Şimdi Ara

Yeni bir Chrome deneyi ile tarayıcı üzerinde mobil cihazı kumanda olarak kullanabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Chrome adlı tarayıcısı ile yıllardır pazarda liderlik kovalayan ve farklı projelerle tarayıcının gücünü ortaya koymaya çalışan Google, yeni bir proje ile karşımızda.




    Google Japonya tarafından geliştirilen World Wide Maze, Chrome'un çapraz platform senkronizasyon özelliğini kullanarak tarayıcı üzerinde mobil cihazı kumanda olarak kullanmanızı sağlıyor.




    World Wide Maze, herhangi bir internet sitesini işleyerek sanal ortamda bir oyun platformuna dönüştürüyor ve oyundaki topu mobil cihazınız ile kontrol ederek puan toplamaya çalışıyorsunuz. 




    Site üzerinde istediğiniz adresi girdikten sonra, Chrome tarayıcılarınızı eşleştiriyorsunuz. Mobil Chrome sürümünde Diğer Cihazlar kısmında World Wide Maze eşleştirme seçeneğini tıkladıktan sonra artık oyuna başlayabiliyorsunuz. İsterseniz barkod veya link yoluyla da eşleştirme yapabiliyorsunuz. Mobil cihazınızı yön verme, ilerleme ve zıplama işlevleri için kullanabilirsiniz. Ayrıca klavyeden de kontrol mümkün.




    Teknoloji, tarayıcıdaki kontrol elemanlarını doğrudan telefona aktarıyor. Ancak bağlantı durumuna göre kontrolde gecikmeler yaşanabiliyor. Ayrıca her site oyun için uygun değil.




    World Wide Maze çok iddialı bir oyun olmasa da Chrome tarayıcısının yeteneklerini göstermesi açısından ilginç ve bu konudaki potansiyeli de gözler önüne seriyor.







     

     








  • İnanılmaz bir şey! :D Kesinlikle deneyin, çok ilginç bir deneyim. Kafiyeli oldu. Ama biraz gecikme var tabi.

  • Bu iPhone için çok yararlı bir proje olacak!

  • Harika bir deneyim. Firefox'taki gibi web sayaflarının div'lerini katman katman ayırıp oyun platformu haline döünüştürüyor ve tarayıcılar arası anlık veri iletişimide sanırım websocket üzerinden yürüyor. Harika olmuş.

  • Güzelmiş :))

  • Adres eklemek çok mu zor?

    http://chrome.com/maze/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.