Şimdi Ara

Yeni bir mega holdings olayı daha mı ? (ÇİFTLİK BANK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir yakınımın kredi çekerek 20 bin tl yatıracağını öğrenmemle haberdar olduğum site. site hakkında yaptığım araştırmaları kimse mağdur olmasın diye paylaşıyorum:



    1- şirketin sermayederi kktc menşeili fame game software ltd. adlı firma. bu firmanın sermayesi 100.000 usd ( buradaki şirketin ise sermayesi göz boyamak için 200 milyon tl) yani 100.000 usd sermayesi olan bir şirket burada 200 milyon tl'lik bir şirket kuruyor :) neyse bu şirketin sermayedarı da yine yolda görseniz ensesine vurup ağzındaki lokmayı alacağınız tipteki mehmet aydın 80% ve fatih aydın 20%. yahu manisada yaşayan mehmet aydın nedense kktc'de firma kuruyor. ve buradaki a.ş.'de kktc vergilendirmesine ve kanunlarına tabi oluyor. (bu arada sözleşmede kktc ibaresini kaldırmışlar mevcut vergi kanunlarına göre demişler. bu bile art niyetlerini gösteriyor)



    2- çiftlik bankın kendi web sayfasında evraklarım altında yayınladığı son 3 tapuda çiftlik bilgi işlem ... ltd şti diye yeni bir firma görüyoruz. bu firma yine 100% mehmet aydın'ın ortak olduğu 10.000.-tl sermayelik bir şirket. birden işleri küçültüyor ve tapuları da bu firma adına alıyor. ayrıca 200 milyon tl'lik bir firmadan bahsediyoruz. firma tesislerinin arsaları falan da mehmet aydın adına alınıyor. ne kadaaar kurumsal .



    3- bayilik dediği firmaların hepsi de yeni kuruluşlu (yani bayilik falan vermiyorlar, şirketi kendileri kuruyor) ve hepsinin sermayesinin de (fame game de dahil) 25%'i nakden ödeniyor. asgari yatırılması gereken sermaye. bu arada sermaye denilen şey de parayı bankaya yatırıyorsun, sonra da kuruluş sonrasında anında çekebiliyorsun. o nedenle 200 milyon tl sermayeler falan gözünüzü boyamasın. eğer ki boyuyorsa şöyle düşünün 20 yaşındaki embesil görünümlü çocuk o parayı nasıl buldu?



    4- web sitelerinin ssl sertifikaları 128 bit ve sahibi bölümünde ise "bu site, sahibi ile ilgili bilgi sağlamıyor" insanlar onbinler yatırıyor adamlardaki gevşekliğe bak.



    5- adamların haber diye yayınladıkları veya web'te arama yaparken gördüklerimiz şunlar.



    yeni şafak: buradaki bir haber değil, ilan!http://www.yenisafak.com/…ve-para-kazanin-h-2795908



    postatrakya:http://postatrakya.com/ web sayfasına bakın ilk haber mayıs ayında yapılıyor. çiftlikbankın haberi de nedense anasayfada ilk sırada yer alsın diye sürekli güncelleme yapılıyor. aynı zamanda fb sayfası da public figure olarak yer alıyor. son dönemdeki yayınlar haber gibi görünse de mayıs ayı öncesi paylaşımları saçma şeylerden ibaret. ayrıca web sayfasındaki künye bilgisi de boş geliyor.



    bloomberg tv: kendi yayınladıkları hariç hiç bir yerde böyle bi şey bulamadım . ve komik tarafı da fb sayfalarında 13:20'de kaçırmayın diye verdikleri haber 19.06'da :) kaçırmamak elde değil. ayrıca şu da 21.10.2017'deki bloomberg yayın akışı.http://www.haberturk.com/tv-rehberi/21/2017-10-23 . hiçbir yerde 21 ekim tarihli yayın akışına ulaşamıyorsun. bütün tarihler var ama 21 ekim yok. acayip ilginç .



    6- bu madde çok bi şey ifade etmeyecek ama adamların nasıl bir dolandırıcılık peşinde olduklarının kanıtı.http://www.itso.org.tr/…/uyelerimiz/uyelerimiz.html bu adrese girin fame yazın sonra detay bilgilere bakın. verdikleri mail adresi tam olarak şu: akp1453@hotmail.com :d:d:d



    neyse bu bilgilere sadece 3 saatlik yaptığım araştırmalarda ulaştım. uzun zamandır yazmıyordum aslında ama fb üye sayısını, görüntülenme sayısını görünce korkutucu geldi olayın boyutu.



    çevrenizde ciddi paralar yatırmayı planlayanlar varsa uyarın lütfen. hiçbir şüpheye yer vermeksizin tam anlamıyla dolandırıcılık bu. önce paralarınızı alacaksınız, ki siz paralarınızı aldığınızı böyle sosyal medyada paylaştıkça çember büyüyecek. ve büyük vurgunu yapıp, ortadan kaybolacaklar



    https://eksisozluk.com/ciftlik-bank--5241300?p=11

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle oluşumlar her zaman insanları dolandırmak için kuruluyor.



    Bilgi için Ssl de site sahibi ile ilgili bilgi görmemenizin sebebi EV SSL olmaması. 800 liralık ssl yerine 50-100 liralık ssl almaları. Farklı bir konu yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben neden para yatırmak isteyenleri engellediğimizi anlayamıyorum.Sadece kendimiz uzak dursak yeterli.
    Aynı Ak parti gibi oluyor önce bize kızıyorlar sonra kafayı duvara vurunca haklıymışsın diyorlar.
    Herhangi bir kazancımız , menfaatimiz yok.
    Geçenlerde motosikletime bindim tam çalıştıracağım baktım bir kedi yine böyle ilgilenmiyor havalarında bir güvercinin peşinde 2 dakika bekledim sadece düzenini bozmayayım diye bu çiftlikbank'ta benzer durum.
    İlk gelenler diğerlerini çarpacak ve hepsi aslında bundan haberdar sadece belki bizde birilerini çarparız diye giriyorlar sisteme(aynı ak parti gibi).Biz neden karışıyoruz ki ? Bırakalım doğal denge oluşsun.

    Asıl yazım :
    Hem üretim olmamasından şikayet ediyoruz hem üretecek adamları engelliyoruz , adamlar yola çıkmışlar en kötü tesisler kalır , tesisler ülkenin , bu tam bir ponzi şeması değil tavuk var bir kere tavuk önemli , et pahalı.Üretene destek olmak lazım.Allah üreteni sever , sonuçta cehapeliler bu arkadaşları açılışları dua ile Kuran ile yapıyorlar diye sevmiyorlar.Milli üretimin yanında olmalıyız , herkes elini cebine atsın az çok demeyelim para yatıralım.

    Selam ve Dua ile.




  • herkes uzun uzun yazmış ben kısaca söyliyim size olay ne

    Bu olay saadet zincirinin oyun haline getirilmişdir. bireyler az veya çok kazanır duruma göre değişir.

    Zincirin üst kademesindekiler her zaman daha çok kazanır.

    Yani bu anlamda para kazanmama yok herkes kazanıyor. Konu kimin ne kadar kazandığı.


    Ancak hatırlatayım saadet zincirleri dolandırıcılık sayılır. Ortada olmayan bir para üzerinden ekonomi yürütmektir. Yani saadet zinciri konseptli herhangi bir girişime dahil olmayın
  • Titanlar Saadetler Çakma bitkisel ilaç satanlar trollerini çok önceden salardi. Bunlar o kadar organize değil anlaşılan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.000 tl param olsa,1 yıl tarla kiralar bir kısmına kuzu, biraz tavuk ,kalanınada,Organik ürün serası yapar 1 yılın sonunda en az +7.000 tl cebime koyar yoluma bakarım.
    Adam 80 tl yatırdım 6 ay sonunda 160 tl aldım diye seviniyor la yazık.
    Kardeş ,onun yerine ekşi sözlük'ten 2 çaylak hesabı aç ,10 tane internetten veya kitaptan bilgi içeren girdi gir, 10 ayın sonunda 2 yazar hesabını benim gibi tanesini 200 kağıttan okut. Nasıl daha karlı değil mi

    Bizim milletin huyu bu.Kolay para kazanma olunca işin ucunda,ötesine berisine bakmaya gerek yok.O yüzden titan gider saadet gelir, o olmadı sanal çiftliği gelir vs.
    Heryerde oldugu gibi"Karlu iş"olduğunu söyleyen ahmaklarda türer ,hakaret etmeyide ihmal etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Ekim 2017; 12:21:20 >




  • Birde a kazanç plus var. Sermaye için vatandaştan 16 bin alıyor 34 bin ödüyor.Ben firma olsam bankadan 16 çekerim yüzden 10 faizle sene sonu bankaya 17-18 öderim.
  • mgora kullanıcısına yanıt
    ahahaha aynen
  • vay arkadaş adam ileriyi görmüş vallahi. o zaman mega holding'te çiftlik bank gibi olacak diyebilirmiyiz şu an
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    vay arkadaş adam ileriyi görmüş vallahi. o zaman mega holding'te çiftlik bank gibi olacak diyebilirmiyiz şu an

    eh biraz öyle oldu...insanlar hep yazdı uyardı ama basın bu işe çanak tuttu ...

    mega holdings de zaten yaptı yapacağını


    he bu arada bu da şişkonun ferrarisi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Mart 2018; 14:9:5 >




  • Şu savunanları buraya çağırsanıza

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    çiftlik bankı kullanıyorum . Deneme amacıyla 60 tlye tavuk aldım

    Aradan yaklaşık 5-6 ay geçti . Elime geçen para en az 100-120 TL
    Konuyu açan kişi sallamış baya.
    Hangi hayvanı alırsanız alın tam 4 ayda amorti ediyor. Sonraki kalan 8 ayda ise yatırdığınız paranın tam 2 katını alıyorsunuz . Yani 60 tl yatırdıysanız 1 yıl sonra 180 tl alıyorsunuz.

    Çık kandırıldık de şimdi.



    Hiç şaşırmadım paranı kaptırmana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    Yoo ben kandırılmadım . 60 lira yatırdım 130-140 tl aldım .
    Önce okumayı öğrenin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 21 Mart 2018; 17:53:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    Yoo ben kandırılmadım . 60 lira yatırdım 130-140 tl aldım .
    Önce okumayı öğrenin 😂😂😂

    ben senin 60 lira ile sınırlı kaldığına canı gönülden inanıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flowerhorn

    çiftlik bankı kullanıyorum . Deneme amacıyla 60 tlye tavuk aldım

    Aradan yaklaşık 5-6 ay geçti . Elime geçen para en az 100-120 TL
    Konuyu açan kişi sallamış baya.
    Hangi hayvanı alırsanız alın tam 4 ayda amorti ediyor. Sonraki kalan 8 ayda ise yatırdığınız paranın tam 2 katını alıyorsunuz . Yani 60 tl yatırdıysanız 1 yıl sonra 180 tl alıyorsunuz.

    Konudaki mesajıma beğeni gelince tekrar buraya baktım.
    Hocam geçen Ak partililer hakkında ön yargılısınız demiştiniz değil mi bana ?
    Maşallah büyük oyunu görüyorsunuz ama böyle üç kağıtlara kapılıyorsunuz.
    Yazık.
    Aynı bir tip var Türk Telekom Yönetim kurulunca gözünün önünde iddialar ortada ama lafa geldi mi mangalda kül bırakmıyorlar.(Hoş Ayda 100000 tl 'ye bende dayanamayabilirim)




  • CrystalCacik kullanıcısına yanıt
    İster inan ister inanma beni ilgilendirmez :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.