Şimdi Ara

Yeni bir hayata baslama istegi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butun herseyden cevremdeki insanlardan okulumdan
    oturdugum apartmandan mahalledem herseyden nefret ediyorum.Herkes benim uzerimde hersey bana baski yapiyor sanki
    bazi geceler bu gece oldugu gibi gozlerimi kapatiyorum ve tek birseyi dusunuyorum
    farkli bir sehirde hatta farkli bir ulkede yepyeni bir hayatim varmis
    cevrendeki insanlarin sana verdigi acilar beyninden teker teker silinmis gibi yuzum guluyormus
    gozlerimi aciyorum ve yine o lanet hayat lanet olasi insanlar hic bitmeyecekmis gibi ebedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuzelAdam -- 10 Mayıs 2014; 1:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav zamanında misin ?
    Eğer sınav senesindeysen normal olarak olabilir

Ama simav senesinde degilsen bir özeleştiri yapman lazim belki bir yerlerde bir şeyleri yanlis yapıyorsun olabilir
    Profesyonel bir destek alip içindekileri rahatlıkla anlatman lazim ki çözüm bulabilesin

• Geleceğe bakarak , hayaller kur kendine hedef belirle .

Mesela ; okul bittikten sonra yeni zelendaya yüksek lisans yapmaya gideceğim . Oradan da birini bulur evlenirim , bambaşka bir hayatım olur . O hayat bambaşka olacaktır .

Ama bunun için şu anki zorluklara göğüs germeliyim . Gibi gibi .

Bol şans .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuz(Major)

Sınav zamanında misin ?
    Eğer sınav senesindeysen normal olarak olabilir

Ama simav senesinde degilsen bir özeleştiri yapman lazim belki bir yerlerde bir şeyleri yanlis yapıyorsun olabilir
    Profesyonel bir destek alip içindekileri rahatlıkla anlatman lazim ki çözüm bulabilesin

+ sonsuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.