Şimdi Ara

Yeni bir oyun önericek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görselleri ,kasılması iyi olan son lwle kadar azimle oynayacağım bir oyun arıyorum. Kasmanın yanında pvp,savaşlardan zevk almak istiyorum. Oynadığım oyunlar;
    Knight, Hero online , World of Warcraft , SUN , Rappelz , Metin 2 (iğrenerek söylüyorum ne o hileler öyle) , RoM , Zu Online...

Oyunda çin karakterler , çin öğeleri olursa iyi olur. Yardımınız için teşekkür ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shirt

Görselleri ,kasılması iyi olan son lwle kadar azimle oynayacağım bir oyun arıyorum. Kasmanın yanında pvp,savaşlardan zevk almak istiyorum. Oynadığım oyunlar;
    Knight, Hero online , World of Warcraft , SUN , Rappelz , Metin 2 (iğrenerek söylüyorum ne o hileler öyle) , RoM , Zu Online...

Oyunda çin karakterler , çin öğeleri olursa iyi olur. Yardımınız için teşekkür ediyorum...

RoM'u hala oynuyormusun? oynamıyorsanda niye bıraktın?

Soruna cevap olarak:Çin öğeleri istiyorsan en iyi oyun Perfect world'tür dostum.Oyun çin mitolojisi kaynıyor level atlamak zor değil ve questler çok eğlenceli.Grafikler hem mükemmel detaylı hem bilgisayarını kasmayacak şekilde ayarlayabiliyorsun.Ayrıca oyunda uçma bile var ! ^^ 30 level'e geldiğinde Uçan mount'lar alıyorsun.Oynadığım en güzel mmo'lardan biri.(1ncisi lineage II).Birsürü zindanlar var.Level atlamayı kolaytıran günlük boss kesme questleri var var dolu var :D mutlaka oynamalısın bu oyunu

• http://forum.donanimhaber.com/m_37556287/tm.htm Warriors of the 3 Kingdom kesinlikle tavsiye ederim. Mousesiz oynanan kombolu oyun.
  • Twelve Sky 2. Çin öğeleri bulunuyor ve PvP si zevkli. Nam-ı diğer Karahan. Grafikleri iyi değil onu söyleyeyim.
  • Uçma hero onlinede var , RoM'da büyücüleri çok abartmışlar o yüzden sevmedim...
    Pervecft World bende yüklü bir türlü patchler yüklenmedi onunlar Warriors of the 3 Kingdom'u denerim yorumlarınız için teşekkürler
  • Başka bir oyun var mı önericek?Perfect world ms'nin patch olmadı bir türlü
  • quote:

Başka bir oyun var mı önericek?Perfect world ms'nin patch olmadı bir türlü

MS'yi salla international'ı oyna.ben ondan oynadım gayette güzel hatta şimdi yeni expension pack geldi.Yeni classlar var.Hero online'de uçma yok sadece hızla koşma var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Bir oyun arıyorum..
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç 80 lwle geldin mi?Hatta sen oyunda E tuşuna basınca 8Dan'dan önce kullanamassınder.O uçma işte.
  • quote:

Hiç 80 lwle geldin mi?Hatta sen oyunda E tuşuna basınca 8Dan'dan önce kullanamassınder.O uçma işte.

Perfect world'de 30 levelden sonra uçuluyor hem havada pvp bile var ama yerde yapınca daha güzel oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.