Şimdi Ara

Yeni bir Xbox adaptörü, tekerlekli sandalyeleri oyun kumandalarına dönüştürmeyi sağlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Xbox Adaptive Controller, Microsoft'un ürettiği ve tekerlekli sandalyedeki insanların  oyun oynayabilmeleri kolaylaştırmak için piyasaya sürdüğü bir üründür. Yeni bulunan bir adaptör ile insanların, elektrikli tekerlekli sandalye kontrollerini kullanalarak oyun oynamalarına izin veren yeni bir özel yapım eklentisi geliştirildi. Yardım kuruluşu AbleGamers ve ATMakers ortaklığında geliştirilen ürüne Freedom Wing Adaptörü adı verildi.



    Ayrıca Bkz.Twitter, iOS uygulamasındaki konuşmaları takip etmeyi kolaylaştıran yeni bir özellik sundu



    AbleGamers, oyunları engelli insanlar için daha erişilebilir hale getirmek için 2004'ten beri çalışıyor. Aslında AbleGamers, Eylül 2018'de piyasaya sürülen Xbox Adaptive Controller'ın gerçekten yararlı olmasını sağlamak için Microsoft ile çalışan gruplardan biriydi. Şimdi ise ürettikleri genel bir çevirici ile Xbox'ın bu ürününü daha kullanılabilir bir hale getiriyorlar.



    Freedom Wing, elektrikli tekerlekli sandalye ile Xbox Adaptive Controller arasında bir çeviri cihazı olarak hizmet veren küçük bir kutudur. Adaptör, tekerlekli sandalye operatörünün girişini sağlayan 9 pimli seri benzeri porta bağlanır ve daha sonra bu düğmeye basılarak Adaptif Denetleyici için kullanılabilir verilere dönüştürülür.










  • Güzel bir çalışma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu calısmayı gerceklestirlenlerden Allah razı olsun

  • Yanlış hatırlamıyorsam tek elini kullananlar için de özel bir aparat geliştirmişlerdi. Bu konuda takdir ediyorum Microsoft'u
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.