzünü izliyorlar güzel oluyor. Tıkırtı, su kaçırma kesinlikle yok. Perde kullanılırken dikkat edilmeli, ileri geri giderken pencereler kapalı olmalı ve perde engellenmemeli, yoksa rayından çıkabilir, bozulabilir. Yoğun güneşte perde kapalıyken normal bir arabadan hiç farkı yok. Zaten tavan camı hem karartmalı hem de atermik yapıya sahip, içeride ekstra bir sıcaklık gözlemlemedim.

    AVM'leri sıklıkla kullanırız, elektrikli bagajı zorlayarak açtıkları veya kapadıkları oluyor, problem çıkarmadı.

    Kaplamalar maalesef sert.
  • dlevitas D kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Geçtiğimiz cumartesi itibariyle aracımı teslim aldım. Şimdilik memnunum. Ancak test ve incelemeleri izlerken araçta bulunan Sync 3 sisteminde klima kumandalarının olduğunu ve onların da sesle kontrol edilebildiğini görmüştüm. Ancak benim aracımda klima sadece fiziksel düğmelerden kontrol edilebiliyor. Şimdi çözümü var mı araştırıyorum. Ayrıca donanım listelerinde olmayan ısıtmalı direksiyon da hoşuma gitti. Keşke yanlışlıkla koltuk ısıtmayı da koymuş olsalardı :)
  • Benim araç SYNC II ile geldi, Sync 3'lerin C-max'e geldiğini bilmiyordum. Sync II ile klima sesle kontrol edilebiliyor. Hiç kullanmadığım bir özellik.

    Direksiyon ısıtmayı sevdiyseniz ön cam ısıtıcısını ve ekstra ortam ısıtıcısını kullandığınızda kesin beğeneceksiniz. Ön cam ısıtıcı harika çalışıyor, buz-kar kazıma derdine kesin çözüm getirmişler.

    Benim araç dizel, en soğuk havada bile 1-2 dakika içerisinde içeriye sıcak hava üflemeye başlıyor. PTC Heater adlı elektrikli bir ısıtıcı sayesinde. Aracınız dizelse sizde de olması lazım.
  • dlevitas D kullanıcısına yanıt
    2016 sonu ve 2017 C-max'ler Sync 3 ile gelmeye başladı. Ön cam ısıtıcısını henüz deneme fırsatım olmadı. Tahminimce iyidir. PTC heater standart donanım değil diye biliyordum ben. Sizde standart olarak mı geldi. Çalıştırılması için özel bir işlem yapılması gerekiyor mu? Yoksa sıcaklık ayarlarıyla kendiliğinden mi çalışıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dbahar

    Merhaba arkadaşlar, 12 yıllık ford kullanıcısı olarak geçen hafta 2016 stoktan kalma C-max trend (benzinli+manuel) alarak aranıza katıldım. Bugün mevcut multimedya sistemi yerine teknik serviste cyclone marka cihaz almayı ve taktırmayı planlıyorum. (http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=378) Bu cihazı kullanan, bilen veya tecrübe eden varsa görüşlerinizi rica ederim.
    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.


    Hocam hayırlı olsun. Aracı nereden ne kadara aldınız acaba?




  • Günal kullanıcısına yanıt
    https://www.etis.ford.com/home.do

    Vehicle sekmesine atlayıp şasi numaranızı (VIN) yazarak aracınızdaki tüm özellikleri görebilirsiniz.
    "With Supplemental Air Heater" yazıyorsa elektrikli ısıtıcı vardır. Internette çok bilgi var fakat ben şöyle gözlemledim: Dış sıcaklık azsa ve araç içerisini hızlı biçimde ısıtamayacağını düşünüyorsa devreye giriyor.
  • dlevitas D kullanıcısına yanıt
    Maalesef benim araç özelliklerinde görünmüyor elektrikli ısıtıcı. Hatta "Less Auxiliary Heater" ibaresi var. Fakat bunun yanı sıra, aracımda 2 usb + sd kart yuvası + aux girişi olduğu yazıyor. Ancak bendekinde sadece 2 tane usb girişi var. Yoksa Otosan gelen araçlar üzerinde değişiklik mi yapıyor?
  • Merhaba,
    Aranızda 2 çocuklu aileler var mı? Kısaca deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Oto koltuğu konusu, annenin arkada oturması vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BackConnect

    Merhaba,
    Aranızda 2 çocuklu aileler var mı? Kısaca deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Oto koltuğu konusu, annenin arkada oturması vs.

    Arka diz mesafesi yeterli. Bol bol değil(1.80cm boya kadar bol bol) ama yeterli.Ben 1.85 im, 2-3 cm mesafe kalıyordu, ön koltuğu kendime göre ayarlayinca. Oto koltuğu için isofix, arka koltukta 2 adet mevcut. Sıkıntı olmadan kullanılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Önceki mesajları okuyunca da bilgiler gördüm.
    Grande CMax veya C Max en uygun araçlardan biri gözüküyor çocuklu aileler için. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 23 Nisan 2017; 9:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BackConnect

    Teşekkürler. Önceki mesajları okuyunca da bilgiler gördüm.
    Grande CMax veya C Max en uygun araçlardan biri gözüküyor çocuklu aileler için. Teşekkürler.

    Zaten Renault MPV getirmeyi bıraktı, şu an SUV'lar daha fazla tercih edildiği için peugeot da MPV segmentini bıraktı. Citroen c4 Picasso, BMW 2 serisi, CMax ve Mercedes B serisi alternatifler. Cmax bence çok doğru bir tercih bu aralıkta. Tercih edecek olsam beni düşündürecek tek şey, ne kadar da hâlâ yakışıklı olsa, artik yenilenme zamanının yaklaşmış olması. Bu kasa 2010'da çıkmıştı. Makyajda 2015'de geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muselmansuffe M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aracı peşin 77000 TL'ye Ankara Otokoç'dan aldım. (2016 fiyatı)
  • Ben de sonunda 2013 1.6 TDCi Titanium X Paket + Navigasyon Paket + Tekno Paket aldım. Beyaz, 40 bin km'de.

    Henüz çok tadına varamadık, 375 km yol geldim Antalya'dan. Yaz gelse de uzun yol yapsak diyorum şimdiden. Allah olmayanlara daha iyisini nasip etsin.
  • muselmansuffe M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, kaça alabildiniz acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: delimavii67

    hayırlı olsun, kaça alabildiniz acaba?

    Sağolun. 74.
  • merhaba arkadaşlar. 2017 model cmax navigasyon paketi 6 ileri powershift ile araniza katildim. Sync 3 var yeni modellerde. Bu yuzden sdcard ve aux yok. wifi özelliği var. guncellemeleri ordan aliyor. fakat göremediğim bir durum vavar bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim. araç çalışır vaziyetteyken bagajı açamıyorum. Nasıl açabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serwet11

    merhaba arkadaşlar. 2017 model cmax navigasyon paketi 6 ileri powershift ile araniza katildim. Sync 3 var yeni modellerde. Bu yuzden sdcard ve aux yok. wifi özelliği var. guncellemeleri ordan aliyor. fakat göremediğim bir durum vavar bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim. araç çalışır vaziyetteyken bagajı açamıyorum. Nasıl açabiliriz?

    Hayırlı olsun. Otomatik vites izlenimlerinizi paylasirmisiniz? Vites geçişlerinde kararsızlık olduğuna dair yorumlar görmüştüm.

    Bagaj kapağına gelince, bagaj dugmesinden ve anahtardan açıp kapanmada sorun yoksa, sadece içeriden açıp kapanmada sorun varsa, yazılımsal bir hata olabilir. Servise gidin. Sorunu ucretsiz hallederler. Araç hareket halindeyken bagaj kapağı iceriden acilmiyor. Fakat dururken açılması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkürler. ben gayet memnunum 5 gün oldu. Açıkçası bir kararsızlığını görmedim 2017 yazılım farklılığı vardir muhtemelen. Arac calismiyorken bagaj acilmasinda bir sorun yok. arac calisiyorken p konumina almadan acilmiyor tabi bu bir sorun sayilmaz aslinda ama konsolda bir butonu yok diye şaşırdım. Var da brn mi göremedim onu da bilmiyorum. 300km yol yaptim karma tuketim 5.2 lt. Gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serwet11

    Teşekkürler. ben gayet memnunum 5 gün oldu. Açıkçası bir kararsızlığını görmedim 2017 yazılım farklılığı vardir muhtemelen. Arac calismiyorken bagaj acilmasinda bir sorun yok. arac calisiyorken p konumina almadan acilmiyor tabi bu bir sorun sayilmaz aslinda ama konsolda bir butonu yok diye şaşırdım. Var da brn mi göremedim onu da bilmiyorum. 300km yol yaptim karma tuketim 5.2 lt. Gayet memnunum.

    P deyden açılması güvenlik amaçlıdır. Konsolda bagaj butonu olması lazım. Siz görmemiş olabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.