Şimdi Ara

Yeni Bir Scam Yöntemi Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir bu işin içindeyim gerçekten yaratıcı scam yöntemleri gördüm duydum başıma geldi.Bunlardan en kalitelileri Teamspeak üzerinden yapılandı gözümde.Ancak bugün bir arkadaş ekledi normalde kabul etmem ama steam profili falan düzgün 71 level bir cocuktu.Bu ara eseada oyun oynuyorum oyun bitince well played you are good player tarzı bişey yazdı ve 2v2 turnuvasına katılmak istediğini 10-15 dakika sürecek bir 2v2 maçında yardımcı olabilir misin diye sordu.Bizde o ara eseadaki arkadaşı bekledigimizden ötürü olur dedim kabul ettim ve oyun daveti yolladı bana.Girdiğimiz server aim_akcolt klasik topluluk sunucusunda oyuna girerken bişeyler indirdi sonra girdik servera fakat hareket edilmiyor.Meğer adamlar tuzak server kurmuş bana oyunun klasorundeki zipli dosyayı açmamı istedi.Esl.zip bir klasör indirtilmiş tabi yer mi anadolu cocugu rar ın icinde esl.exe isimli bir dosya.Yılların verdigi .exe uzantılı dosyaya tıklamama tecrubesiyle dosyayı sildim adamı bu produksiyon dan ötürü tebrik ettim ve engelledim akabinde reportladım.Bu da böyle bi anı 3-5 kişi okur denk geldiginde kurtulursa bi sevaptır.

    Not: Normalde bunu yiyen enayiler olabilir mi diye düşündüm ama gerek forumun dolandırılma olayları gerek cs go yaş grubu olsun cevabım evet ile çekimser arasıydı bu yüzden paylaştım.



  • Birde şey var supreme biri eklemiş beni, oynayalım dedi tamam dedim illa bi program var onu yükle ts tarzı diyor ordan konuşacaklarmış indir indir ısrar ediyor oyuna başlamadılar bi şüphelendim baktım netten scammış buna da ilk defa rastgeldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi çok ilerlettiler,dikkat etmek lazım bende ilk defa gördüm bu yöntemi. Sağolun bilgilendirme için
  • Normal oyunda takılıyorum Dragon Lore falan elimde millet gördü istiyor. Dragon Lore nayyyysss falan. Rankı LEM biri ekledi lobiye çağırdı. Dedim ben rekabetçi atmam işim oluyor çıkarım olmaz.


    1 kişi eksik gel dedi. İyi bakalım dedim ts var mı dedi var dedim diğerleride soruyor yalandan ip password diye.


    Ama server adresi tuhaf yani anladım ip password yazdım update ts3 dedi. Rar dosyası ve exe uzantılı olduğu için dedim çakallık var.


    Hemen hesabımdan çıktım boş bi steam adresime girdim update için tıkladım steam yabancı oldu giriş ve password ekranı geldi. Tabi oraya epey bişey yazdım aramızda sır


    İşin özü çakallar ama biz yemeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.