21 kasım için benim açmış olduğum whatsapp grubumuz var, isterseniz sizi de ekleyebilirim. |
Ben Ekim’de gittim geldim. Merak etmeyin. Pcr sonuclari 6-7 saate kadar çıkıyor. Aynı günde. Akabinde sülüs belgenizi alıyorsunuz. Orada yazar zaten birliğe katılma tarihi diye. O tarihte de birliğe katılırsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba arkadaşlar, #bedelliaffı #BedelliAskerlik #tecilhakkı Akşam 21 den beri twitterda trend topic çalışması var, ⚠️Bedelli affı ⚠️Bedelli üçreti ⚠️Tecil ⚠️Uzaktan eğitim için bastıracağız 500 bin arkadaşımızı desteğe bekliyoruz @AhmetKayaCHP @cesuraylin @vekilyilmazkaya |
Uzaktan egitim icin bir calisma yapilmali < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar başvuru güncelleme yaptıktan sonra onay ekranında iban ve şube bilgisi gitti. güncelleme yapan var mı hiç, sizde de böyle mi görünüyor? ![]() |
arkadaşlar aranızda bedelli iptal eden oldu mu bedelliyi iptal edince ne zmana sınıflandırılıyoruz diyelim şubat ayında yerim belli oldu şubat ayında bedelliyi iptal edince şubat ayındamı gidiyorum askere yoksa mayıs ayında mı bilgisi olan var mı |
Vay be gittik geldikte yazmak nasip oldu şükür kanka :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kasımda gittim korona olduk tüm koğuş geldik. Aklınız varsa geç gitmeye bakın erteletebildiğiniz kadar erteletin bu dönemde. |
corona olursak erkenden salıyorlar mı |
Hayır salmıyorlar. Eğer askerliğin bitmesine 14 günden fazla varsa karantinadan sonra tekrar birliğe geliyorsun. Yok 14 günden az varsa karantinadan çıkış yapıyorsunuz. |
Ben de ekim celbi gittim, aynı şekilde koğuşça geçirdik. Allah'tan ağır geçiren olmadı. İşin kötüsü teste giden de olmadığı için ne olduğumuzu bilmeden geçirdik, çıkışta öğrendik |
Bizde hala pozitif çıkanlar oluyor, geçirmişler oluyor benim gibi yavaş yavaş atlatanlar oluyor. Bizde ben dahil çok ağır geçirenler oldu. Akıl işi değil bu dönemde. |
Bir rüya gibiydi hahahaha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, şu an bedellideyken ziyaretçi kabul ediliyor mu? Yasak mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yasak. Hiçbir şekilde içeri sokmuyorlar. |
Hocam wp grup linkini pm atar mısınız ? |