Şimdi Ara

YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.033
Cevap
97
Favori
458.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Run flat lastikler için kışın 3 psi yüksek basınç yeterli midir, yoksa farklı bir bilgisi olan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hiz gostergelerinin orda en allta genel bilgileri gorebildigimiz kucuk bir digital ekran var ama ortadaki buyuk renkli ekran uzerinde saat sicaklik gibi genel bilgileri gosteren bir anaekran goremedim, bilen varsa nerden setlenecegini soyleyebilir mi? Ana menu gorunuyor yolda giderken ki cok manali degil. Bir de spor gostergeler diye birsey buldum icinde tork ve guc gosteriyor ama ben eski aracimdan da alisik oldugum daha genel bilgiler iceren bir sayfa ariyorum.
  • Merhabalar,

    Ben 2014 veya 2015 model benzinli 1.6 X1 almayı düşünüyorum. 2014 ve 2015 X1 arasında ufak da olsa herhangi bir fark var mıdır?

    Forumda 80 küsur sayfa olduğundan herbir sayfaya bakmam çok uzun zaman alacağından, bana özet olarak farkları yazabilecek bilgili bir arkadaş arıyorum.

    Tabii bir de bu arabaların kronik sorunları varsa yazarsanız çok sevinirim.

    Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • xuraj X kullanıcısına yanıt
    Eger sorunuzu dogru anladiysam, sinyal kolunun ucundaki dugmeye her basista farkli bilgileri gosterge altindaki kucuk ekranda gosterir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba

    Bugün itibari ile 2014 Model Volvo v40 Dizel Powershift aracımı satmış durumdayım. Aklımda 2014 BMW X1 1.6 Sdrive almak var. Formu iki gündür okuyorum ve sanırım tüm mesajları okudum ama sizlerden yine yardım isteyeceğim.

    1) Almayı düşündüğüm araç 2014 Model Yılı 16.000 km de bir araç ve yine 22.10.2014 yılında tescil olup Borusan'dan trafiğe çıkmış ve sanırım bakım paketi ile alınmış bu paketin geçerliliği trafiğe çıkış tarihine bakılmaksızın 3 yıl mıdır (yani aralık 2016 da biter mi) yoksa ekim 2017 ye kadar devam eder mi?

    2) Yakıt tüketimi anladığım kadarı ile yüksek ama İstanbul Bahçeşehirde nispeten günlük 10 km civarında kullanılacak 10 lt ye razıyım ama daha da yükselir mi?

    3) Bu araçta bilinen kronik bir problem var mıdır?

    4) Araç olarak 100.000 TL civarında fiyat isteniyor ama sanırım 98-97 ye biter gibi boya ve hasar mevcut değil araçta comfort donanımı ile birlikte ışık paket ve büyük ekran mevcut ama x line değil fiyatı iyi midir.

    5) Araç üzerinde bulunan büyük ekran dvd de oynatıyor ama emniyet gereği hareket halinde duruyor. Bunu açtırmak mümkün mü ? Mümkün ise oynama sonucu garanti dışı kalma veya güncellenememe sorunu yaşanıyor mu ve en son maliyeti ne kadar olur.

    6)Aslında son yazdığımı başta yazmak gerekli idi :) Volovodan konfor anlamında memnun idik bunda sıkıntı yaşar mıyız. sert süspnasiyon sorun değil ama motor sesi ve uzun yol kullanımda yorar mı?

    Yukarıda yazdığım konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Belki bu sayede 35 imizden sonra küçüklüğümüzden beri istediğimiz BMW sahibi oluruz :)
  • Liva5361 L kullanıcısına yanıt
    Meraktan soruyorum 2014 dizel volvo satıp neden 2014 benzinli bmw almak istediniz acaba?
  • Jsp J kullanıcısına yanıt
    Iste o kucuk ekran cok kullanisli degil ve sadece surucu icin tasarlanmis bir alan. Herkesin gorebilecegi ortadaki buyuk renkli ekranda genel bilgilerin oldugu bir sayfa var midir onu merak ediyorum.
  • xuraj X kullanıcısına yanıt
    Diger modellerde de gormedim acikcasi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaker_ A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Volvo V40 tasarım ve kullanım açısından çok güzel bir araç fakat aracımız artık bize hacim olarak yetmemeye başladı. Birde aracın sizinde bildiğiniz üzere ford ile ortaklık yaptığı motor ve şanzıman yeni serilerde bulunmamakta. bu sebep ile değişime karar verdim. Fiyat fayda analizine göre (tabi bu benim için) 100.000 bandında artık doğru düzgün premium bir araç kalmadığı için yöneldim. Ayrıca volvo da araç içi gürültü maalesef fazla burda ayrı bir sorun olup birde maalesef bazı kronik sorunlarda artık baş gösterdi. Örneğin aracın devir daim pompası ve triger seti iki defa garanti kapsamında değişmek durumunda kaldı.
  • Jsp J kullanıcısına yanıt
    Biraz daha karistirinca birseyler buldum. Eger connected drive ozelligi varsa aracta zaten extra internetten content indirip gosteriyor arac sanirim. Bende olmadigi icin o paket sunu yaptim: Spor gostergeler diye bir menu var ayarlar altinda. Onun iki sekmesi varmis. 1. sekmede tork ve guc gosteren kadranlar cikiyor . 2. sekmesinde de lastik basinc degerlerini, dis sicakligi, saati ve o anda calan radyo istasyonunun ismini gosteren bir ekran cikiyor. Bu ikinci sekme isimi goruyor simdilik.
  • mercedes fiyat listesini kapatmış , bmw 'de nedir durum?

    muhtemelen donanımlı x1 180 bandından 195 bandına doğru yükselir diye tahmin ediyorum.

    galiba artık navigasyonlu opisyonlu bmw almak hayal olacak.
  • Aynen şuan BMW için de liste kapalı, artık araç sipariş etmek de tarih oluyor, bu sistem daha doğrusu sistemsizlik ile arpa boyu yol alamayız. Elimizde bulunan araçlar değerlense de kaybeden yine her zaman misliyle biz oluyoruz. Teneke kıvamındaki araçlar ülke insanına reva görülüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esOess

    Aynen şuan BMW için de liste kapalı, artık araç sipariş etmek de tarih oluyor, bu sistem daha doğrusu sistemsizlik ile arpa boyu yol alamayız. Elimizde bulunan araçlar değerlense de kaybeden yine her zaman misliyle biz oluyoruz. Teneke kıvamındaki araçlar ülke insanına reva görülüyor.

    Elimizdeki araçlar kullanırken değerli.Satmaya kalkınca ötv den önce alan adam ben zaten şu paraya aldım zarar etmiyorum mantığı ile aynı fiyata versem kullandığım yanıma kar kalır diyecek.Alanda siz bunu aldığınızda ötv düşüktü bu paraya ver diyecek.Yani burda tok satıcı olunursa anca öyle karlı olunur diye düşünüyorum.Yanlız bu ötv resmen Almanlara geldi.Ötv den en çok etkilenecek kesim Alman arabaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 25 Kasım 2016; 14:8:37 >
  • 1.5 motor x1 araca yaklasik ortalama 23 bin lira zam geldi sanirim. Bende aralik sonuna alacaktim, allahtan gecen hafta bitirmisim isi. O degil bir de kur farki binince 2-3 ay oncesine gore 35 bine yakin zam gelmis oldu araca. Durum gercekten vahim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esOess

    Aynen şuan BMW için de liste kapalı, artık araç sipariş etmek de tarih oluyor, bu sistem daha doğrusu sistemsizlik ile arpa boyu yol alamayız. Elimizde bulunan araçlar değerlense de kaybeden yine her zaman misliyle biz oluyoruz. Teneke kıvamındaki araçlar ülke insanına reva görülüyor.

    daha kur zammı da yolda şirketler kara kara düşünüyorlardır zaten ötv zammı var bir de kur farkını nasıl yansıtacağız diye.

    ağustos ayından beri zaten bir kur zammı yapılmıştı hatta bazi firmalar iki kez yaptılar.

    şimdi euro 3.6 bandını geçti artmaya devam ediyor.Avrupa birliği her açıklama yaptığında bir kademe daha artacaktır, daha amerika'da trump başa geçince de dolar artış gösterecek.Yıl sonu 4 e yakın değerler görürsek şaşırmayalım.

    ben GLA'yı bir iki sene kullanıp satar 1,9 bandında daha güçlü bir araca geçerim diye düşünüyorum , tabii eğer o zamana kadar ekonomi batmazsa..
  • Liva5361 L kullanıcısına yanıt
    1- 3 yıldır.3 bakım paketini kapsar.Ben de 2014 ekimde almıştım aralıkta son ücretsiz (3.)bakıma götüreceğim.
    2- Şehir içi 50-60 kuruş yakıyor.Genelde sport modda kullanıyorum.
    3- Şu ana kadar 27 bin km boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Saat gibi.
    4- Xenon far,hifi ses sistemi,bluetooth ve geri görüş kamerası yoksa normal.Bu donanımların olduğu bir araç bulabilirseniz daha güzel olur.Belki 8-10 bin pahalı olur ama daha güzel olur.
    5- Bilmiyorum
    6- Uzun yolda 150den sonra rüzgar sesi artıyor.Ama kullanımı rahat ve keyifli.Volvo mu bmw mi derseniz bence bmw.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut aracımı değiştirecektim X1 alacaktım. İşi yıl sonuna bıraktım. Yıl sonu indirimlerden uygun fiyata almayı planlıyordum. ÖTV atışı ve kur artışı nedeniyle almaktan vazgeçtim. Bu Borusan/Kosifler sonra da BMW ve Almanya'nın sorunu. Almam kardeşim binmem olur biter. Kapitalist dünya, kar kazanç elde etmek için kurulmuş ticari firma kardeşim bu da. Her malın ederi var. Keşke herkes birlik olsa keşke herkes bir çatı altında birleşse de "kardeşim biz bu ÖTV'yi ödemeyecez bu Arabalar bu para etmez" dese. Toplumsal olarak bilinçli olsak.

    Yukarıda kardeşlerin yazdığı gibi, ötv artışından önce alınan araç / ötv artışından sonra alınan araç diye 2.el piyasası oluşur diye düşünüyorum. Herkes enayi değil kardeş eski araçta, 2.elde ötv artışı mı olur? ötv artışını sana niye ödesin? Yok öyle fırsatçılık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 kriz yılında eylül sonuna kadar ötv indirimi yapılmıştı.İndirimle o sene birsürü c180 kompresörler 70bin tlye alındı.1 Ekim 2009 da ötv indirimi bittiğinde sizin gibi ötv farkı ikinci elde olmaz diyenler yanıldılar.Malesef aynen ikinci elde de fiyatlar artmış ve piyasa oturmuştu.Passata bile 5bin tl zam gelmişti dün gibi hatırlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forges kullanıcısına yanıt
    O zaman ö TV indirimi vardı şimdiyse ÖTV artışı var farklı bir durum söz konusu ilerleyen dönemde ötv yüksek alınmış modellerin ikinci el satış durumunu hep birlikte göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.