Teşekkğrler 07 ağustos çıktı simdi 07 ağustosa kadar bekliycezmi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende dahil birçok kişinin 7 ağustos... eğer tarihler doğruysa maaleaef ağustos sıcağına kadar el mahkum bekleyeceğiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğrudur heralde Şaka gibi bende ocak 21 seçmiştim ilk tercihi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de Eylül yazıyor. Yılın başlarında gitmek istiyordum da yapacak bir şey yok artık. |
Ben ilk Mayıs seçtim ve 15/05 gösteriyor. İlk Nisan seçen arkadaşa da 15/05 gösteriyor. |
|
Bende biran önce gideyim diye ocak şubat mart seçmiştim :( yorumlara bakılırsa nisan mayıs haziran seçenler genelde nisan mayısı almışlar, erken seçtik geç gidiyoruz mantığa bakar mısın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesindir hocam tarih bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
27/11/21 :( Ekim ilk ay seçmiştim bende geriye doğru sıralayarak. Ama şuan işim dolayısıyla keşke en erken şekilde gidebilsem diyorum. Değiştirme şansımız ne kadardır acaba |
ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 15/05/2021 TARIHINE KADAR ASKERLIK ILE ILISIGI YOKTUR. 24 HAZİRAN 2020 DE BAŞVURU YAPMIŞTIM DAHA ERKEN TARİH YAZAN VAR MI? |
Milli savunma bakanligindan bak dostum, bilgilerimi güncelleye git, askerlik durumunda yazar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |