Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.724
Cevap
114
Favori
1.075.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bankada ödemesi görünmeyip düzeltebilen var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mthnrdm

    Bankada ödemesi görünmeyip düzeltebilen var mı arkadaşlar?
    Hocam düzelten vardı konuda birkaç sayfa geride yazdı. Benim de ödeme görünmüyordu.Şubeye gittim sistemden baktılar senin başvurun edevletten değiştirilmiş dediler.Tekrar başvurmaya çalıştım.Şubede önceki başvurumu yapan kişi yeniden başvurmayı denedi senin bedelli başvuru yerin bu sefer açılmıyor dedi başvuruyu yapamadı. Ankaraya hata var diye yazı yazdı.Bir haber olursa seni ararız dediler. Senin de benzer durumu olabilir şubeye git başvurun sistemde görünüyor mu önce ona baktır bence.
  • Ben ödemeyi yaptıktan 2 saat sonra açılmıştı tabi 1 ay öncedi ondan sonra işlemleri tamamladım hala aynı aşamada bekliyor. Askerlik durum belgesi dahi vermiyor bana
  • İyi akşamlar;

    Bugün itibariyle Halk Bank üzerinden başvurumu yaptım. E-devlet'e girdiğimde artık "ödeme beklemektedir..." sayfası çıkmıyordu. İlk aşamada "bedelli askerlik kurasında çıkmama durumunda askerliğimin ertelenmesini istiyorum seçeneğini seçtim. IBAN numaramı girdim. Daha sonra beni direkt 11. aşamaya (Güncelleme ve önizleme adlı bölüm) attı. Bilgileri kontrol ettikten sonra kaydet butonuna bastığımda "Başvurunuz başarıyla alınmıştır" uyarısı verdi. Şimdi sormak istediğim 2 şey var:

    1.) E-devlet asal askerlik hizmet tercih işlemlerinde aradaki 10 aşamayı herhangi bir şekilde seçemedim/işaretleyemedim. Sistem otomatik olarak 11.aşamaya attı. Buraya kadar yapmış olduğum işlemler doğru mudur? Ya da bu durum ileride bir sorun yaratacak mıdır?
    2.) Şuan Şanlıurfa'da yaşamama rağmen e-devlet Önizleme ekranında bedelli askerlik şubesi olarak Sarıçam Askerlik Şubesi Adana görünmektedir. Ben bu başvuru işlemlerinde herhangi bir şekilde askerlik şubesini seçmedim. Adana Sarıçam ile bir bağlantım yok. Bunun yanısıra aynı sayfada Sistemde adım soyadım TC kimlik numaram doğru görünmektedir. Bu durum ileride bir sorun yaratacak mıdır? Ne yazık ki askerlik şubesinden bir cevap alamamaktayım. Yardımlarınızı bekliyorum.


    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi
    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi
  • arkadaşlar merhaba,

    ben başvuruyu yaptım ancak ücreti hâlâ yatırmadım. Ücreti yatırmak için son gün, 31 Ağustos mu yoksa 31 Aralık mı?
  • Selamlar arkadaşlar,

    Ben bir sistem hatasıyla karşı karşıya kaldığımı, başvuru sırasında sistemin buga girdiğini ve bu yüzden eğer aynı sorunla karşılaşan olduysa tavsiyenizi ve yardımlarınızı bekliyorum :)

    -Ben yaklaşık 1 ay önce bedelli askerlik başvurusunu yaparken e devlet sistemi "teknik hatadan dolayı başvurunuz tamamlanamadı" gibi bir hata verdi.
    Bende dedim ki herhalde olabilir böyle bir durum. Çıkıp tekrar gireyim dedim başvuru sistemine ama ilgin bir şekilde 30 sn önce hata veren sisteme giriş yaptığımda başvurumu tamamlamış gibi göstermekteydi. Yani "ödeme beklemektedir, falanca bankalarına ödeme yaptıktan sonra işlemlere devam edebileceksiniz" yazısı karşıma çıktı. E devlet çağrı merkezini aramıştım ama o yazı varsa sorun yok başvurmuşsunuzdur demişti.
    Fakat benim aklımda hep bir şüphe vardı. 1 ay sonra bugün PTT'ye ödeme yapmak için gittiğimde sistemde başvurum gözükmüyordu.
    Bu sefer askerlik şubesini aradım Tc kimliğimi verdim, sistemden kontrol ettiler ama yine sistemde göremediler

    E devlette ödeme beklemektedir yazısı var ama başvurumu göremiyorlar. Sistem hatasına mağruz kaldığımı düşünüyorum :(

    Bu hafta askerlik şubesine gideceğim muhtemelen ama yine de yardımlarınızı bekliyorum, daha önce karşılaşan var mı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanzatu_

    31 Ağustos icin bir problem bulunmuyor. Geçici tecil gibi bir durum zaten yapamazlar bedelliye başvurunca otomatik olarak tecil bozuluyor. Kasım celbinde almasınlar dediğimde en son net bilgi olarak şubedeki görevli bir problemin olmayacağını sistemde zaten bedelli başvurumun gözüktüğünü o tarihin sürekli ileri atacağını söyledi. Bilgilerinize.
    Yorum için teşekkürler. Zaten 10 gün sonra göreceğiz askerlik durum belgesinde hangi tarih yazacağını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu e devletteki sistem çok sorunlu. Başvuru yapsan sıkıntı. ödeme yapsan sıkıntı. Fotoğraf istiyor onuda yüklemen sıkıntı hata verip duruyor. Birde fotoğraf için fotoğrafçıya gidip istediği ayarlardan fotoğraf çektiriyorum. Hem bunlarla uğraştırıyor hem 33 bin tl ücret istiyor. Uğraş dur anam :) Tecili bozdurmasam iyidi.
  • Biraz önce ödemeyi yaptım, henüz sisteme düşmemiş, bakalım sistem hala sorunlu mu? Umarım mağdur etmezler.
  • Bende bu sabah ödemeyi yaptım.

    Başvuru ekranı açıldı fakat başvuru yaptıktan sonra başvurunuz başarılı diyor sonra, hiç başvuru olmamış gibi davranıyor. Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı ?

    Yeni Bedelli Askerlik SistemiYeni Bedelli Askerlik SistemiYeni Bedelli Askerlik Sistemi
  • mhmtsckl M kullanıcısına yanıt
    Bilen var mı arkadaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

    Biraz önce ödemeyi yaptım, henüz sisteme düşmemiş, bakalım sistem hala sorunlu mu? Umarım mağdur etmezler.
    Hala sistemde görünmüyor, halkbank'tan yatırdım, bu sorunu yaşayan var mı?
  • Wake Me Up When I Care kullanıcısına yanıt
    bende bugün sabah 9.44'de vakıfbank'tan yatırmıştım parayı ama hala ödeme bekleniyor diyor. hani dedim sabah yatan para öğleden sonra asker almanın sistemine düşer diye bekliyorum ama muhtemelen bugün açılmayacak sistem. borç sorgulamada da ismin çıkmıyor.eğer bugün açılmazsa yarın mecbur askerlik şubesine gidecem.
  • merhaba. benim başvurum şube üzerindendi. şubedeki görevli ekranı gösterdi bedelli başvurusu var diye yazıyor. 2 hafta önce ödemeyi yaptım ancak hala '' işlemlerin devamı için en yakın askerlik şubesine müracaat edin'' yazısı var. Şubedekiler ödemenin sisteme geç düştüğünü söyledi ancak üzerinden oldukça zaman geçti . bu sorunla karşılaşıp çözüme ulaşabilen var mı ?
  • E93 M3 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu ben de merak ediyorum dostum ama daha doğru düzgün bir cevap alamadım. Bir şeyler öğrenebildin mi?

    Öğrenciliği devam edenler (Dolayısıyla tecili olanlar) başvurabiliyor mu?
  • Bedelli için e devlette tercih kısmına giriyorum asal erteleme kısmına atıyor orada da ilerleyince en yakın askerlik şubesine gidin diyor başına gelen ve çözebilen oldu mu?
  • 31 Ağustos tecil tarihi otomatik ileri atılacak mı acaba ? Atılacaksa da aynı gün mü olur acaba yoksa öncesinde mi ? Askerlik şubelerinden sağlıklı bilgi alabilen oldu mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parn

    31 Ağustos tecil tarihi otomatik ileri atılacak mı acaba ? Atılacaksa da aynı gün mü olur acaba yoksa öncesinde mi ? Askerlik şubelerinden sağlıklı bilgi alabilen oldu mu
    Bedelliye edevlet üzerinden başvuru yapıp, ödemesini henüz yapmamış kişi sayısı oldukça fazla.Bakaya durumda olanlar için bile son ödeme tarihi Kasım olarak açıklandı.Başvuru tipi olarak bedelli gözüktüğü şube giden arkadaşlar tarafından teyit edildi.Bedelli başvurusunda bulunan kişiyi de Kasımda askere almak mantıksız olacaktır.31 agustos da 1 ay sonrasına atacak tabi bunu geçmiş deneyimlerimden tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.