Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.725
Cevap
114
Favori
1.075.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biliyorum ama benim tüm resmi belgelerim gözüküyor e-devlet üzerinde. Mezuniyet belgem sistemde görünüyor(ama ulaşamıyor) ulaşamadığı için de yök e atlıyor. Şubeye geçen cuma gitmiştim adam bana 1 ay sonra gel diyor. E-devlet ve Askeri şubeler çok uğraştırıyor, geliştirilmesi lazım ayrıca telefonlar çalıyor ama onlara da bakan yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 13 Eylül 2019; 20:15:11 >
  • Merhaba arkadaşlar bugün bedelli başvurumu tamamladım e devletten ancak bedelli askerlik çıkmaması durumunda seçeneğinde askerliğimi ertelemek istiyorum şıkkını seçmeme rağmen en sonda doğrulama ve onay ekranında o kısımda diğer statülerde askerliğimi yerine getirmek istiyorum seçeneği çıkıyor. Sebebini bilen var mı?

    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi
  • Dusaro D kullanıcısına yanıt
    Kiminde o seçenek çıkıyor kiminde çıkmıyor ama sonuç hep aynı çıkmazsa gelin erteleyin dedi bana şube saçma bir iş anlıcağın
  • redali kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Castieello

    Ödedikten 8 gün sonra sisteme düştü
    ödeme işini aralık ın sonuna bırakmamak gerek o zaman
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    ödeme işini aralık ın sonuna bırakmamak gerek o zaman

    Alıntıları Göster
    İşlemler çok sağlıklı olmadığı için şubedekiler paranızı bir an önce yatırıp celp tercihi yapın kafanız rahat olsun diyor. Sistem tam oturmadığı için son anlarda sıkıntı çıkarsa düzeltmek zor olabilir.
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Peki celp dönemi seçme ekranında hangi tarihler vardı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Şubeden yapmam gerekiyor onu. Şubeye gidemedim bulunduğum yerde olmadığı için. Konudan gördüğüm kadarıyla Mart 2020 den itibaren başlıyordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    şubedekiler bana celp tercihi için kasımda gel dedi. siz daha önce gidipte yaparsanız yazın lütfen
  • arkadaşlar benim sınıflanırılmam yapıldıktan, acemi yerim ve usta birliğim belli olduktan sonra yüksek lisans kazandım 2022 yılına kadar tecil ettim askerliği.sınıflandırılmış yükümlü olarak gözüküyorum haliyle. e devletten bedelli askerlik seçeneğine tıklayım dedim "başvurunuz alındı" dedi ancak atanmadan para yatırmama imkan yok. aralıka kadar atanamazsam da parayı yatıramayacağım, bir sonraki bedelli başvuru hakkım yanmaz değil mi?

    diğer soru, benim daha önceki askerlik begelerimde 2022 tarihine kadar tecillidir yazıyordu, erteleme sebebi ise yüksek lisans olarak geçiyordu. bugün e devletten baktım tarih kısmına bir şey yazmıyor, sadece "tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur" yazıyor. benim normalde oaln 2022 yılına kadar tecilim iptal olmamıştır değil mi, hala öğrenciyim sonuçta.
  • Merhabalar,
    Kasım celbinde askerliğe gideceğim fakat bundan önce bedelliye şuan başvurma şansım var mı acaba?Bir bilginiz var mı?
  • Merhaba


    Tecil bitiş tarihim 06.2020 olarak gözüküyor. Ben ne zaman bedelliye başvurabilirim ? 31 ağustosu kaçırmam bir sorun olur mu ? 09.2020 tarihinde yurtdışında yüksek lisansa başlamak istiyorum bir sorun çıkartır mı bu durum
  • ghost123q kullanıcısına yanıt
    Eğer İlk dönemde yapmak istiyorsan 31 Aralık son tarih. Gelecek sene yapacaksan gelecek senenin başvuru tarihlerine göre yaparsın hocam.
  • Arkadaşlar bu bedelli başvurusuna edevletten mi başlasam yoksa komple şubeden mi? Bi taraftan başlatılan işlemi diğer taraf görmüyor demiş herkes eğer böyle olacaksa en sağlıklı sıkıntısız yol hangisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hata falan almadan yapabiliyorsan e-Devletten kendin yap, şubedekilerin bir şey bildiği yok.
  • WWatcheRR W kullanıcısına yanıt
    Edevlette başvuru adımlarında sorun yaşayan var mı peki şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    bende var ücreti ödememe rağmen celp tercihi yapamıyorum. şubeden devam edin diyor. şubede biz şu an yapamıyoruz kasımda gelin dedi
  • emrek34 E kullanıcısına yanıt
    Islemlere kasım aralik giibi başlamayı düşünüyorum bakalım o zamana nolcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zedge08

    Merhaba arkadaşlar. Benim de şöyle bir durumum var,

    Şuan tezsiz yüksek lisans(iö) öğrencisiyim. Şubat'ta yazılmıştım ve ilk dönemi bitirdim. 2. dönem kayıt yenileme, harç ödeme ise Eylül 10-20 arası. Kayıt yenilemediğim takdirde de tecil hakkı sonlanıyor diye biliyorum. Şimdi ben bu tarihten önce bedelli askerliğe başvurup, 2. dönem kaydı yenilemezsem benim tecilim sanırım bedelliye başvurduğum için diğer arkadaşların kura tarihine kadar geçici tecil aldığı gibi 31.12.2019 tarihli birşey olacak. Mevcut tecil bedelli başvurusunda düşeceği için kayıt yenilemeyi düşünmüyorum ve kayıt yenilemeden önce de bedelliye başvurmak istiyorum. Çünkü öğrencilik hakkını kaybedince bakaya durumuna düşeceğimden sistem bedelliye başvurtmayacak diye tahmin ediyorum.

    Sormak istediğim kura çıkmazsa Şubat'ta tekrar kayıt yenileyip askerliğimi tecil ettirebilir miyim ? Yada benim durumumla alakalı ne yapmamı önerirsiniz ? Her türlü ücreti yatırıp, kayıt yenileyip yüksek lisans tecilini cepte tutup öyle mi bedelliye başvurmalıyım ?

    Çünkü iö ve tezsiz olduğu için dönem ücreti yüksek, yüksek lisans tecilini bu süreçte kullanamayacaksam parasını ödemek, bedelliye de bütçe ayıracağım için mantıksız geliyor.

    Şimdiden uzun yazdıysam kusuruma bakmayın ama yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Arkadaşlar, fikir verebilecek olan var mı bu durumla ilgili ?




  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.