Şimdi Ara

Yeni bir feminizim vakası daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/kadinkolektifi/videos/1234044926623040/

2 yorum gördüm birini bir kadın yazmış bende bu yorumlara aynen katılıyorum

Yorumumu silmişler, neden: çünkü zaten amaç "tacizi" cezalandırmak ya da kendi beyanlarıyla "özsavunma" filan diil, yaptıkları rezilliğin propogandasını yapmak.

tabi haklı olarak tonla insan tepki verdi bu duruma, yapılanın yanlış olduğunu söyledi. Ne yaptılar, yorumları kaldırdılar. neden, retoriği güçlü karşı söylemler işlerine gelmedi de ondan.

umarım diyorum, umarım o çocuk sizler hakkında hem savcılığa gidip şikayetçi olur, hem de dekanlığa dilekçe verir. kendini otorite sanıp millete kafanıza göre ceza kesip bir de utanmadan teşhir etmek için videosunu çekip meskun mahalde yayınlamanın ne demek olduğunu görürsünüz

Yeni bir 'feminazizim' vakası daha. Kolektifler arasında bu tür eylemler moda oldu; çünkü bu şekilde yapılan bir eylem daha çok ses getiriyor. İşin kötü yanı bunlar yüzünden 'feminizm' gibi değerli bir akımın adı kötüye çıkıyor.

Feminizm, kadının siyasal ve toplumsal haklar bakımından erkekle eşit olması gerektiğini öne süren ve bunu gerçekleştirmeye çalışan akımdır. adam dövmenin adı başka bir şey.

Ayrıca adam bu konuda suçlu bile olsa kişiye yapılanlar Tck'ya göre suç teşkil etmektedir.

Madde 86. - (1) kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Hakaret

Madde 125. - (1) bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis ve adli para cezası ile cezalandırılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçen seferki olaylarında "Bunlar daha iyi günler, daha kötüleri olacak" demiştim. Daha kötüsü oldu, artık ciyaklamaktan direkt şiddete geçtiler. Böyle giderse ileride daha da kötü olacak, artık karının teki taciz edildim dedi mi adamı içeri alacaklar.

şu kepazeliğe bak,sen kimsin de tacizcidir diye itham edip adamı okulunda dövüyorsun,şimdi o adam yıllarca o okulda nasıl kalacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Haberlerde erkek terörü diye bir haber verdi hemen arkasından bir kadın bilerek adamı arabayla ezmiş dükkana dalmış ama bunu normal bir haber gibi sundular.Önceki habere lanet okuyanlar o habere oh iyi yapmış demişlerdir kesinlikle.

Feminizm bir akıl hastalığıdır.Türk erkeklerine yani bize acıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 29 Mart 2016; 15:03:39 >
    Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ
  • Olay nedir

• Ben adam haklı mı haksız mı bilmiyorum o yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim. Gerçi genelde beyaz-siyah saflara değilde gri saflara inanırım. Ama feminaziler işin biraz mokunu çıkarmaya başladılar. Ben o çocuk olsam ve suçsuz olsam uçururum onları tekmeyle Madem eşitlik diye tutturuluyor. Erkek kadın ayırmadan bana vurana geçirme hakkım var.
  • Bu yapılan çok açık ve net hukuk ihlalidir.Bir kere o saldırıya uğrayan kişinin twitter mesajları internette dolanıyor.O kişi ortaya bir laf söylemiş şahsa yönelik bir hakaret yok.Yani ortada bir suç yok eğer twitter mesajları haricinde birşey varsa bilemem.Lakin ortada bir suç dahi olsa bunun cezası bu değil gider şikayetçi olursun.Bu ülkede iyi kötü bir hukuk sistemi var.Bir takım kişiler bir araya toplanıp kafalarına göre yargılayıp kafalarına göre ceza verip cezayı infaz edemez.Umarım o kişi gerekli makamlara şikayette bulunurda saldırganlar cezalandırılır.
  • Ya tamam tecavüzcüye falan rahat bırakmasınlar tabii ki ama yarın öbür gün biri bana iftira atarda aynı duruma düşerim diye ödüm patlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Ya tamam tecavüzcüye falan rahat bırakmasınlar tabii ki ama yarın öbür gün biri bana iftira atarda aynı duruma düşerim diye ödüm patlıyor.

Aynen adamı tacizci diye ilan ettiler nefret ediyorum bu feministlerden
  • Ben o erkeğin yerinde olucam bana el kaldıran o kızların ellerini kırardım. Eğer bir taciz var ise gider mahkemeye işini çözersin. Fiziksel müdahaleye karşı karı kız erkek merkek ayırmam çakarım ağzının orta yerine. Ne lan bu dağ başımı bura ? Çocukta tepki vermiyor ver kardeşim.. sana vuranlara göre kadın erkek güya eşit.. vericeksin karşılığını sende.. yazık olmuş.. ben çocuğun yerinde olsam madem tepki vermedi gider mahkemeye şikayette bulunurdum tek tek hepsinden.. bizim üniversite okuduğumuz zamanlar okul içinde bir taşkınlıkta 6 ay uzaklaştırma alırdık. Bu kızları cezalandırmalılar ayrıca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Dayak yiyen arkadaş haklıysa(ispatlı şekilde hani tehdit mesajları falan atmadıysa) ve birazcık akıllıysa bunlara maddi manevi tazminat davası açar,donlarına kadar alır

şu kepazeliğe bak,sen kimsin de tacizcidir diye itham edip adamı okulunda dövüyorsun,şimdi o adam yıllarca o okulda nasıl kalacak?

Muhtemelen haksız yere suçlanıyor fakat cidden tacizde bulunmuş olsa bile kızlar haksız. Başkasına vurmak, hatta böyle linç girişiminde bulunmak her koşul altında yasaktır. Oradaki cinsiyetler ve durum olaydan tamamen alakasızdır, ne olursa olsun orada şiddet uygulayanların hepsi şikayet edildikleri takdirde yargılanacaktır.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.