Bildirim
Yeni beste(Yarın maça gidecekler dikkat)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Normal versiyonu daha güzel değiştirilmiş biraz ama bu haliylede güzel -
Bu yeni beste değil eski bi beste ama olsun ezberlemenizde fayda var -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
Bu yeni beste değil eski bi beste ama olsun ezberlemenizde fayda var
Ben ilk defa dinliyorum 2010 yapımıymış gerçi neyse çoğu kişi bilmiyormuş stad da söylenmeye falan başlanırsa kalmayın diye dedim -
Ben çok beğendim.Hatta maça gidesim geldi.Bursaspor maçı için sabırsızlanmaya başladım. -
olmamış -
Yeni beste değil, yanılmıyorsam 2010 yılından beri var olan bir tezahürat.
Ayrıca stada takımı ateşlemeye mi geliyorlar, yoksa ağıt yakmaya mı? Bu nedir arkadaş ya. -
Bence gayet güzel. Çarşının fazlasıyla 'ağıt' gibi tezahuratı var ve doğruyu söylemek gerekirse gayet güzeller. Ayrıca takım ateşlemekten kastın "Saldır Galatasaray" "Haydi cimbom Haydi" "Bu taraftar için oynayın" tarzı tezahuratlarsa seni bilmem ama bana çoktan gına geldi. Ayrıca bence bu tezahurat nevizadeden bile daha güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Ayrıca stada takımı ateşlemeye mi geliyorlar, yoksa ağıt yakmaya mı? Bu nedir arkadaş ya.
Her bestenin stadda dakikalarca söylenmesi gerekmiyor ki ? Nevizade gibi skoru garanti altına aldığımız maçların son dakikalarında söylenebilir bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Ayrıca stada takımı ateşlemeye mi geliyorlar, yoksa ağıt yakmaya mı? Bu nedir arkadaş ya.
+1 ya rezalet bu tribün liderleri.bu ne ya mıy mıy mıy tezahürat yapıyolar şöyle yapın gazlayıcı yüksek sesli hareketlide takım gaza gelsin -
Mesela milyonlarca bize aitmiş ama bizden çok fenerbahçe taraftarı stadlarda söylüyor.Çok yavaş da bir tezahürat değil söylenebilir aslında. -
quote:
Orijinalden alıntı: qutay
Bence gayet güzel. Çarşının fazlasıyla 'ağıt' gibi tezahuratı var ve doğruyu söylemek gerekirse gayet güzeller. Ayrıca takım ateşlemekten kastın "Saldır Galatasaray" "Haydi cimbom Haydi" "Bu taraftar için oynayın" tarzı tezahuratlarsa seni bilmem ama bana çoktan gına geldi. Ayrıca bence bu tezahurat nevizadeden bile daha güzel.
Çarşı'nın tezahüratları hiç de 'arabesk' tadında değil. Mesela geçen sene çıkardıkları gücüne güç katmaya geldik şahanedir. Onlar bununla da sınırlı değiller. Biz sadece Nevizade ile sınırlıyız, o da ahım şahım bir beste değil. (söyleniş tarzı olarak) Sanki 8x yavaşlatılmış gösterimde söyleniyor.
Takımı tempolu, hareketli, coşkulu tezahüratlarla ateşlemelisin. Küçük Emrah'ın albümlerinden parçalar seçerek, onu uygun tezahürat haline getirip takım maç yaparken söylenmemeli. Emek veriliyor, anlarım da bu acı çekişler nereye kadar gidecek?
-
bu ne yav meyhaneye çevirdiniz tribünleri
-
her zamanki rezalet marşlar arasına yenisi eklenmiş :( bayıltıcı bunaltıcı -
Olumsuz yorumlarn hepsinee katılıyorum...Daha güzel beste yapılamıyosa bunlarıda söylemeyelım...
Ayrıca EsEsin bandosuna bayılıyorum...Benim bile tvde izlerken tüylerim diken diken oluyo o coşkuya karşı...İllaki kafiyeli cümleler manalı manalı kelimeler kurmak gerekmıyo...Ooooooo ooooo oooo diye bağırman bıle yeterlı ama ateşleyecek biçimde ağıt yakar gibi değil... -
güzelde bunu ezberleyemezlerki sıradan maç izlemeye gelenler -
Bu ne ya, Takımı oynayacağı varsa oynamaz bu besteyle. -
abi bu ne be! çok arabesk.. -
quote:
Orijinalden alıntı: qutay
Bence gayet güzel. Çarşının fazlasıyla 'ağıt' gibi tezahuratı var ve doğruyu söylemek gerekirse gayet güzeller. Ayrıca takım ateşlemekten kastın "Saldır Galatasaray" "Haydi cimbom Haydi" "Bu taraftar için oynayın" tarzı tezahuratlarsa seni bilmem ama bana çoktan gına geldi. Ayrıca bence bu tezahurat nevizadeden bile daha güzel.
Emin misin ?
Benzer içerikler
- galatasaray kaptanları
- şampiyonlar ligi font tipi
- milenyum kupası
- barış manço hangi takımlı
- sakarya yetimhane ziyareti
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X