Şimdi Ara

Yeni bir okula yeni bir sınıfa alışmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 2 . Doneme buyuk ihtimal yeni okulumda baslayacagim ( Meslek lisesindeyim duz liseye geciyorum ) Simdi arkadslar benim icin problem alismak ozellikle ilk gun gittim ne diyecegim siniftakilere falan nereye oturacagim diyelim bos sira falan yok cok kafama takiliyor birde bu okulda kizlarda var meslekte hic kiz olmadigi icin kizli ortamlarida unuttum hayli nasil alisacagim nasil ilk gun gececek arkadaslar biraz yardim edermisiniz tavsiye - onerilerinizi bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İllaki boş sıra vardır boş bir yer otur illaki birisi selam ben xxx filan der yaşandı onaylı

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Iste onu yapmaya utaniyorum mesela daha ilk gun ne diyecegim ben yenimi geldim diyecegim ne yapacagim cok dusunuyorum

• Up
  • İlla onların gelmesini bekleyeceksin diye bir şey yok. Derse katıl yada yazı yazdırırken hoca hocam birdaha söylesenize de güvenin gelir. Sonra baba nabüün olursun sınıfla. Tabi herşey sende biter
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Sorun orada utangacim nasil ilk adimi atacagim ozellikle daha ilk gun ne yapacagim ?

• Meslek lisesinde normal sayılan şeyler orada anormal karşılanabilir dikkat et

• HR Creative kullanıcısına yanıt
    Evet haklisin sanirim bende onu dusunuyorum meslek ile duz un ortami farklidir illaki ama nasil ?

• Hocam bizim sinifa 4 kisi gelmisti gecen sene.

Bir tanesi asiri sessizdi hic konusmazdi tenefuste ayaga bile kalkmazdi sonra bakti ki diger yeni gelenler muhabbet kuruyor bizimle takilmaya basladi samimilesti zamanla

2. de kosede otururdu ama takilirdi bizimle sonradan acildi o da 1.ye gore daha hizli oldu.

3. merhaba ben xx diye atladi hemen yanimizda durmaya basladi biraz garip olsu ama sakaya falan vurunca agzi laf yapinca cabuk kaynasti

Son olarak da geldigi gibi tanisan arada bizle tanisip arada kendi sirasinda susan bir tip vardi.en iyisini bu yapti bence

Sonuc olarak herkesle kaynasacaksin ama ilk izlenimi iyi verirsen daha cabuk konusmak isterler senle her sey sana bagli
  • Hocam sence ne yapayim onerin nedir ?

• Duz lisede serseri it kopuk ne ararsan var. Eger adam akilli bi giris yapmazsan ertesi gun milletin oyuncagi olursun.

Onun yerine orta okuldayken derslerine calissaydin efendi cocuklarla birlikte bi sinifta olurdun. Gelecegin suclulariyla degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 1 Ocak 2017; 10:13:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabilecek bisey yok hocam artik ileriye bakacagiz
    Serseri yuvasi demissin Buranin en buyuk en serseri meslek lisesindeyim pek bir soun olmadi orada duz lise ordada pek olacagini sanmiyorum ayrica kizlarda var .

• Meslekten düz liseye nasıl geçtin
  • kaçıncı sınıf
  • 10

• Mudur yardimcisina gitmek istedigimi anlattik nakil islemleri Ocakta dedibu haftada basvuruyu yapacagim bu kadar.

• Okula erken git erken gelenlerle bir tanis.muhabbet yururse zaten erken gelenlerle sonradan gelen birkac kisi de muhabbete katilir onlarla da tanisirsin.

Sonradan gelen birkax kisiyle tanisali mdersin vs vs gerisini akisina birak.en onemlisi rahat ol
  • Sinifa moon walk yaparak gireceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.