Görselleri ,kasılması iyi olan son lwle kadar azimle oynayacağım bir oyun arıyorum. Kasmanın yanında pvp,savaşlardan zevk almak istiyorum. Oynadığım oyunlar; Knight, Hero online , World of Warcraft , SUN , Rappelz , Metin 2 (iğrenerek söylüyorum ne o hileler öyle) , RoM , Zu Online...
Oyunda çin karakterler , çin öğeleri olursa iyi olur. Yardımınız için teşekkür ediyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: Shirt
Görselleri ,kasılması iyi olan son lwle kadar azimle oynayacağım bir oyun arıyorum. Kasmanın yanında pvp,savaşlardan zevk almak istiyorum. Oynadığım oyunlar; Knight, Hero online , World of Warcraft , SUN , Rappelz , Metin 2 (iğrenerek söylüyorum ne o hileler öyle) , RoM , Zu Online...
Oyunda çin karakterler , çin öğeleri olursa iyi olur. Yardımınız için teşekkür ediyorum...
RoM'u hala oynuyormusun? oynamıyorsanda niye bıraktın?
Soruna cevap olarak:Çin öğeleri istiyorsan en iyi oyun Perfect world'tür dostum.Oyun çin mitolojisi kaynıyor level atlamak zor değil ve questler çok eğlenceli.Grafikler hem mükemmel detaylı hem bilgisayarını kasmayacak şekilde ayarlayabiliyorsun.Ayrıca oyunda uçma bile var ! ^^ 30 level'e geldiğinde Uçan mount'lar alıyorsun.Oynadığım en güzel mmo'lardan biri.(1ncisi lineage II).Birsürü zindanlar var.Level atlamayı kolaytıran günlük boss kesme questleri var var dolu var :D mutlaka oynamalısın bu oyunu
Twelve Sky 2. Çin öğeleri bulunuyor ve PvP si zevkli. Nam-ı diğer Karahan. Grafikleri iyi değil onu söyleyeyim.
Uçma hero onlinede var , RoM'da büyücüleri çok abartmışlar o yüzden sevmedim... Pervecft World bende yüklü bir türlü patchler yüklenmedi onunlar Warriors of the 3 Kingdom'u denerim yorumlarınız için teşekkürler
Başka bir oyun var mı önericek?Perfect world ms'nin patch olmadı bir türlü
quote:
Orijinalden alıntı: Shirt
Başka bir oyun var mı önericek?Perfect world ms'nin patch olmadı bir türlü
MS'yi salla international'ı oyna.ben ondan oynadım gayette güzel hatta şimdi yeni expension pack geldi.Yeni classlar var.Hero online'de uçma yok sadece hızla koşma var.