|
Yeni BYD SEAL U, Avrupa'dan önce Türkiye'de satışa sunulacak
-
-
Elektrikliler için diyorlar "Evinde ve işinde şarj etme imkanı şart" diye ancak hızlı şarjla makul bir seviyede idare edilebiliyor. Bu plug in hibridler ise çok farklı. Sahiplerinin çoğu alıp neredeyse hiç şarj etmiyor ve o kadar ekstra ağırlığı ve sorun potansiyelini sırtlarında taşıyor. Fikir güzel ama popüler olacaklarını sanmıyorum. İkisinden de biraz yerine ya tam benzinli ya tam elektrikli tercih etmek gerek.
-
Plug in Hibritlerin en büyük problemlerinden biri çok yavaş şarj oranları idi. Şarj edilmezlerse de normal düz hibritten hiçbir farkları kalmıyor. BYD Seal U bu probleme eğilmiş ve 1 saatte tam şarj olabilen bir araca imza atmış. Diğer plug in hibritlerin çoğunda en yüksek hızlı istasyona bile takılsa desteklemediği için şarj süresi 5-6 saat civarında maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 25 Ocak 2024; 00:12:40 >
-
aga sen arkadan amerika! önden porş.
şu phev en mantıklı teknoloji gibi geliyor ama iki motor var bunda deyip dayıyorlar vergiyi, almak kısmet olmayacak herhalde.
18kw batarya iyiymiş. şimdi mild hibrit diye bişey çıkarmışlar bazı markalar, yarım porsiyon kw batarya koyuyorlar neymiş dur kalklarda destek olacakmış ama yol götürmezmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 25 Ocak 2024; 9:34:46 >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 - Machenike GX60 + // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b] -
bu arabanın normal toyota hibritten ne farkı da sorun potansiyeli daha fazla olsun? birebir aynı mazemeler var. sadece güçleri daha fazla ve ekstradan priz girişi. fazladan bir donanım yok. beni tek korkutan servis ağı ve sorun çözebilme süreleri.
-
Bu araçların vergisi TR de çok pahalı özellikle Çin menşeli araçlara uygulanan vergiler kabul edilebilir değil rekabet engellenmemeli rekabet kaliteyi artırır, zaten önce hybrid mild hybrid phey vs bunlar elekttikliden önce teşvik edilmeli bu konuda nissan şanslı ingilterede üretim tesisi var
-
burada kaybeden çin menşeili araç değil tr olur gibi, sadece çin pazarı bile bu markaları benim diyen araba markalarla benzer seviyelerde tutabilir, örneğin huawei, rekabet edememe durumlarına rağmen buraya getiriyorlarsa yine bildikleri bir şey vardır o da ayrı mevzu
_____________________________ -
Aracın ana motoru çok düşük. 96 HP nedir Allah aşkına? Böyle bir araçta en az 180-200 hp ana motor koyman lazım ki batarya bitse bile benzinli olarak sürücüyü performansta üzmesin. Jaecoo PHEV araçları bekleyecegiz artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
tr yi kobay olarak kullanarak avrupa pazarına hataları düzeltilmiş 1. kalite araçları yollayacaklar.
Navigasyon destekli, akıllı hibritler ne zaman çıkar acaba? Uzun yolda giderken mesela ileride yokuş varsa bataryayı ona göre ayarlayacak. Akıllı olacak. Yokuşa gelmeden gerekirse benzin motoru fazla devirlendirip enerjiyi depolayacak. Yokuş çıkışında bataryanın tamamını harcamış, inerken potansiyel enerjiyi depolayacak falan fişman. Artık enerjiyi daha verimli kullanabilecek hibritleri yapmaları lazım.
_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
yanlız trafikte bu dur kalk olayı mantıklı aslında sürekli şarj da oluyor bi yandan. Acaba BYD'nin bu teknolojisinde böyle bir durum söz konusu mu, yoksa sadece dışarıdan edilebilir pil mi var merak ettim.
_____________________________ " Beden ölür, çürür, cana bakın siz.
Kim kiminle yürür, ona bakın siz.
Bırakın dönsün dönme dolaplar,
Haktan hakikatten yana bakın siz. "
-
Ben mi yanlış anladım elektrikli şarjla şehir içi 110 km götürüyormuş. Elektrik bitince benzine geçiyormuş.
Eğer şehir içi elektrikle 110 km giderse çok iyi.
Şuanda normal elektrikliler 11kw ile şarj oluyor bu araç 18 kw ile şarj oluyorsa baya hızlı.
Daha detaylı bir inceleme lazım.
BYD CEO dan cevap: size de iyilik yaramıyor
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 - Machenike GX60 + // S24 Ultra 12/256 Tit Black //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b] -
Bu boyuttaki bir araca göre 96 beygir az olmuş.
Ana motoru elektrik motoru sürekli besliyor,yani 96hp ye hiç düşmüyorsun
Bu arabanın performansı fazlasıyla yeterli segmenti için.fakat motor kimin, parça servis konusu ne olacak onlar muamma
Tabi bir de 2 milyon gibi bir fiyata girerse kimsenin almayacağı mevzusu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
muadili DS7 nerdeyse 3 milyona satılıyor
2 veya altında olursa süper fiyat
Bu Çinliler umarım kâr yaptık yeter diyip yine gitmez
Servis ağı ve yedek parça işini çözler mi 🤷🏻♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 26 Ocak 2024; 22:14:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önden tamamen cayenne de, arkadan hangi araç olduğunu çıkaramadım.
Bahsettiginiz karma surus modlarini koymuslardir diye tahmin ediyorum ama bu kadar akilli olmayabilir secimi surucuye birakiyordur muhtemelen. 96hp motor duz yolda sabit hizda yeterli olur muhtemelen ama sehir icinde yokuslarda uzebilir.
plug-in hybrid yani hem icerden hem disardan sarj
aga sen arkadan amerika! önden porş. şu phev en mantıklı teknoloji gibi geliyor ama iki motor var bunda deyip dayıyorlar vergiyi, almak kısmet olmayacak herhalde. 18kw batarya iyiymiş. şimdi mild hibrit diye bişey çıkarmışlar bazı markalar, yarım porsiyon kw batarya koyuyorlar neymiş dur kalklarda destek olacakmış ama yol götürmezmiş. |
Benzer içerikler
- byd seal u dm-i kullanıcı yorumları
- byd mi chery mi
- byd forum
- byd gemisi
- byd seal 08
- byd tang 2026
- byd macaristan fabrikası
- 1000 km menzilli elektrikli araba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt