Şimdi Ara

Yeni Battlefield Oyunu Haziran'da Tanıtılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yeni Battlefield oyununun 6 Mayıs'ta duyurulacağına yönelik bazı söylentiler vardı ve 6 Mayıs'ı çoktan geride bıraktık. Daha sonra oyunun ilk fragmanının bu hafta yayınlanacağı iddia edildi ancak bu da doğru değil gibi görünüyor.
     
    Battlefield resmi twitter hesabı, oyunun tanıtımı için net bir şekilde Haziran ayını işaret etti.
      
    Geliştirici DICE tarafından belirtilene göre "Electronic Arts'ın dünya çapındaki geliştirme stüdyolarıyla birlikte konsol ve PC için bugüne kadarki en büyük ekiple Battlefield oyunu üzerinde çalışıyoruz. Criterion ve DICE LA'deki dostlarımızla birlikte ortak bir oyun vizyonuyla iş birliği yaparken, Gothenburg’daki ekibimiz oyunun teknolojisini bir üst seviyeye taşıyor. Hep birlikte 2021’in ilerleyen dönemlerinde dudak uçuklatacak bir deneyim hazırlıyoruz. Destansı ölçekte. Topyekün savaş. Çılgın, beklenmeyen anlar. Çığır açan yıkım. Her zamankinden daha fazla oyuncu ve daha büyük bir kaos ile devasa savaşlar."
     
    Bu sonbaharda yeni nesil konsollar ve PC için çıkış yapacak.




  • Son 3 oyundur Mayısta kısa bir duyuru fragmanı yayınlayıp, Haziran'da (E3 de) oyunu gösteriyorlardı. Yine böyle olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield V faciasından sonra çok güvenim kırıldı Dice'e çünkü bu zamana kadar hep şaheser niteliğinde oyun yapmışlardı. Son oyun o kadar kötü ki doğru, düzgün destek vermeyi bile kestiler. Hala BF 1 ve 4 oynuyorum eğer bu son oyunda da çıtayı yükseltirlerse BF 4 oyuncularını çekeceklerdir. BF 1'in yeri her zaman ayrı atmosferik olarak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dice ekibi bir iş para getirmeyi kesiyorsa işi de kesiyor. Aşırı realist insanlar. Yani sizden daha çok ümitliler merak etmeyin :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.