Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (247. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.056
Cevap
98
Favori
460.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @civcivx
    Merhaba net olarak söyleyeyim android te ekran yansıtması var tıpkı aplle car play gibi



    Enbüyük iyileştirme lerden biri ise ses tarafında yeni nesil nbt evo da standart hoparlör lerdende daha iyi ses duymak mümkün ses işlemcisi daha iyi özetle



    birde höperlör yükseltmesi yaparsak yeterli bir araç olur benim için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babasulta -- 17 Ocak 2017; 10:38:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arac ortalama ne yakiyor acaba az yakan bir dizel ile karsilastirildiginda cok maliyetli olur mu. Yeni 3008 ile x1 arasinda kaldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mdurman43 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    eski 3008 yeni x1 kullanıcısı olarak tavsiyem
    Yakıt önceliğiniz varsa ki herkesin var yeni 3008 i seçmenizdir.
    he yeni araç yolda kalmalar vs olur başınız ağırır mı ben 2-3 defa kalmıştım pejo bu sağı solu belli olmaz ama şans işi birazda.
    dizelden benzinliye geçmek bmw de olsa çok katlanılır değil bence. Gaza basmaya korkar oluyorsunuz.
    hanım izin verse bugün değiştiririm.
    ama konu şu bmw deki kalite ile yeni 3008 kıyaslanamaz.
    bmw apple gibi kaliteli peugeot samsung gibi.
    he donanım derseniz peugeot gayet başarılı bmw bu konuda çok zayıf.
    çin işi oyuncaklı kalitesiz oyuncaklar derseniz haklısınız.
    iki araçtada bir çok aynı nokta görebilirsiniz ama aralarında kalıte farkı var.
    cam tavanları karşılaştırın aynı gibi görünen ama bir birinden kalite olarak çok çok farklı iki benzer ürün göreceksiniz.
    sanki ikisini de aynı firma üretmiş ama biri a kalice diğeri c.
    aklınızı karıştırmak gibi oldu hangisi seçilmeli şimdi düşünün durun. Bizde de durum böyle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mdurman43

    Merhaba değerli x1 kullanicilari. Bu ay icerisinde x1 almaya niyetliyim ama opsiyon cok fazla oldugundan kararsiz kaldim. Mpaket bir x1 mi tercih edilmeli? Yoksa elektrikli hafizali ön iki koltuk isitmali ve confor erisim sistemi olan bir x paket mi(m pakette bunlar yok daha bos). Sizce? Bos bir m paket ve bu ozelliklere sahip x paket ayni fiyata geliyor

    Yakit onemli tabiki ama suan fiyatlar ucuk kacik oldu.X1 temiz 2.el alin derim yok illa sifir alinacaksa 3008 dusunulur.Yada 5008 bile beklenir diyebilirim.X1 guzel arac eşim kullaniyor genelde cok memnun.Burda amac şu olmali yillik kac km gidiyorsunuz.Mesela ayni marka icin konusuyorum dizeli atiyorum 20 bin daha fazla yillik ne kadar km yapip bu 20 bini kac yilda cikarabilirsiniz onu hesaplayin rakamlari ornek olarak verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer maddi imkan varsa ve çok fazla borçlanmayacaksanız kesinlikle X1 alın derim, iki aracı sadece maddi açıdan kıyaslayabilirsiniz, X1 yol tutuşuyla size sedan hissiyatını verecek. Şehir içi kullanımınıza göre 8-10 lt, şehir dışı 5-8 lt benzin yakıyor. Araç fiyatları inanılmaz hale geldi, 10 ay önce 180 bin TL'ye aldığım araç şuan 240 bin TL civarında, yok böyle bir piyasa... @Mdurman43



    Aracına yeni nesil NBT düşünen arkadaşlar bence doğru yoldasınız, aracı tamamen garantiden çıkaracağını zannetmiyorum, aracı hak ettiği kaliteye ulaştıracak bir girişim bu, bizim araçlar öyle kolay vazgeçilecek cinsten değil, bu yüzden keyfinize uygun hale getirip uzun yıllar binmek lazım diye düşünüyorum.



    Aracım şuan 10 ayda tam 15 bin km oldu, 1 yılı 17 bin kmde tamamlayacağım gibi görünüyor, eski araçlarıma nazaran inanılmaz bir km artışı oldu, benzinli araç çok keyifli ancak daha seri ve tutumlu olan 2000 cc dizel x drive de alınabilirmiş diye düşünüyorum, eski fiyatlar bu güne göre baya makul kaldı. Araçtan en memnun olmadığım nokta auto hold özelliği olmamasıdır, araçlarda sınıf farkını belirlemek için bu özelliği koymuyorlar, çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Peugeot 3008 gerçekten çok hoş olmuş. Aranacak tüm özellikler yüklenmiş.Yakıtta ekonomik. Ama 2. el değeri maalesef düşük. Peugeot 508 aracımın 5 sene önce değeri 80.000 TL idi. geçen ay 57.000 e satabildim.BMW de böyle bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. En azından alındığında ki değerini korur diye düşünüyorum. Bende tercihimi benzinli ve 3008 e göre fazla yakacak olmasına rağmen fayda maliyet analizi ile X1 den yana kullandım. Haftaya teslim alacağım inş.
  • fatihkirac F kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler, çok doğru bir karar vermişsiniz, kullandıkca bunu daha da iyi anlayacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esOess E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.20 i ile x1 hemen hemen ayni fiyat. 5.20 i kasa degistireceginden dolayi kampanya yapmislar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    2 ay once yeni kasa x1 aldim. Aractan cok memnunum ancak koltuklarindan hic memnun degilim.
    Otv ye yakalanmamak icin baldir destekli araci bekleme sansim yoktu ancak mevcut deri koltuklar asiri kucuk Ayni sekilde koltuklardan sikayetci olan arkadaslar var mi Varsa bir cozum bulanildiniz mi
  • AĞUSTOS AYINDA SIFIR AUDİ A 3 DİZEL SEDAN ALACAKTIM.122.000 TL PARA CIKARAMADIM GİTTİM 103 TL YE 2014 1.6 X1 ALDIM. BENZİN YETİŞMİYOR. ŞİMDİ FİYATLARA BAKTIM A3 SEDAN 176 KUSUR OLMUŞ. BİZİM X1 DEKİ FİYAT FARKI DAHA AZ OLMUŞ SANKİ. 15000 LİRA YUZUNDEN OCAGIMIZ SÖNDU. 24.000 CİVARI HASARSIZ X 1 FİYATI HAKKINDA BİLGİNİZ VARMI BEYAZ NE KADARA SATABİLİRİM.SAYGILAR....
  • isonil İ kullanıcısına yanıt
    Siz eski kasa almışsınız, tabiki tercih sizin ama yeni kasa oldukça revaçtayken eski kasa almak bence mantıklı olmamış. Eski kasa 2. Elde sizi daha da sıkıntıya sokacaktır, yeni kasaya oranla yakıt değerleri yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarii T kullanıcısına yanıt
    Koltuklar biraz küçük haklısınız, boyunuz uzun ve yapılı biriyseniz rahatsız edebilir, alışmak lazım. aracın iç hacmi geniş olduğu için bu eksiğini biraz olsun kapatıyor, baldır detekli spor koltuklar yanlardan da kavradığı için size daha da dar gelirdi. X3 ile kıyaslandığında iç hacimde çok fazla fark göze çarpmazken özellikle ön koltukların küçüklüğü göze çarpıyor, koltuğunuzu en yüksek konumda kullanarak bir nebze olsun bacaklarınızı daha rahat ettirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esOess E kullanıcısına yanıt
    Aldık artık yapacak birşey yok.Yeni kasa 140 lardan başlıyordu.:)zaten oraya cıkabilsem dizel audi alacaktım. Saygılar
  • esOess E kullanıcısına yanıt
    Uzun boylu bırısı degılım buna ragmen, koltuklar cok yetersız. Aracın iç hacmi, yakıt ve performans hepsı cok ıyı ancak koltuk olayını cozemzsem, aracı dahi değiştirebilirim
  • tarii T kullanıcısına yanıt
    Bu durum biraz da sınıf farkından oluyor, sonuçta X serisinin giriş aracı ve bir takım bileşenlerini düşük seviyede tutmak zorundalar. Yabancı kaynaklı forumda da koltuklar en çok eleştiri alan kısımdı, bana göre araçtaki en büyük eksik auto hold, genel anlamda bu kadar başarılı bir araçta auto hold olmalıydı, ancak sınıf farkı yaratmak için eklemiyorlar, sinir bozucu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aractan buyuk olcude memnunum ama hosuma gitmeyen ufak bir iki ayrintiyi de belirtmek istiyorum.



    Birincisi navigasyon! kucuk ekranli navigasyon bence yetersiz, bazen sacma sapan yollara sokarak yolu maalesef cok uzatiyor. Ayarlardan eco, hizli, kisa yol gibi secimler yapilabilse de ben 3-4 kere sinirlenip navigasyonu kapattim.



    Ikincisi yagmur sensoru bence biraz dengesiz calisiyor. Cok siddetli yagmurda normal hizda silecekler calisirken normal bir yagmurda kisa sureli de olsa cok hizli calistigi oluyor ki bu da sensorun alsinda gec algiladigini gosterir. Daha onceki araclarim audi a3 ve mercedes a180 de bu iki konuda x1 den daha basariliydi.



    Ayrica auto hold konusu da bence x1'in buyuk eksigi ki onceki aracim a180 de bile vardi bu ozellik. Uzun sureli isikta beklerden surekli frene basmak ya da park pozisyonuna almak zorunda kaliyorsunuz.



    Bunlarin disinda aracim 10 aylik surede 13500km oldu.

    Performansi cok basarili, ozellikle chiptuning den sonra bambaska bir arac oldu.



    Ortalama yakit tuketimi 8,3lt ve bunun yaklasik %70-80 lik bolumu sehirici kullanimi. 2000cc 263 beygir arac icin cok ideal degerler diye dusunuyorum.



    Aracin koltuklarini daha once de yazmistim ben baldir destekli spor koltuk kullaniyorum, boy 170- kilo 66 o yuzden herhangi bir problem yasamadim. Uzun boylu arkadaslar icin durum farkli olabilir tabi ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Foruma bilgi:

    Bu forumu Nisan 2013'de ben kurdum. Bu kasa X1'i Türkiye'de ilk alanlardan biri oldum.
    X1 benzinli otomatik 143 beygir aracıma yaklaşık 1 sene bindim.
    108 bine alıp 103 bine satmıştım.

    X1'den gelen paranın bir kısmını ev alma projesine aktarıp sıfır C4 dizel-otomatik confort plus Citroen'i Şubat 2014'de 59 bine almıştım.
    Belimi doğrultmam 3 sene sürdü ve C4'i geçen hafta 51.000 TL'ye sattım.

    BMW 2.16 D ve benzeri araçlara Nisan 2016'dan beri ilgi gösteriyordum. Ancak ÖTV artışı,kur farkı ve donanım artışı nedeniyle 117 bin TL'ye verdikleri 2.16 D'yi 160 binlere çıkarmaları nedeniyle değişik bir seçim yaptım.

    Geçen hafta yeni SUV 3008 aldım. Araç 1,6 dizel otomatik ve Active paket. Fiyatı 118.650 TL

    Herkese keyifli sürüşler.




  • egeliefe kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, sizin başlığı değiştirmemek için biz de buradan devam ettik, iyi de oldu, gayet uzun bir forum meydana geldi, keşke fiyatlar daha uygun olsaydı da yeni kasa X1 alabilseydiniz. Hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeliefe kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Eğer daha erken Türkiye'ye gelseydi 3008 benim de düşündüğüm bir araçtı. Sürekli haberlerini takip edip ne zaman çıkacağını araştırıyordum. Bu bekleme işi uzun sürünce X1'i tercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.