< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam iste sen karismazsan, askerlik durum belgesinde yazan tarihten önce almazlar. :) Belki yapmak istiyorsan yapabiliyorsundur daha önce ama onlar cagirmazlar seni o tarihten önce. Yani seni tecilin bittigi halde 31 aralik yaziyo diye cagirmamislar anladigim kadariyla? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 22 Ocak 2021; 7:5:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rrr00000 -- 22 Ocak 2021; 9:6:48 > |
Muhtemelen bedelliye başvurma sırasına göre atıyor 94 lüyüm 9 Aralıkta başvurdum 26 aralık gibi bütün işlemlerim bitmişti Ocak - Şubat diye sıradan sıralamaya başladım olabileceği en erken tarihte gitmek istiyordum forumda gördüğüm en uzak tarih benimki :D 27.11.2021 şaka gibi :) |
94 lüyüm. 12. ayda başvurmuştum. 1. olarak nisanı seçtim 03.04.2021 e kadar ertelenmiş gözüküyor bendede. |
|
Ben de 94lüyüm, 28 aralıkta başvurdum, ocak şubat mart diye sıraladım 15.05.2021 çıktı. Değişik bir mantığı var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet tezim çürümüş oldu, neye göre abi o zaman saçmalık ya yarın git dese giderim ben bu yüzden ertelediğim bir sürü iş var |
Sormayın hocam. İşe de giremiyoruz aylardır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
97 liyim, 10 haziranda başvuru yapıp, ocaktan-aralığa seçim sıralaması yapmıştım. 15.05.2021 çıkmış bu kesin olarak çıkan tarih mi? Geçen sene arkadaşım açıklanma olduğunda gideceği yerlerinde belli olduğunu söyledi şu an sanırım öyle bir şey yok. |
Umarım bu tarihler kesin değildir hiç memnun değilim tarihimden :) bu konuda detaylı bilgilendirme yapabilecek var mı ? |
Tamamiyle şans sanırım bu. Baya baya random tarihler atılmış gibi duruyor herkese. Nisanı 1. tercihe yazdım nisan geldi diyenler bence acayip şanslı. Mesela başvuran 3 yakın arkadaş olarak (aynı tercihleri yapmıştık ocak şubat diye) ben ve bir arkadaşıma eylül çıkarken diğer arkadaşıma mayıs çıktı. O yüzden herhangi bir mantık aramıyorum ben. |
Aralığın sonların doğru bedelliye başvurmuştum. Şimdi baktım Askerlik durum belgesinde 07/08/2021 tarihine kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyor. Bu tarihte mi gidicem askere < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mayıs-Manisa/Alaşehir |
Bedelli Sınıflandırma Sonuç Sorgulama ekranında yerler belli olmuş gözüküyor bende. 03.04.2021 MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI/MAMAK |
|
Burada yazılanları okudum ve kendimi şanslı hissettim. İlk 4 tercihim şu şekilde nisan - mayıs - haziran- mart İlk tercihim olan nisan gelmiş (Başvuruyu kasımda yaptım parayı aralıkta yatırdım ) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 22 Ocak 2021; 10:8:14 > |